Şimdi Ara

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır) (1459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29.186
Cevap
599
Favori
2.013.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Giriş
  • Bir tane ucu gizlenebilen 0.5 scrikss marka kelem bulup gizlenebilen uç parçasını denedim ve rotring rapid pro kalemin ucuna uydu. Başka bir vatandaş benimle aynı sıkıntıyı yaşarsa scrikss marka bazı kalemlerin ucu et kalınlığı olarak rotring marka kalemlerle aynı olduğu için çözüm sunabiliyor. İlave bilgi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kalemhediye comdan alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sağolun

Uçlu kalem arıyorum ancak çok fazla yazı yazıldığında parmaklarda iz bırakmayan ve acı hissi olmayanından olsun. Var mı böyle bildiğiniz kalemler hocalarım.

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

genel olarak burdakileri önerebilirim. fiyat segmentinizi de belirtseniz ona göre öneriler gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 5 Aralık 2025; 22:3:54 >

• crowler C kullanıcısına yanıt

Hocam kalemler çok güzel görünüyor bunları uzun zamanda incelemek lazım.

Aradığım fiyat aralığı hakkında bir fikrim yok hocam kaliteli ve istediğim türden bir kalem bakıyorum. Senelerce işimi görsün ve bu el ile kavranılan kısmın yumuşak olması. Yazdıkça belli bir müddet sonra elde acı hissi oluyor Faber Castell Grip 1347 kullanıyorum ancak kavrama yeri belli zaman sonra acıtıyor.

genelde silikonlu kalem öneriyorlar. kalem fiyatları da anormal yükseliyor, en doğrusu büyükşehirdeyseniz kırtasiyelerde silikonlu kalemleri bişeyler karalayıp deneyerek almak.

öğrenciler genelde pentel smash ı beğeniyorlar, uzun yazılarda çok iyi diyorlar. 800-900 den başlıyor o da sanırım.

youtube videolarında öğrenciler tombow olno'yu çok övüyorlardı, o da silikonlu rahat kalem.

uygun derseniz pilot h32 serisi(h323,325,327) sabit uçlu güzel kalemdir. 200-300 aralığında.

kaliteli olsun derseniz pilot s20, staedtler 925 serisi, pentel graph 1000 for pro (favorim) var. bunlar sabit uçlu. farklı mekanizmalı uni kurutoga metalde çok beğeniyorum, dönen uç mekanizmalı, rahat hissettiğim kalemlerden biridir. pahalı biraz ama seçenekleri artırayım dedim.

@Trakula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 6 Aralık 2025; 0:19:22 >

• crowler C kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam.

Söylediğiniz kalemleri inceleyeceğim.

Çok teşekkür ederim. Sağ olun.

Pemtel smash bence

0.7 olanını bulması çok zor sanırım. Bakıyorum ancak denk gelmiyor.

Evet Turkiye'de bulmak zor. Hatta yurtdisi bile zor, nadir satisa koyan vardir. Yillar once .5 .7 .9 serisini Japonya'dan almistim.

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus09 -- 23 Aralık 2025; 20:4:53 >

Doğrudur hocam.

Neden satışa sunmazlar gerçekten enteresan.

Neden sunsun ki hocam talep mi var ülkede? Attığı taş ürküttüğü kurbağaya değecek nihayetinde kar için kurulu işletmeler bunlar. Bizde idda kalemi eşantiyon kalemler birader kalem var mı ile çözüyor insanlar işini. Bir kaleme 1000 lira verince size enayi diye bakıyorlar. Sayımız artarsa belki birgün ama hiç sanmıyorum.

Saat takarsın telefonda var derler dolmakalem alır mürekkeplersin idda kalemi de aynı işi görüyor derler. Derler de derler kısaca. KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır) 

Estetik kaygısının, kaliteyi isteme düzeyimizin artması lazım.
    Yoksa her şey sıradan kalır ve bir noktada anlamsız gelmeye başlar.

Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

Popülerliğini yitirmesi normal hocam. Kalemi geç, bi dandik silgi 50 lira olmuş :D Yurtdışından ebaydan 50 liraya aldığım Staedtler REGULATOR 0.5 kalem 3.000 lira olmuş.

Hocam % 100 haklı serzenişiniz. İnşallah daha güzel günleri görür, hobilerimizi yine keyifle sürdürürüz diyeyim...

Tombow Monograph Fine DPA-112 Mekanik Kurşun Kalem

Bunu gördüm paylaşımlarınızda. Aldığınıza göre tavsiyede edersiniz diye yorumlayabilir miyim?

Bir kaç versatil kalemim var. Ama aralarında Tombow yok, niyetlendimde sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 19 Nisan 2026; 11:39:30 >
    Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.