Şimdi Ara

Kalemin ucu çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde yeni aldığım bir tombow olno var.kalemin dün üst bölmesini(uç takma bölmesi) çıkardım telrar takamadım baya uğraştım.şimdi taktım.kalemde uç yoklen gayet güzel basıyor çalışıyor ancak uç taktığımda takılır bildiğiniz basmıyor.ucu kalemin uç kısmına itmiyor ne yapabilirimm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uç takmadan kullanın.

Şaka bir yana, kalemin içi çıkıyorsa içini açıp biraz kurcalayın, halledemezseniz kalem konusundakilere danışın. Yine hallolmazsa tombow'a e-mail atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 17 Mayıs 2016; 16:18:25 >
  • crashday kullanıcısına yanıt
    Kalem konusu mu vardı ya 😑 Bayaa baya bi kurvaladım problemi kalem ucu fırlatamıyor dengeli değil ama o kısmı açılmıyor sanırım o kalemin içteki uç attığı kısım yani

• Cindy9 C kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=39268249&p=1&anchorToGo=39268249#39268249

Şuraya mesaj yazarsanız yardım almanız kolaylaşır, umarım çözersiniz.

• Yetkili Servise yolla
  • Teşekkürler

• Hocam başka uç markası deneyin.
    Benim kalemimde de aynı sorunu yaşadım ve başka uç markasını deneyince düzeldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havya Ucu Olmuyor
    11 yıl önce açıldı
    Uçlu Kalem Ve Uç Tavsiyesi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mrs.Samanik kullanıcısına yanıt
    Tombow ve faber denedim.ya kalemi yemi aldım anlamıyorum nasıl bu kadar hasar vetmiş olabilirim ya içini açmayana kadar sapasağlamdo

Hocam ağzına iyi bakın tıkanmış olabilir. içinde uç kırılmış olabilir.
    Daha yeni aldığınız kalem hemen nasıl bozulsun?
    Hala yapamıyorsanız aldığınız yere götürün elbet yardım eden çıkar hocam.

İçini açmaman gerktiğini tepkisini alıcam çinkü aldığım yerle konuştum gibi ama geri vermekten bahsetmedim çünkü benim bir hatma var kalem sağlam çalışıyordu kullandım.
    Ucunu bildiğiniz kazıdım.hiçbir uç yok.ucun atıdlığı yer var ya kalemin içinde hani bastığımzda ucu yollamaya açılır.işte orası ucu ileri gönderemiyor.

Geçmiş olsun hocam. Yenisini almaya bakın. Ben olsam aynısını almazdim.
    Rotring öneririm

Tombow olno ya nasıl olur hala hayranım kaleme nazar değdirdiğime inanıyorum.çünkü bozulmuş olmasına rağmen hayran hayran bakıyorum kaleme hala
    Yanında da tombow mono aldım o müthiş bence.rotring tikky kullandım kalsik diğer modelleri ilgimi çekmedi pek görüntü olarak.rorring tikly 2 çok güzel sanırım tikky 2'ydi adı tutma yeri plastik olan turuncu meşhur rengi var hani.ancak satan yerlere pek yakın değilim. Pentel graph600 almayı düşünüyorum veya lamy safari ancak şu tombow monodan hevesimi almalıyım biraz
    Olno çok üzdü tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cindy9 -- 17 Mayıs 2016; 20:20:43 >
  • Ben nazar değmesin. Rotring rapid 14 senedir kullanıyorum. Başka kaleme elim gitmiyor hocam :D
    Yalnız towbow olno basit duruyor açık konuşayım. Uzun süreli giden bir kalem gibi gelmedi bana..
    Bence direk siz pental a geçin hocam.

• Yan yatır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Basit duruyor da görünümü nedense beni çok cezbetti pek tarzım olan bir şey değil de bazen çekiyor işte insanı.
    Maşallah diyelim. Bu maaliyeti atlattıktan somra pentel alıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.