Şimdi Ara

Kalem Pille Çalışan Usb Şarj Aleti - Mini İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malum, İphone cihazlarımız için piyasada birçok taşınabilir harici şarj çözümü var. Gün içinde olmadık bir zaman ve yerde şarj sıkıntısı yaşayabiliyoruz. Çoğumuz şarj aletimizle beraber geziyoruz ama bazen sabit yerde olmadığımızda da şarjımız bitebiliyor ve bu üründe böyle durumlarda işe yarayabiliyor. Bunlardan sebep ben de merak edip bu üründen edindim ve gözlemlerimi sizle paylaşmak istedim.

Öncelikle ürünü buyincoins isimli çin sitesinden 2.16 dolara satın aldım. Paketim takipsiz postayla, ücretsiz olarak Aralık 20 de kargolandı ve bugün 10 Ocakta elime ulaştı.

Ürün bu

http://www.buyincoins.com/new_en/details/emergency-usb-battery-charger-2aa-with-flashlight-for-iphone-4g-3g-3gs-4s-ipod-product-12159.html

Fotoğraflar:

Tek başına ufak bir poşette geliyor. usb kablosunu kendiniz ayrıca edinmeniz gerekiyor, mevcut kablomuzu kullabiliyoruz. Ben işimi garantiye almak açısından ayrıca bir şarj kablosu aldım ,onu da sağolsunlar mor renkte yollamışlar beyaz yerine, neden bilmiyorum :)

Malzeme kalitesi, fiyatından da tahmin edebileceğiniz gibi çok iyi değil, biraz hassas kullanmak gerekebilir plastiğin ömrü açısından.

2 adet standart AA kalem pille çalışıyor. Acil bir durumda çevredeki bakkal, market vs. de bulunabilir olması benim için tercih sebebi oldu. Ayrıca mevcut şarjlı pillerimizi de kullanabiliriz (henüz denemedim ama sorun olacağını sanmıyorum)

Test

Ben deneme amaçlı olarak bimlerde satılan Power -B isimli pili kullandım
    Pil seviyesi %20 deyken başlattım şarjı. saat 00:17

Tam 1 saat sonunda %46 da şarj işareti, fiş işaretine döndü ve piller tükendi.

Şarj esnasında hücresel ve 3g kapalı,wifi açık ve whatsapp etkin olarak kullanımdaydı.
    Şarj esnasında şarj aleti, biraz ısındı, ancak ara kabloda, giriş uçlarında ve İphoneda herhangi bir ısı artışı olmadı.

Sonuç:

1 saatte %26 artış, ürünün maliyeti göz önünde bulundurulunca pek fena değil bence. Hareket halinde,ulaşım esnasındaki ya da priz bulunmayan yerlerdeyken (?) şarj takviyesi ihtiyacına cevap veren ekonomik bir çözüm bu. Ben memnun kaldım en azından.

Başka marka pillerde ve şarjlı pillerde denersem tekrar güncellerim.

Okuduğunuz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

Güzel bir cihazmış fiyatıda çok uygun pil markası olarak ne kullandınız duracell kat kat daha uzun süre dayanıyolar diye reklamlar vs. var

hocam gözünüzden kaçmış heralde yazmıştım yukarda, Bim de satılan kalem pili kullandım Power B.

Gp yada diğer markaların yüksek amperli şarj edilebilen pilleriyle daha iyi sonuçlar da alınabilir diye düşünüyorum.
  • Dostum bataryaya zarar verebilir mi acaba bu kac amper cikis veriyo alet? 0.15 olmasi gerek sanirim oyledir. GP 2700 mAh ve uzeri pillerde cok daha hizli ve cok daha guzel sonuclar alabilirsiniz bu arada. Fiyati cok ucuz o yuzden kafamda bilac soru isareti olusmadi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expert22

Dostum bataryaya zarar verebilir mi acaba bu kac amper cikis veriyo alet? 0.15 olmasi gerek sanirim oyledir. GP 2700 mAh ve uzeri pillerde cok daha hizli ve cok daha guzel sonuclar alabilirsiniz bu arada. Fiyati cok ucuz o yuzden kafamda bilac soru isareti olusmadi degil.

özelliklerinde şöyle yazmışlar sitede

Input: DC 3V

Output: 5V/500mA (max).

zarar verirmi onu bilmiyorum teknik bilgisi olan bir arkadaş yukarıdaki verilere göre bizi aydınlatsa fena olmaz aslında.

ayrıca bu şarj yöntemi sürekli yapılacak birşey zaten değil, adı üstünde acil şarj :)
  • Ya anlamiyorum bu insanlari. İphone 4 charger diye satiliyor bu, ayrica da 0.001 amperle telefonunuz bozulmaz. Bunlara takilmayin, cihazin pratikligine ve fiyatina bakin bir de.

• Cihazin bozulmasi degil olay. Bu dogru akim veren bir uretec oldugu icin soruyorum zaten telefona zarari olur mu diye. Yukardaki elestiriyi bana mi yazdiniz anlamadim ama 1 miliamper telefonu tabiki de bozmaz degisik bi amper derecesi varsa telefonun bataryasi ile ilgili sikinti cikartir. Neyse kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Selam arkadaşlar.

Malum, İphone cihazlarımız için piyasada birçok taşınabilir harici şarj çözümü var. Gün içinde olmadık bir zaman ve yerde şarj sıkıntısı yaşayabiliyoruz. Çoğumuz şarj aletimizle beraber geziyoruz ama bazen sabit yerde olmadığımızda da şarjımız bitebiliyor ve bu üründe böyle durumlarda işe yarayabiliyor. Bunlardan sebep ben de merak edip bu üründen edindim ve gözlemlerimi sizle paylaşmak istedim.

Öncelikle ürünü buyincoins isimli çin sitesinden 2.16 dolara satın aldım. Paketim takipsiz postayla, ücretsiz olarak Aralık 20 de kargolandı ve bugün 10 Ocakta elime ulaştı.

Ürün bu

http://www.buyincoins.com/new_en/details/emergency-usb-battery-charger-2aa-with-flashlight-for-iphone-4g-3g-3gs-4s-ipod-product-12159.html

Fotoğraflar:

Tek başına ufak bir poşette geliyor. usb kablosunu kendiniz ayrıca edinmeniz gerekiyor, mevcut kablomuzu kullabiliyoruz. Ben işimi garantiye almak açısından ayrıca bir şarj kablosu aldım ,onu da sağolsunlar mor renkte yollamışlar beyaz yerine, neden bilmiyorum :)

Malzeme kalitesi, fiyatından da tahmin edebileceğiniz gibi çok iyi değil, biraz hassas kullanmak gerekebilir plastiğin ömrü açısından.

2 adet standart AA kalem pille çalışıyor. Acil bir durumda çevredeki bakkal, market vs. de bulunabilir olması benim için tercih sebebi oldu. Ayrıca mevcut şarjlı pillerimizi de kullanabiliriz (henüz denemedim ama sorun olacağını sanmıyorum)

Test

Ben deneme amaçlı olarak bimlerde satılan Power -B isimli pili kullandım
    Pil seviyesi %20 deyken başlattım şarjı. saat 00:17

Tam 1 saat sonunda %46 da şarj işareti, fiş işaretine döndü ve piller tükendi.

Şarj esnasında hücresel ve 3g kapalı,wifi açık ve whatsapp etkin olarak kullanımdaydı.
    Şarj esnasında şarj aleti, biraz ısındı, ancak ara kabloda, giriş uçlarında ve İphoneda herhangi bir ısı artışı olmadı.

Sonuç:

1 saatte %26 artış, ürünün maliyeti göz önünde bulundurulunca pek fena değil bence. Hareket halinde,ulaşım esnasındaki ya da priz bulunmayan yerlerdeyken (?) şarj takviyesi ihtiyacına cevap veren ekonomik bir çözüm bu. Ben memnun kaldım en azından.

Başka marka pillerde ve şarjlı pillerde denersem tekrar güncellerim.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Bencede iyi yani. Mesela Wi-Fi ve 3G'nin kapalı, telefonunda beklemede kaldığını düşünürsek daha iyi sonuçlar alınabilir. Paypal ödeme ile alabilirmiyim peki.?
    Not: Emergeny bildiğim kadarıyla kaliteli bir marka.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 11 Ocak 2013; 12:32:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 pil kaç kere tam dolum yapabiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

2 pil kaç kere tam dolum yapabiliyor ?

Arkadaş yazmış zaten, yazıyı okumanız yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk
    Bencede iyi yani. Mesela Wi-Fi ve 3G'nin kapalı, telefonunda beklemede kaldığını düşünürsek daha iyi sonuçlar alınabilir. Paypal ödeme ile alabilirmiyim peki.?

Evet paypalla alabiliyorsunuz, bende o sekilde alisveris yaptim.

Urun markasiz hocam oradaki emergency "acil" anlamında.

Nacizane not: benim tum yazıyı alintilamak yerine ufak bi kısmını alsanız mobilden görenler icin daha iyi olur hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

Evet paypalla alabiliyorsunuz, bende o sekilde alisveris yaptim.

Urun markasiz hocam oradaki emergency "acil" anlamında.

Nacizane not: benim tum yazıyı alintilamak yerine ufak bi kısmını alsanız mobilden görenler icin daha iyi olur hocam.

İlgi için teşekkürler hocam ama PayPal olmasına rağmen kredi kartı felan istiyor. Yani yalan oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 11 Ocak 2013; 17:56:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güle güle kullan arkadaşım, pili harici olarak takmak çok avantajlı.Kendimede alayım
  • Emergeny gözü kapalı alınabilir bir marka. GP Pille de kullanılırsa gayet verim alınabilir bence :)
  • Arkadaslar dalga mi geçiyorsunuz Emergeny diye bi marka yok, kaldi ki zaten Emergency yazıyor o da acil durum demek marka adi degil.

Siz Energizer la filan karıştırıyorsunuz heralde

• alıcam ama şu kargo işini anlamadım. 3$ verdiniz ve teee çin'den bedava'ya gönderdiler mi ürünü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_yunus

alıcam ama şu kargo işini anlamadım. 3$ verdiniz ve teee çin'den bedava'ya gönderdiler mi ürünü ?

Evet bu tarz Çin sitelerinde (buyincoins, focalprice, dealextreme) takipsiz kargo bedava. Takiplisi de 1-2 dolar farkla.

• arkadaşlar bu ürünü bende deneme amaçlı almak istiyorum almak isteyen başka kişiler var mı ?
  • for iphone 4 yazıyor da bir şey fark etmez heralde hepsine olur...
  • iphone 5 olur mu acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.