Şimdi Ara

Kalem - Kağıt - Silgi - Traş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Glory Spurs

Kalem traş. Çünkü ben olmazsam kalem işlevini devam ettiremez, silginin işlevini yitirmiş, artık yazamaz hale gelmiş bir kalem ile bağı kalmaz. Tüm bu eylem zincirinin ardından kağıt her zaman boş kalmaya mahkum olur.

Kalem olmasaydı olmazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Ay

quote:

Orijinalden alıntı: Glory Spurs

Kalem traş. Çünkü ben olmazsam kalem işlevini devam ettiremez, silginin işlevini yitirmiş, artık yazamaz hale gelmiş bir kalem ile bağı kalmaz. Tüm bu eylem zincirinin ardından kağıt her zaman boş kalmaya mahkum olur.

Kalem olmasaydı olmazdın.

Kalem omasaydı kalemtraşın bir anlamı yok elbet ancak kalemin işlevini devam ettirebilmesi için kalemtraşın yardımına ihtiyacı vardır her zaman. Kalemtraşın olmaması demek, kalemle yazılacak/çizilecek herşeyin yarıda kalması demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwartzenius -- 15 Eylül 2016; 1:36:25 >
  • Kalem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yıl önce silgi olmak isterim demişim, şimdi silinmek istiyorum.

• Ali Kuşçu A kullanıcısına yanıt

Hocam ilginç bir soru olmuş :D

Şahsi cevabım: Kalem olmak olurdu. Kalem olarak farkındayım ki yarattıklarımı tek bir kere yaratabilirim. Sonrasındaki değişiklikler için başka şeylere ihtiyacım olacak (silgi gibi). Fakat bu niye ise mutlu da ediyor. İçinin dışının bir olması gibi. Senin o noktaya gelmeni sağlayan faktörlerin orada gözüküyor. Ayrıca değişiklikler için insanlardan yardım alma fikri hoşuma gitti. Yalnız hissetmeme sebep oldu.

İnsan nasıl değişiyor değil mi ? :)

• abdullahors84 kullanıcısına yanıt

Öyle hocam, doğrular yanlış yanlışlar doğru olabiliyor. ölümüne savunulan düşünceler, zorbalıklar, kibirlenmeler, bir hiçsin neyin mücadelesi bu.

Ne güzel bunu söylemek. Zira Kibirden arınmış olmak. Yada hareketin kibirli olabileceğini düşünmek. Allah doğru yolda ayırmasın. O zaman yazdıklarımı bulup bakıyorum epey güldüğüm oluyor :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.