Şimdi Ara

Kaldırma Kuvveti Nasıl Nereden Çalışılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün dershanede dinledim ama soru bankasına başlayacak kadar anlayamadım. Femden izledim ama soru bankasına geçince kitlendim gene , ne yapmalıyım konu gerçekten çok zorluyor beni kesin soru gelende bir konu nereden çalışayım ?

• Kaldırma kuvveti benim de en zor anladığım konulardan biriydi. Basıncı bile halletmiştim ama kaldırma kuvveti çok zorluyordu. Şimdi öyle değil. Nasıl çalıştın dersen internetten video izle tekinay hocanın vardı diye biliyorum. Onun dışında oldukça fazla çözümlü soruya bakman gerek böylelikle rahat geliştirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

Kaldırma kuvveti benim de en zor anladığım konulardan biriydi. Basıncı bile halletmiştim ama kaldırma kuvveti çok zorluyordu. Şimdi öyle değil. Nasıl çalıştın dersen internetten video izle tekinay hocanın vardı diye biliyorum. Onun dışında oldukça fazla çözümlü soruya bakman gerek böylelikle rahat geliştirirsin

hocam böyle çok çözümlü soruyu nerden veya hangi kitaptan bulabiliriz
  • quote:

Kaldırma kuvveti benim de en zor anladığım konulardan biriydi. Basıncı bile halletmiştim ama kaldırma kuvveti çok zorluyordu. Şimdi öyle değil. Nasıl çalıştın dersen internetten video izle tekinay hocanın vardı diye biliyorum. Onun dışında oldukça fazla çözümlü soruya bakman gerek böylelikle rahat geliştirirsin

Teşekkürler ekip yayınlarının çözümlü soru bankası vardı biraz eski dediğin gibi başlayayım ozaman :)
  • En basit konu fkaldırma=G bütün sorular çıkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vetoriner

quote:

Teşekkürler ekip yayınlarının çözümlü soru bankası vardı biraz eski dediğin gibi başlayayım ozaman :)

Çözümlü soruyu her yerde bulursunuz.

Ekip yayınları çok iyidir. Onun dışında tekinay yayınları var. İnternette yazın mutlaka çözümlü sorular çıkacaktır. Fazla soru gördükçe yorum yeteneğiniz de gelişecek. Tüm soruları formülden yapamazsınız. Çözemediğiniz soruları çözdürün veya foruma atın. Fizik sürekli tekrar ister.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.