Şimdi Ara

Kalçalarım Çok Dışarıda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vücut çalışmaya başladığım için kilo almaya çalıştım. 6 ayda 24 kilo aldım ama kalçalarım biraz dışarı çıktı. Eritmek ya da tekrar düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı?
    Not: Konu ciddidir arkadaşlar.

• 6 ayda 24 kiloyu nasıl aldın bi sölermisin? yağ olarakmı ?
  • 24 kilo nedir ya yağ mi bu kilolar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlar zenci kalçası diye sever. bırakın öyle kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRS35

6 ayda 24 kiloyu nasıl aldın bi sölermisin? yağ olarakmı ?

Hayır hocam hemen hemen hepsi kas. Çok az yağ var. Önce göbek oldu tabii, zamanla kasa dönüştü. Söylemesi ayıp kalçam bile kas

• quote:

Orijinalden alıntı: utku1586

24 kilo nedir ya yağ mi bu kilolar?

Hayır hocam hemen hemen hiç yağ yok.
  • kaslarini eritmeden kilo vermeye caliş kardio mu diyorlar ona

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neler yedin ? yöntemini sölede bende bi 10 kilo falan alam tabi kalça fazla çıkmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku1586

kaslarini eritmeden kilo vermeye caliş kardio mu diyorlar ona

Kardiı kelimesini daha önce çok duydum ama anlamını araştırma gereği hissettim. Araştıracağım bu konuyu, teşekkür ederim hocam.
  • dostum nasıl aldın bu kiloyu neler yedin sölermisin
  • quote:

dostum nasıl aldın bu kiloyu neler yedin sölermisin

Kilo almak için uyku düzeni ve spor çok önemli. Yediklerin de düzenli olacak tabii. Her gün aynı saatlerde en az beş öğün yemek yiyodum. Sabah ve gece elma, muz tarzı meyveler yiyodum. Her gün yatmadan önce yarım litre süt içiyodum. Her gün okuldan sonra burger kinge gidip tek başıma iki-üç menü yiyordum. Normalde ekmek yemiyordum ama kilo almak için günde en az bir tane yemeye başlamıştım. Normalde çok yürüyen biriyimdir ama hiç yürümemeye başlamıştım. Maçlarda bile koşmuyordum alex tarzı oynuyordum aklıma gelenler bunlar ama artık böyle yaşamıyorum.

• yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edson

quote:

Kilo almak için uyku düzeni ve spor çok önemli. Yediklerin de düzenli olacak tabii. Her gün aynı saatlerde en az beş öğün yemek yiyodum. Sabah ve gece elma, muz tarzı meyveler yiyodum. Her gün yatmadan önce yarım litre süt içiyodum. Her gün okuldan sonra burger kinge gidip tek başıma iki-üç menü yiyordum. Normalde ekmek yemiyordum ama kilo almak için günde en az bir tane yemeye başlamıştım. Normalde çok yürüyen biriyimdir ama hiç yürümemeye başlamıştım. Maçlarda bile koşmuyordum alex tarzı oynuyordum aklıma gelenler bunlar ama artık böyle yaşamıyorum.

böyle kilo almak zararlıdır ama daha cok protein agirlikli almaya calis ekmek yiyecegine daha fazla et vs ye kaslı olmak var hantal olmak var

• quote:

quote:

Hayırlı olsun,yanlış yapmışsın.
    Bir de milleti yanlış yönlendiriyorsun!

• quote:

Orijinalden alıntı: megacracker

quote:

quote:

Hayırlı olsun,yanlış yapmışsın.
    Bir de milleti yanlış yönlendiriyorsun!

Ben doğru yaptığımı iddia etmedim ki dostum. Adam nasıl yaptığımı sormuş, anlattım...

• Arkadaş Sen kafanımı yedin ya. Burger kinge gidiyorsun birde. Benim oradan yediğim bir elimin parmaklarını geçemez ki 3 defa gitmişimdir ömdürmde. Oda hataydı. Ayrıca kilo alacaksan öyle alınmaz. Yediklerini düzenli yemelisin. Ne kaç kaloriverir bilmelisin.

Hadi bunuda geçtim. Vücudunu geliştirmek için kilo almana gerek yok sen çalıştığında yaşında gençse vücudunda hem kemik yapın gelişir hemde kas yapın sen o kiloları veremede gör gününü.

kendine gelebilmek için patlayıcı kuvvetini ortaya çıkartmalısın. Bu ise günde en az 20 mekiği 15 sefer yapabilmek demektir ki bu kısa bir zaman içerisinde yapılırsa olur güne yayılmaz. Sonra düzenli olarak şınav çekmelisin. Ayrıca kalçalarını eritmek için koşmalısın. Koşmadan olmaz.

Ama durumun vahim diyebilirim.... Zira bu iş bu şekilde yapılmaz...
  • 2 kelime yazacaksanız onu da biliçli yazın be abicim. 6 ayda 24 kilo alıyorsun hepsi kas ? Bunu herhngi bir Bodybuilding yapan birine söyle bir yeriyle güler. Yağ yokmuş hiç.

Bir insan ilaçla vs. full streoid bassan bile 6 ayda maximum 3-5 kilo kas olarak alabilirsin. Ayrıca yağ hiç olmasa kalça falan çıkmaz.

Ya 24 kilo almadın sallıyorsun yada 24 kilo konusu dogru fakat ful yağlı bir vücudun var kimseyi kandırma.

Bir de formül verip milleti yanlış yönlendiriyorsun sonra kalp krizi geçirecek biri damar tıkanıklıgından.

Ayrıca şu önce yağ olarka kilo alıp kasa çevirme safsatası yok mu bunu bir türlü öğrenemedi millet , yağ kasa falan dönüşmez. Yağ , yağdır. Kardiyo yaparsınız yağları verirsiniz ama asla kasa dönmez. İnsan doğasında böyle bir olay yoktur.

24 kilo 24000 gram demektir , 6 ay da 180 gün , 24000/180 = 133 yani sen her gün 130 gram kas yapıyorsun öyle mi ? Vay anam vay biz boşuna yapıyoruz bu işi.

24 kilo kas olarak aldıysan bu şekilde olman lazım koy bir ss görelim Jay Cutler gibi misin ?

Kalçalarım Çok Dışarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300 Trakyalı -- 15 Nisan 2012; 1:44:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 300 Trakyalı

2 kelime yazacaksanız onu da biliçli yazın be abicim. 6 ayda 24 kilo alıyorsun hepsi kas ? Bunu herhngi bir Bodybuilding yapan birine söyle bir yeriyle güler. Yağ yokmuş hiç.

Bir insan ilaçla vs. full streoid bassan bile 6 ayda maximum 3-5 kilo kas olarak alabilirsin. Ayrıca yağ hiç olmasa kalça falan çıkmaz.

Ya 24 kilo almadın sallıyorsun yada 24 kilo konusu dogru fakat ful yağlı bir vücudun var kimseyi kandırma.

Bir de formül verip milleti yanlış yönlendiriyorsun sonra kalp krizi geçirecek biri damar tıkanıklıgından.

Ayrıca şu önce yağ olarka kilo alıp kasa çevirme safsatası yok mu bunu bir türlü öğrenemedi millet , yağ kasa falan dönüşmez. Yağ , yağdır. Kardiyo yaparsınız yağları verirsiniz ama asla kasa dönmez. İnsan doğasında böyle bir olay yoktur.

24 kilo 24000 gram demektir , 6 ay da 180 gün , 24000/180 = 133 yani sen her gün 130 gram kas yapıyorsun öyle mi ? Vay anam vay biz boşuna yapıyoruz bu işi.

24 kilo kas olarak aldıysan bu şekilde olman lazım koy bir ss görelim Jay Cutler gibi misin ?

Kalçalarım Çok Dışarıda

24 kilo olayı kesinlikle doğru hocam. Yağ yok derken öyle aşırı derece yok. Belli olmuyor yani, vücudum hala düz. Bacaklarımda var biraz. Dediğiniz gibi ilk zamanlarda kalçam da yağdı ama zamanla sertleşti. Şu an çok az yağ var vücudumda. Biraz karın bölgesinde, biraz da bacaklarda. O da bu bölgeleri çalıştırmadığımdam. Çalıştırsam onlar da gidecek.

• Ben anladım seni, ama eğer gerçekten çıkık ama düz ise, selülitli falan değilse bırak kalsın. Kızlar çıkık seviyor.

Gerçi hergün burger king yiyip yürümeyerek 24 kilo kas aldığın için hergün yürüyüp diyet kola içsen dengelersin belki.
  • quote:

quote:

6 ayda 24 kiloyu nasıl aldın bi sölermisin? yağ olarakmı ?

Hayır hocam hemen hemen hepsi kas. Çok az yağ var. Önce göbek oldu tabii, zamanla kasa dönüştü. Söylemesi ayıp kalçam bile kas

Bilmesek yiyeceğiz de bari biraz tutarlı sallayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.