Şimdi Ara

Kalça yağları eritme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftanın 3 günü 20 dk dikey kondisyon bisikleti, 20 dk yatay kondisyon bisikleti, 20 dk eliptik kondisyon bisikleti

5 dk koşu bandında hızlı yürüyüş, 10 dk orta hızda koşu, (2 dk orta adımlarla dinlenme) 15 dk hızlı koşu.

haftanın 4 günü 1.5 saat yüzme. 1.5 saatlik antrenmanda toplam 20 dk nargile veya yavaş yüzüş ile dinlenme

şeker tuz falan kullanmıyorum zaten. ekmeği de çok yemiyorum, yesem bile kepekli, tam buğday veya çavdar ekmeği. haftada bir veya birkaç kere az kalorili ödül tatlısı.

kalçam vücuduma göre yağlı ne kadar sürede erir ? iyi mi böyle program ? spor salonunda yapmam gereken baska hareket var mı kalça yağlarını eritmek ve küçültmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 10 Temmuz 2021; 23:1:34 >

• up

• sonsuza kadar up layabilirim bu konuyu

up

• Boks yap.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt

zamanında 3 sene yaptım. bir sağlık sorunum oldugu icin bırakmak zorunda kaldım

• hiç denemedim ama araştırdıgım kadarıyla

örneğin 3x12 squad yaptık

3x12 leg press yaptık

hemen ardına 20-30dk bisiklet-koşu tarzı cardio eklersek calıstıgımız bölgedeki yağlar daha kolay yakılıyormus

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt

hocam şimdi dediklerinizi yapsam sıkılaştırır ve daha çok büyütür squattan uzak durmaya çalışıyorum, egzersizle falan yağları yakayım yağlardan kurtulunca body'e başlamayı düşünüyourm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göbek eritme yöntemlerii
    7 yıl önce açıldı
    Kalça ve bacak eritme
    9 ay önce açıldı
    Yağ yakıcı Clenbuterol
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gavuroglan kullanıcısına yanıt

hocam o kadarını bilemiyorum ama yağlı durmasındansa sıkılaşmasını tercih ederim ben.

benimde yağlı bu arada erkeğe yakışmıyor sanırım  

• Knk hormonlarda sorun olmasın? Bildiğim kadarıyla kadınlarda östrojen yüksek diye kalça da yağlar toplanır.Seninde durum aynı gibi doktora danış hormonlarda sorun yoksa spor yapıp yağ yak demek ki genetikmiş seninki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam yağlar erisin küçülteyim de ondan sonra ne olursa olsun be

pantolon giyiyorsun popo vücuda gore büyük kalıyor estetik durmuyor kotu bir sey

bir de en zor eriyen bölge he  

• deliemre34 kullanıcısına yanıt

hocam %100 maskülenim kadınlık hormonum yok. geçen dahiliyeye göründüm olsa bilirdim. eskiden böyle değildi hocam. pandemi de evde kalınca falan büyüdü.

genetik olabilir hocam ama yağlı benimki direkt, koşunca dalgalanıyor   çoğu kızdan güzel  çok absürt bir görünümü de yok ama beni rahatsız ediyor

evet hocam sorma ya kot pantolon giymeye korkuyoruz

hocam ben eskiden dar kot bile giyerdim. kötü durmazdı, kalçam vücuduma göre iyiydi. şimdi ise üstü bol giyip orayı kapatmaya çalışıyorum  

genetiğim aldığım yağları oraya vermeye elverişli, keşke pandemide kendimi salmasaydım  

sıkı ve buyuk popoyu seviyormus kizlar

krizi firsata cevirmeliyiz

hocam işte benim göğüs omuz biceps, triceps, trapez, bacaklar, sırt, yüz falan tüm vücudum kaslı değil ama sıkı, yağ yok yani. ama şu kalça ve basen tüm estetiği bozuyor. bel çevresinde de azıcık yağ var ama kıyafetten belli olmuyor.

evliyim hocam ben  

• sonsuza kadar up

• Konudaki tavsiyeleri beğenmemişsin galiba o zaman küçülene kadar şaplakla

• Yumruk çalış kalçanı sıkıp gevşeterek güçlü vuruyorsun erir herhalde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.