haftanın 3 günü 20 dk dikey kondisyon bisikleti, 20 dk yatay kondisyon bisikleti, 20 dk eliptik kondisyon bisikleti 5 dk koşu bandında hızlı yürüyüş, 10 dk orta hızda koşu, (2 dk orta adımlarla dinlenme) 15 dk hızlı koşu. haftanın 4 günü 1.5 saat yüzme. 1.5 saatlik antrenmanda toplam 20 dk nargile veya yavaş yüzüş ile dinlenme şeker tuz falan kullanmıyorum zaten. ekmeği de çok yemiyorum, yesem bile kepekli, tam buğday veya çavdar ekmeği. haftada bir veya birkaç kere az kalorili ödül tatlısı.
kalçam vücuduma göre yağlı ne kadar sürede erir ? iyi mi böyle program ? spor salonunda yapmam gereken baska hareket var mı kalça yağlarını eritmek ve küçültmek için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 10 Temmuz 2021; 23:1:34 > |
Kalça yağları eritme

-
-
up
-
sonsuza kadar up layabilirim bu konuyu
up
-
Boks yap.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zamanında 3 sene yaptım. bir sağlık sorunum oldugu icin bırakmak zorunda kaldım
-
hiç denemedim ama araştırdıgım kadarıyla
örneğin 3x12 squad yaptık
3x12 leg press yaptık
hemen ardına 20-30dk bisiklet-koşu tarzı cardio eklersek calıstıgımız bölgedeki yağlar daha kolay yakılıyormus
-
hocam şimdi dediklerinizi yapsam sıkılaştırır ve daha çok büyütür squattan uzak durmaya çalışıyorum, egzersizle falan yağları yakayım yağlardan kurtulunca body'e başlamayı düşünüyourm
-
hocam o kadarını bilemiyorum ama yağlı durmasındansa sıkılaşmasını tercih ederim ben.
benimde yağlı bu arada erkeğe yakışmıyor sanırım
-
Knk hormonlarda sorun olmasın? Bildiğim kadarıyla kadınlarda östrojen yüksek diye kalça da yağlar toplanır.Seninde durum aynı gibi doktora danış hormonlarda sorun yoksa spor yapıp yağ yak demek ki genetikmiş seninki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yağlar erisin küçülteyim de ondan sonra ne olursa olsun be
pantolon giyiyorsun popo vücuda gore büyük kalıyor estetik durmuyor kotu bir sey
bir de en zor eriyen bölge he
-
hocam %100 maskülenim kadınlık hormonum yok. geçen dahiliyeye göründüm olsa bilirdim. eskiden böyle değildi hocam. pandemi de evde kalınca falan büyüdü.
genetik olabilir hocam ama yağlı benimki direkt, koşunca dalgalanıyor
çoğu kızdan güzel
çok absürt bir görünümü de yok ama beni rahatsız ediyor
-
evet hocam sorma ya kot pantolon giymeye korkuyoruz
-
hocam ben eskiden dar kot bile giyerdim. kötü durmazdı, kalçam vücuduma göre iyiydi. şimdi ise üstü bol giyip orayı kapatmaya çalışıyorum
genetiğim aldığım yağları oraya vermeye elverişli, keşke pandemide kendimi salmasaydım
-
sıkı ve buyuk popoyu seviyormus kizlar
krizi firsata cevirmeliyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam işte benim göğüs omuz biceps, triceps, trapez, bacaklar, sırt, yüz falan tüm vücudum kaslı değil ama sıkı, yağ yok yani. ama şu kalça ve basen tüm estetiği bozuyor. bel çevresinde de azıcık yağ var ama kıyafetten belli olmuyor.
evliyim hocam ben
-
sonsuza kadar up
-
Konudaki tavsiyeleri beğenmemişsin galiba o zaman küçülene kadar şaplakla
-
Yumruk çalış kalçanı sıkıp gevşeterek güçlü vuruyorsun erir herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kavuşamayan aşk hikayeleri
- dahili numara nasıl aranır
- devlette bilgisayar mühendisi maaşı
- en iyi bulaşık makinesi kadınlar kulübü
- oses çiğ köfte aylık ciro
- deprem güvenlik bilgileri
- en ilginç rekorlar
- yeşil nasim
- black friday ne zaman 2025
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X