Şimdi Ara

Kalça ve Bacak yağlarını nasıl eritebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 haftadır düzenli olarak dumbell çalışıyorum. Yavaş yavaş vücudumun üst kısmı şekil almaya başladı. Ancak bacak ve kalçam vücuduma oranla daha kalın ve yağlı kaldı.

Bu bölgeleri eritmek içinde dumbell hareketleri var mı? Yürüyüş veya koşuyu hergün yapma imkanım yok. Evde nasıl eritebilrim cevaplarsanız sevinirim.

• Bana da lazım bu bilgiler.
  • Bu tür konuları Sağlıklı Yaşam ya da Konu Dışına açmalısınız. Aksi halde bir özelliği kalmıyor bu yeni oluşumun.

2) Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konuyu açan üyeye uyarı verilecektir. Bu davranışın devamında üyeye Konu Dışı bölümüne bir daha mesaj atamama cezası verilecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir.
  • Var ama nasıl anlatayım şimdi? :) Cepten bağlanmasam link verirdim ama google dan araştırın bence.
  • Bana da lazım oralar baya bi kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Bu tür konuları Sağlıklı Yaşam ya da Konu Dışına açmalısınız. Aksi halde bir özelliği kalmıyor bu yeni oluşumun.

2) Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konuyu açan üyeye uyarı verilecektir. Bu davranışın devamında üyeye Konu Dışı bölümüne bir daha mesaj atamama cezası verilecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir.

Hacı bence bu aşırı bir tepki değil midir? Arkadaş burada sadece yetkili ve teknik bilgi sahibi bir kişinin bilebileceği bir konuya değinmemiş. En azından bilgisi olan, önerilebilecek hususlar, yönlendirmeler yahut aynı sorunu yaşayan kişilerle birlikte konuya açıklık getirmek istemiş.

Edit: Ayrıca Konu Dışı'na açmalısınız demişsiniz buranın Konu Dışı'yla farkı nedir? Açıklama: Arkadaş Konu Dışı'na açsa saçma sapan geyikler, repliklere maruz kalacak ve hiçbir yararı olmayacak konu sahibine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tembel Yazar -- 12 Temmuz 2010; 4:06:52 >

• Öncelikle bölgesel zayıflama diye bir olay yok yani kalça ve bacak yağlarını eritemezsiniz.
    Tüm vucudun yağlarını eritirsiniz burda ki sıralamada genetiktir dna na kodlanmıştır.Mesela bazısı
    yüzünden kilo vermeye başlar bazısı karın bölgesinden.
    Ancak sıkılaşmak vardır buda o bölge için belirli egzersizler yaparak olur.Eğer egzersizleri yaparken 15tekrar-20tekrar arası yaparsanız yağ yakımını ve sıkılaşmayı hedeflersiniz.6-12tekrar arası hacim içindir.
    yani bacak hareketlerini ve kalça hareketlerini 15-20 tekrar arası 5set yaparsanız yağ yakımı için ideal ve sıkılaşma için örneğin: askerde yaptırılan komando dansını 15kere yapıp-30sn ara şeklinde 5kere yapabilirsiniz
    lunge,squat gibi egzersizleri araştırın----- body forum tr.com da bulabilirsiniz arada boşluk yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @FatKickboxer egzersizler konusunda yönlendirğin site için teşekkürler. Faydası olur umarım.
  • fizyolojiste git o sana bi liste verir o hareketleri yap ağırlık çalışma yağ yakarsın ama incelmesi farklı bi olay yağ yakıp kas yaparsan yine kalın olur ağırlık çalışma asla inceltmek için normal bacak kaldırma bile faydalı inceltme konusunda
  • Donanımhaberde bu tip konular çok açılıyor ama her konuda derinlemesine bilgi içermediği için çok yüzeysel kalıyor bilgiler, bilenler.

Fatkickboxer'inda dediği gibi bodyforumtr bu konularda birebirdir. Yanıtı ordan alabilirsin
  • öneriler için teşekkürler bakıyorum hemen oraya
  • benim merak ettiğim 1-2 hafta dumbell çalışarak nasıl gözle görülür bir gelişim gösterdin hayret ettim doğrusu
  • sürtünme sx yani çok cittiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.