Bildirim
Kalabalık ortamda yemek yiyemiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sosyal anksiyete olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence yemek yemek değilde, kendinden beğenmediğin başka bir şey yüzünden bu sorunu yaşıyorsunuz. Biraz objektif düşünün, neyinizi beğenmiyorsunuz. Bu hertürlü şey olabilir misal tip,konuşma,cahillik,başarısızlık vs. cevap bekliyorum. -
Herkesin seni çok önemsediğini düşünüyor ya da ağzını açıp yemek yemek itici gözüktüğünü düşünüyor olabilirsin ama emin ol öyle değil
Bende de böyle bir durum vardı üzerine gittikçe zamanla alışıyorsun
Bende tek yemek yiyemiyorum illa kalabalık olmalı garip. -
Özgüven eksikliği ve sosyal fobi den dolayı.
Az çok herkeste var böyle şeyler kimisi dışarıda tek başına yiyemez mesela. Önemli olan üstüne gitmek ve sosyal fobim var diye düşünme bu tarz şeyleri herkes yaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 1 Ekim 2019; 17:41:36 > -
-Herkese göre yavaş veya hızlı yiyorsunuz. Bu da diğer insanlardan tepki göreceğinizi düşündüğünüzden kaçınıyorsunuzdur. Ancak aile ile de yemek yiyemek çok saçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tc ve iban numarası ile dolandırılır miyim
- 3d secure olmayan siteler
- 1 ayda kaç kilo alınır
- dükkan devir ücreti hesaplama
- yavuz sultan selim'in şah ismail'e yazdığı şiir
- ets2 türkiye haritası
- deprem güvenlik bilgileri
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X