Şimdi Ara

Kalabalık bi yere girince rahatsız oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler artık bu çok sıkıntılı olmaya başladı.bi yere girdiğimde huzurla girip çıkmak istiyorum. Rahat olmak istiyorum ama bi türlü rahat olamıyorum.
    Daha demin markete gittim geldim. Adama ödüyorum aldıklarımın parasını. Sonra lap diye biri bitti yanımda bişey istiyo o da 1-2 saniyelik tuttu bana bakıyo. Çıktım dışarı önümde iki kişi biri dönmüş arkasına bakıyo. Böyle basit şeylerden rahatsız olmaktan bıktım artık.
    Direk kendime alınıyorum ulan diyorum tip garibine gitti adamın bakıyo, yok benden rahatsız oldu ona bakıyo vs. milyon tane olumsuz düşünce. Böyle hayat cidden geçmiyo. Sürekli stres altına sokuyorum kendimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yandan veya hafif arka çaprazdan uzun bakışlar beni de rahatsız ediyor

• Ben de rahatsız oluyorum biri uzun uzun bakınca, bir ara Starbucks'ta oturuyordum ayaktaki bir adam bakmaya başladı 10-20 saniye baktı, başta gözümü kaçırdım sonra sinir olup bende tip tip bakmaya başladım benim de bakacağımı anlayınca gözünü çevirdi kahvesini alıp gitti
  • Bende de böyle bir takıntı var. Hatta ben güzel bi dille sordum da 2-3 kere. Her seferinde yok bakmıyorum size öyle gelmiş, biri de başkasına benzettiğini söyledi.

Bu millet herşeye bakıyo aga. Geçen bi dayıya denk geldim kaldırımda. Karşıdan da kedi geliyo. Neyse kedi yanımızdan geçti gitti hayvan. Dayı da arkasını dönmüş uzun uzun baktı kediye. Senlik bişey yok emin ol.

• Kepler Laveran kullanıcısına yanıt
    Hocam bu normal bişey demi. Emin olamıyorum sadece ben yaşıyorum gibi geliyo bunu.

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Bakana ben de bakıyorum ama bıktım hocam bakışmaktan milletle.

Başkaları bakışa bakışa kendine sevgili buluyo biz de bu dayılarla dedelerle bakışıyoruz. Çok ayar oluyorum bu millete. Yakışıklı olsa bakıyolar çirkin olsa bakıyolar. Bazıları hiç sallamıyo bile böyle şeyleri ama ben bi türlü yapamıyorum bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Pipisipispis

Bakana ben de bakıyorum ama bıktım hocam bakışmaktan milletle.

Başkaları bakışa bakışa kendine sevgili buluyo biz de bu dayılarla dedelerle bakışıyoruz. Çok ayar oluyorum bu millete. Yakışıklı olsa bakıyolar çirkin olsa bakıyolar. Bazıları hiç sallamıyo bile böyle şeyleri ama ben bi türlü yapamıyorum bunu
    Hocam insanımızın ilginç hareketleri var maalesef, bu bakışma olayından bende rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok, bana da sık sık çoğu kişi bakıyor tip tip sinir olsam da bir şey demiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bakma mevzusu dışarı fazla çıkmayınca oluyor neden mi ? farklı insanlarla muhattabı kesince göz teması da kurmuyorsunuz sonra biri bakınca tuhaf geliyor benim fikrim bu
  • İnsan insana bakar büyütcek bişey yok. Forumda da dışarda millet telefonla uğraşsa laf ediyosunuz kediyi köpeği kuşu izliyor laf ediyosunuz :D kahvehanenin önünden geçerken bakılmasından iyidir

• Yahu bırak bakan baksın,ben önemsemiyorum bile bakanları.Ha çok bokunu çıkarırsa gidip buyur ne oldu diye soruyorum onun harici rahatsız etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.