Şimdi Ara

KaL Online (en fazla indirilen online oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun Süper ScreenShotları Aşağıda Werdim Zaten...
    Download Adresi:
    http://www.kalonline.com/Download/ClientDown.asp?files=KalOnlineSetupEng060523.exe

Hesap Açmak İçin: http://www.kalonline.com/User/Agreement.asp

Oyuna başlıyacak her arkadaşa burada yardımcı olacağım.Amaç Türk birliğini kurmak...Madem Türksün Göster Ürksün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GebzeLee -- 11 Kasım 2006; 20:32:16 >

• hack ve lag halen devam ediyorumu acaba ?* yoksa bi çözüm bulmuşlarmı aradan geçen 6 ay içinde..
  • arkadaş senin verdigin denedim linkleri bozuk bence indirmeyin
  • Ya bu oyun oynanamaz
  • en fazla indirilen online oyun mu? senin knight yada sro'nun saatte kackez download edildiginden haberin yok herhalde ama oyun fena sayilmaz bi ara oynuyordum baska oyuna gecmistim
  • ben kal online ı indirmiştim bayaaa once indirdim yukledim girdim cıktım sildim diebilirim :D:D
  • bende lvl 20 oldum 2 tane char 20 yaptım ama bıktım bıraktım
    ve en fazla indirilen oyun olduğunu nerden çıkarttın????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk_Magician -- 16 Kasım 2006; 17:09:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parasız Yeni Online oyun
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guzel bi oyuna benziyor
  • bende girdim 1 lvl atladım cıktım sildim... sarmadı...
  • ne desem o oyun için lvli ve itemi iyi olan alır wow gibi teknik oyun yok:( en azından wow kadar iyi olan ee boşuna dünyanın en iyi oyunu seçilmedi :) ahh bide şu fiyatlar düşse orjinalin :(
  • kanıtsız bi iddaada bulunuyosun benim bildiğim kadarıyla en cok oynanan ve indirilen oyun WoW ama benimde bir kanıtım olmadığı için iddia etmiyorum.
  • yoo...

hatırladııma görewww.download.com da ole bakıodum hakketten kal online ninki çou oyundan çok daha fazlaydı WoW bile onun kadar deildi.

ama o sitede sadece başka sitelerde kendi sitesinde WoW dur sro dur UO dur KO dur onu bilmem...
  • bu oyun bana yaramaz
  • oyun çok embesilce silkroadtan çok çalma var bana göre oyun deil
  • kankalar bende yeni indirdim daha doğrusu indircem 2 dk kaldı hack falan vs warmı daha yeni başlicam ıd yi aldımda oyunu indirdi ohh beah
  • 30 kasımdan beri kimse yazmamış belli ki oynayanı yok. ama bi dene bakalım yorumlarını bekliom :)
  • ben kalonline oynuyorum 3 tane 50+ charım var.Ama oyun güzel.Detaylı bilgi icin bir topic acmayı düsünüyorum.
  • hero online ve silkroad online dan çalma...ehehöhüzz pardon karışımı
  • en fazla indirilen oyun olmaz. cok pis sallamissiniz.bu oyunu biliyom okadarda guzel degil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.