Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.865
Cevap
93
Favori
148.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim

• AİRFEL LTXM50NV1B/ DAYLUX DTXM50NV1B/ KAİRA DTXR50E (DAİKİN)

BOSCH Climate CL2000U

Bu 4 cihazda Çin’de MİDEA tarafından üretilmiş MİDEA Prime modelidir. Kaira markasında bulunan wifi hariç hepsi birebir aynı cihazdır.

arkadaşlar bu durm doğru mu. Servis yününden çok sıkıntı yaşayan var. Bosch alsam yanlış bir tercih mi olur

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Benim oda yalıtımsız, daha bu güne kadar 390w aşağı kendini kıstığını görmedim, direk dış üniteyi kapatıyor iç üniteyi en düşük seviyeye alıyor, kendini kapamasın diye karşısındaki oda kapısını açık bırakıyorum, diyer iki oda kapısınada vantilatör koydum,klimanın bulunduğu odanın soğuk havasını alıp içeri üflüyorlar baya faydası oluyor o odalara. yinede dış ünite kendini kapatıyor, toplam alan 35m2 yi buluyor.

Klimanın üzerinde soğutmada 130w ile 1580w arası çalışır etiketi var , diyelimki 130w eco mod için var, ama klimada eco modu yok, bu yanıltıcı bilgiye girmiyormu, ben mesela buna dikkat etmeden aldım ama başka mecralarda dikkat edib alanlarla da tanıştım.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hilas28 kullanıcısına yanıt
    Bence yanıltıcı bilgi çünkü ben aynı klimanın airfel 18lik olanını 140w a kadar düşebiliyor diye aldım. O da dış üniteyi kapatıyor. Aslında kapatmadan devam etmesi gerekir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

klimada eco mod var soğutma için uygulamadan yapabilirsiniz. 130w a malesef eco mod ile iniyor.

Fason üretim cihazlardan uzak durmak için bir sebep

Bütçe elveriyorsa kesinlikle üreticinin kendisinden almak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Klimada ECO modu var ama kumandasında yok. Android uygulamasından ECO mod seçildiginde açılıyor ve klima led ekranında sırasıyla E-C-O şeklinde harfleri tek tek göstererek ECO moda girdiğini gösteriyor. Zaten fan hızı ve üfleme de düştüğü için modun çalıştığı anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

klimada eco mod var soğutma için uygulamadan yapabilirsiniz. 130w a malesef eco mod ile iniyor.

Airfel'de uygulama yok misal, ama zaten klima dış üniteyi kapatıyorsa artık en düşük devirde çalışıyor demektir. öyle olunca 130-140 wattlara inip oradan devam etmesi gerekir.

O kadarını bilmem, demem o ki değişim yapmıyor daikin. Başka heyetten farklı karar çıkar onu bilmem. Bana kalsa bende değişim istedim ama yapmadılar. Gaz yenilendi kullanıyorum. O kadar da kafama takacak değilim. İlk zaman uğraştım ettim şimdi umrumda değil. Şu an çalışıyor ve gayet verimli. 5-10 sene sonra ne olur onuda bilemem. O zamana kadarda kim öle kim kala. Baştan hatalı başlayan işler sonradan düzeltilmesi kolay olmuyor. Hayatın bu kadar stresi içinde son sıraya bile koymam bunu 

• ThesadisT kullanıcısına yanıt

Öyle maalesef, Türkiye'de her iş yanlış yamuk yapıldığından en güzeli bilmeden kullanmak. Bilince hiçbirşeyden memnun kalmıyorsunuz. Benim Airfel klimada dış üniteyi ses geliyor diye geçen değiştirdi Daikin.

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Eco mod var biliyorum, sizlerin sayesinde bu forumda uygulamadan yapıldığını öyrendim, netekim herkes forum sitelerine üye deyil sade kumanda ile kullanan insan sayısı daha fazla. Bu klima inverter olarak satılıyor ve oda ısısına göre kendini ayarlaması lazım.

Bu klimanın eco modu iki kez denedim hiç açmamakla eş deyer bir performansı var, eco modda diyer deneyenlerde benim yaşadığım deneyimi yaşamış.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    10 ay önce 20 bine aldım, benim ev kuzey cephe, klima bu ay 91kwh yakmış, elle tutulur bir klima tahminim 60 bin civarı aradaki 40bin farkı bu klima ile yakana kadar benim ömür tükenir.:))

Benim bu klima ile sıkıntım yok soğutması evdeki tüm odaların nemini alması on numara. Ben klimayı uzun süreli kapatmadan kullanacaklar bilsin diye buraya kullanım tecrübemi yazıyorum. bu marka klimanın plus modeli çıkmış onda düzeltmişlerdir diye düşünüyorum.

Bizimkisi 18 günde 28 kw yakmış pc odayı ısıtmaya başladığı gibi açıyorum günlük en fazla 1.5-2 arası tüketim oluyor aşırı sıcaklardan sonra anca alabildim maslesef

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Sen klima almakla iyi ettin, sende benim gibi pc başında vakit geçiriyorsun anladığım kadarı ile, sıcak havada kulaklık takıp pc nin ısıtığı odada durmak işgence gibiydi.

• aceryeni A kullanıcısına yanıt

ben bosch aldım cok memnunum inanılmaz sessiz cihaz

Evet zaten pc de gpu çalıştığı vakit termometre yükselmeye başlıyor oyun veya gpu kullanan bir şeyler yapmaya kalksan rahat 2 derece yükseltiyor tek başına

İçerisi 26 olduğu gibi açıyorum 23.5 da tutuyorum

Daha geçen ay 31 dereceyi gördüm oda da koltuğa oturamıyordum terden bayağı mental çökerten bir şey oldu bu sıcaklıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 18 Ağustos 2025; 13:47:53 >

daha kötü senaryoyu söyleyeyim ısıtmada eco mod yok 450 watt minumum çekiyor.

Yok Allahı var çalışmasın da sesinde bir problem yok balkonda olmasına rağmen sesi hiç duymuyoruz. Soğutma konusu da yeterli onun hiç dert etmiyorum. Gittiği yere kadar gitsin moduna geçtim. Bir daha klima alırsak bunlar küpe oldu kulağımıza.

Yüksek fanda kullanıyorsan orta fan dene, yüksek fanda kısma kabiliyeti azalıyor. Ben 250-300 wattları görüyorum

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.