< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (52. sayfa)

-
-
Bende bursa hürriyet mahallesindeyim umarım aynı şeyleri yasamam :) daha klimayi kargoya veremediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osmangaziye bagli olduğun için şanslı olabilirsin :) nilüferde durum boyle valla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yoğunluk gecikmeler zamlar çok normal sezona girdik hep aynı olayların yaşandığını bildiğim için 04 Mayıs ta 12000 BTU 19000 TL aldım 2 gün sonra elimdeydi 3 gün sonra da Bursa Küçükkumla da kurulum yaptırdım.klima alacaklar bence sıcaklar başlamadan satın alması gerekiyor .her firma da aynı sıkıntılar yaşanacaktır
Hayır alakası yok. Servisi iyi olan markalar belli, kötü markalar belli. Mitsubishi Toshiba, Midea gibi markalardan bugün klima alsam hemen 2-3 içinde bayramdan önce montaj yapıyorlar. Daikin TR'deki en kötü servis TCL ile birlikte.
6 Mayısta Kaira klima aldım, 17 mayısta kuruldu. İlk başta sorunsuz gibiydi sıcaklar başlayınca soğutmamaya başladı. Şu an ben 2 haftadır servis bekliyorum gelmiyor. İstersen Aralık ayında al klimayı sıcaklar başlamadan performansı anlaşılmıyor ve sıcaklar başladığında bir problem varsa iş işten geçmiş oluyor.
Daikin markalarını almayın, airfel kaira daikin daylux vs... Ülkemizde cihaz değil servis önemli. Denemek isteyen şu an müşteri hizmetleri numarasını arasın 444 99 90
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 12 Haziran 2024; 11:29:5 > -
Bence siz kötü servise denk gelmişsiniz saydığınız markalar için 2 katı ücret verirseniz hemen kurulum yapılır tabi. Biz f/p arıyoruz buralarda.arkadaşım alma dememe rağmen alüminyum borulu Arçelik aldı aynı servis sıkıntısını yaşıyor 3 hafta demişler neden çünkü havalar ısınınca herkesin aklına klima geldi ve yoğunluk oluştu. Kaira Daikin vs de çok sattığı için yogunluk oldu.sıkıntı yaşamadım çünkü yoğunluk yoktu.sizin kurulumda muhtemelen kaçak vardı fark etmediler bana gelen Daikin servisten çok memnun kaldım profesyonel bir şekilde kurulumu vakumlama ile yaptılar performans derece ölçümü ve kaçak kontrolüde yapıldı. inşallah bir sorun yaşamayız bu ara normaldir gecikmeleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 13 Haziran 2024; 9:7:18 >
Bende katılıyorum bölge bölge bi servis bi servisi tutmuyor
İstanbul bayram sonrasına randevu verdiler. Aklı olan yaz aylarında klima almasın. Birde şu marka erken yapar bu marka geç yapar o iş hikaye. Herkes de yoğunluk var. İyi markalar daha pahalı olduğu için alan müşteride az ve ona göre yoğunluk da az. Bu durum ucuz markaların servisinin kötü olduğu anlamına gelmez. Satış çok yetişemiyor. Öyleki benim aldığım ilçe başka bana verdikleri servis başka ilçe. Benim bölgemde 3 servis var, bunları atlayıp başka ilçeden vermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 13 Haziran 2024; 10:40:47 >
Geçen sene Ekim de 12 bin BTU olanı 13 bin gibi bir fiyata almıştım, diğer klimalar nasıl bilmiyorum ama çalışırken rahatsız etmeyen biraz ses geliyor, dış ünitede pencerenin altında olduğundan birazda ondan titreşim sesi geliyor, olmasa iyiydi , şuan için sogutması çok güzel , uyku modu çok güzel üşütmüyor, inşallah bir arıza olmadan kullanırım, montaj esnasında vakum yapılmıştı, wifi özelliğini kullanmam sanıyordum , bu aralar İstanbul çok sıcak eve gelmeden çalıştırıyorum klimayı.
Aldığınızda bu sesler varmıydı sonradan mı ses çoğaldı acaba.rahatsız etmeyen ses iç ünitemi dış ünite mi
Hepsiburada Kaira Türkiye satıcısı 9 gündür kargoya vermiyor başka bir ürün alsam şimdi gelmiş hatta kurulmuştu. Yoğunluk olabilir fakat 9 gün bir kargo çıkışı yapamamak büyük sorun bence.
aldığımda da vardı ses, dediğim gibi rahatsız edici bir ses değil, tv felan açıksa duyulmuyor
-
Az önce tekrar detaylı dinledim iç ünite ve dış üniteyi , aslında iç ünite ve dış ünite gayet sessiz sayılır ama bina yapılırken ankastre klima tesisatı da yapılmış, dış ünite camın altında ve önceden yapılmış ayakları kullandığımızdan (lastikler takılamadı) evin içine titreşim sesi geliyor, camı açıyorum ses duyulmaz oluyor, bu kadar sese razıyım , rahatsızlık vermiyor, inşallah ilerde artmaz
Stok sorunu vardır. Yoksa gelirdi şimdiye, geçmiş olsun. Daha da beklersiniz büyük ihtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 14 Haziran 2024; 10:41:47 >
Bende 10 senelik Bosch 18bin lık var kaira 12bin ile kıyaslayınca inanılmaz çok fark var ses olarak .inverter olunca sanırım işler değişiyor. Bosch u açınca rüzgar pervane sesi beni açıkçası rahatsız ediyor kaira çok daha sessiz
Kaira klimanın hiç bir yerde satışı yok şu an.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alacak varsa satarız duruyor evde açılmamış
şaka bir yana mağazayı bile kapamışlar HB de.
Benimki de kapalı bir şekilde bekliyor. Bayram sonrası kurulum için randevu verdiler.
Büyük ihtimal stoklar bitti. Eve getiren nakliyeci, Kaira ürünün çok fazla sattığını söyledi. Hatta benimkini teslim ederken araçta 3 set daha Kaira vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon86 -- 15 Haziran 2024; 8:48:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da bayram sonrası dendi ama artık onada güvenemiyorum
Daha ileri atabilirler.
Montaj kiti ve bakır boru geldi mi sizin kargoyla birlikte?
Yoksa sadece iç ve dış ünite mi geldi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X