Şimdi Ara

Kahveyi severek icen varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar,aranizda kahve icmekten zevk alan kahvenin tadini seven,gercekten severek icen varmi? Bana cok igrenc geliyor kahve,birakin tadini kokusu bile midemi bulandiriyor.Millet bunu severekmi iciyo anlamadim

• Nescafe'yi falan çok sevmem ama normal Türk kahvesi çok güzel. Telvesini bile yaların yani o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 6 Şubat 2012; 19:40:44 >
  • Nescafeyi severim özellikle sigara ile.
    Çocuklar özenmesin gerçekten sigaradan nefret ediyorum.
    Ama bırakmak istemiyorum işime gelmiyor şu sıralar.
  • aynen kardeşim ya. bende . ama türk kahvesini arada ailemle ıcmekten hoslanırım
  • cappuccino olursa içeriz.
  • tabi sütlüsünü.Önceden ben de sevmezdim ama bi alıştım pir alıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sade kahveyi değilde sütlü kahveyi çok severim eğer içmediysen tavsiye ederim güzeldir...
  • nescafe sevmem.cafe crown fındıklıyı biraz severim. En sevdiğimde Türk kahvesi yanınada sigara veya nargile varsa tamamdır. Gerçekden keyif veriyor.
  • Var, ben varım.
    Hatta, Istanbuldaysan gel Beylikdüzü'ne, sana güzel bir kahve yapayım. Fikrini değiştireceğine eminim

O nescafe tarzı suda eriyen kahveler, kahve görünümlü çamurdan farksız. Kesinlikle içilecek şeyler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 6 Şubat 2012; 19:44:25 >
  • Şeriat kahvesi olsa bayıla bayıla içersiniz !
  • Cay, kahve ve diğer meşrubatlarda şeker kullanmam. Türk Kahvesini ise Okkalı ve Yandan çarklı severim. Misafirliğe gittiğimde önüme getirilen şekerli kahveyi ayıp olmasında diye büyük acılar çekerek içmeye çalışırım
  • Kahve içilmez olur mu hiç kesinlikle çaydan daha lezzetli, keyifli
  • Kahve candır yav , o yoğun , hafif acımsı tadı... Yazın soğuk , kışın sıcak. Çaydan 10 kat daha güzel.
  • Künefe veya baklavanın yanında sıcacık türk kahvesi çok güzel gidiyor Onun dışında pek kahveyi sevmem.
  • Gerçekten kokusunu içime çekerken, ve yudumlarken kendimden geçiyorum. Ha bu bahsettiğim şey asla Türk kahvesi olmadı ama. Türk kahvesini koklamaya bayılırım yinede. Ama sütsüz nescafe ve türevleri, beni benden alır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Var, ben varım.
    Hatta, Istanbuldaysan gel Beylikdüzü'ne, sana güzel bir kahve yapayım. Fikrini değiştireceğine eminim

O nescafe tarzı suda eriyen kahveler, kahve görünümlü çamurdan farksız. Kesinlikle içilecek şeyler değil.

ILİK Detected

veya

Böbrek.avi
  • bayılırım
  • aci kahveden guzel ne varki
  • Sütlü Nescage+Sigara+Pink Floyd Dünyanın en güzel şeylerinden biridir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.