Şimdi Ara

Kahve dunyasini adimimi atmam daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcellin kahve dunyasi indirimi var ve yaklasik 3-4 subesinden yedim. Bugun baska bir subesine gittim adam bana '' dondurma menusu yok'' dedi her neyse soyledik dondurmalari rastgele yedik. Kasada ise bana bizde oyle uygulama yok diyerek 19 lira hesap kestiler odemedim bagirdim cagirdim. Sonra mudurle konustum en son da 20 lirayi firlatip ciktim yere. Sinirliyim su anda nereye sikayet edebilirim bu durumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağırmış çağırmış sorununu orda halledebilirdin bende filme girdim 1 önceki seansa bileti kesmiş ben aldığım saate baktırdım adam gibi konuşarak paramın 2k atını geri aldım bedava filmlere gittim .

Düzgün şekilde hakkını aramassan baş alırsın ^^
  • turkcelle
  • _____________________________
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu =&gt; "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• Gelmezsen gelme lan fakir

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Gelmezsen gelme lan fakir

Kes sesini ezik liseli

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Turkcellin kahve dunyasi indirimi var ve yaklasik 3-4 subesinden yedim. Bugun baska bir subesine gittim adam bana '' dondurma menusu yok'' dedi her neyse soyledik dondurmalari rastgele yedik. Kasada ise bana bizde oyle uygulama yok diyerek 19 lira hesap kestiler odemedim bagirdim cagirdim. Sonra mudurle konustum en son da 20 lirayi firlatip ciktim yere. Sinirliyim su anda nereye sikayet edebilirim bu durumu ?

Bu esnaflari anlamiyorum. Halbuki senin gonlunu kazansa beles reklamci kazanir simdi beles dusman kazanmislar beyinsizler. Bu konuda yahudilere baksinlar ticaret nasil yapilirmis musteri nasil baglanirmis ogrensinler

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Gelmezsen gelme lan fakir

Kes sesini ezik liseli

sakin ol sinirli yetişkin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.