Şimdi Ara

Kahve dünyası ücretsiz kahve 31 ocak son (Vodafonelular gelin) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
16
Favori
18.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkay956

ankara da nerelerde var kahve dünyası:)

kahve dunyasi internet sitesinden bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları zaten biliyorum. bazı arkadaşlar mocha da alabilmiş. açıklamada yazanlar haricindeki ürünleri bahsettim.

@Mr.Loney geç gördüm kusura bakma. pm den gönderdim kod.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 23 Aralık 2015; 22:11:45 >
  • KAHVE KAMPANYASI YOK SANIRIM ? Onu kaldırıp dondurma kampanyası yapmışlar o da tam olarak ücretsiz değil

1 Ekim 2015 – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında Vodafone abonelerine Kahve Dünyası’nda 2 top ve üzeri dondurma alana 2 top dondurma hediye edilecektir. Hediye dondurma için “KAHVEDUNYASI” yazıp 6666’ya SMS göndermek veya Avantaj Cepte üzerinden kampanya şifresi almak gerekir. Alınan şifre Kahve Dünyası şubelerindeki satış yetkilisine ibraz edilerek kampanyadan faydalanılabilir. Bir kullanıcı, kampanya süresince kampanyadan sınırsız olarak yararlanabilir. Kampanyaya yoğurtlu dondurma ve menüde yer alan ek lezzetler dahil değildir. Ek lezzetler için menüde yer alan fiyatlar geçerlidir. Dondurma fiyatları Kahve Dünyası sorumluluğundadır. Havaalanlarında geçerli değildir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik; kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Kahve Dünyası ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya Kahve Dünyası’nın diğer kampanyaları ile birleştirilemez.

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    kontrol ettim devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

KAHVE KAMPANYASI YOK SANIRIM ? Onu kaldırıp dondurma kampanyası yapmışlar o da tam olarak ücretsiz değil

1 Ekim 2015 – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında Vodafone abonelerine Kahve Dünyası’nda 2 top ve üzeri dondurma alana 2 top dondurma hediye edilecektir. Hediye dondurma için “KAHVEDUNYASI” yazıp 6666’ya SMS göndermek veya Avantaj Cepte üzerinden kampanya şifresi almak gerekir. Alınan şifre Kahve Dünyası şubelerindeki satış yetkilisine ibraz edilerek kampanyadan faydalanılabilir. Bir kullanıcı, kampanya süresince kampanyadan sınırsız olarak yararlanabilir. Kampanyaya yoğurtlu dondurma ve menüde yer alan ek lezzetler dahil değildir. Ek lezzetler için menüde yer alan fiyatlar geçerlidir. Dondurma fiyatları Kahve Dünyası sorumluluğundadır. Havaalanlarında geçerli değildir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik; kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Kahve Dünyası ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya Kahve Dünyası’nın diğer kampanyaları ile birleştirilemez.

dün akşam gittik 3 kişi ve ordaki abiye 9 tane şifre verdim kağıda yazıp götürmüştüm .ilk kahvelerimizi mocha aldık her zaman içmemize rağmen bir.daha moca vermediler bizde lattemizi yudumladık.bitiktrip gidin her gün gitmenize gerek yok

• yerde5lirabulanadam kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam buldum kampanyayi. Web sitesinde gözükmüyor ama cep uygulamasında gözüküyor.

• KDV4ADEC

Kodu kullanan belirtsin.

• Konya-Kent Plaza da ilk kez kullanma firsatim oldu dun, cok ilgililerdi tesekkur ederim. Orta boy kahvesi de baya buyuktu, zor bitirdim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • d_ragon kullanıcısına yanıt
    Kesene bereket dostum ben kullandım orta boy americano

• Kod kullanmayacak 2 kişiden kod rica edebilir miyim acaba özel mesaj yoluyla?
  • KDVCE053
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: laider

Kahveyi hazır veriyorlar hocam. Bunu garsona hatırlatmaya gerek yok yani

Ne ictiginizi bilin diye

Ben bilmiyordum acikcasi.

hazır derken 3 bir arada 50 kuruşluk nescafemi hazırlayıp veriyorlar. 1 kişi en fazla kaç kod kullanabiliyor

• kod isteyen olursa verebilirim

Edit: Verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilikyatos -- 24 Aralık 2015; 18:32:00 >
  • Kahve dünyasi zaten parasini aliyor vodafone dan . tabii sizden aldigi gibi 5-6 tl almiyor ama olsun .

• Kullanmiyacak olan varsa 2 adet kod ozelden verebilir mi? Tesekurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ne zaman gitsek boş oluyor, vodafondan hertürlü parasını alıyorlar. Öyle diğer işletmeler gibi satmasada olur gibi bir mantıkta değilde, sürekli satmaya zorlamalı mantıkla çalışıyolar heralde. Adwin zamanı bayağı bi bonte almıştım, müdürün yüzünde gülücükler açıyordu, teşekkür etmişti
  • Beyler kod kullanmayacak olan varsa iki kod özelden alabilirmiyim

• isteyen pm atsin

Edit: verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musto44 -- 24 Aralık 2015; 18:37:24 >
  • 2 ogrenci arkadaş forum istanbuldayiz. Fazladan kodu olan varsa yollarsa cok memnun oluruz

• KDV52169 kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.