Şimdi Ara

kahve artı kuru yemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an 12 saat 39 dakikadır uyumadım öğlen uyumayı düşünüyorum ama 10 da spora gideceğim neskafe vardı iki bardak içtim gerçi kafein oranı çok çok düşük yanında birazdan kuru yemiş yiyeceğim ama bir etki yapmaz gibime geldi çünkü kahvenin enerji ve kafein değeri dediğim gibi düşük canım sıkıldı bak şimdi

• Uykusuz spor yaptığım gün ağırlık kaldiramiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

kardeş o ne biçim spor yapma öyle yemek dengesiz uyku dengesiz

Ben spora uyum sağlamam; spor bana uyum sağlar.. Ben uykuya göre kendimi düzenlemem; uyku bana göre kendini düzenler.. Ben yemek için saat beklemem; yemek bana göre saat bekler.. İşlerine gelirse ekime.. gelmezse kasıma kadar... O KA!!
  • kendimi özürlü+şizofren karışımı bir şey gibi hissediyorum mutlu da olamıyorum hadi oldum diyelim mutluluğun içinde boşluğa düşüyorum garip bir şey böyle en nihayetinde eve gelip deli gömleğini giydirip götürecekler beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

kendimi özürlü+şizofren karışımı bir şey gibi hissediyorum mutlu da olamıyorum hadi oldum diyelim mutluluğun içinde boşluğa düşüyorum garip bir şey böyle en nihayetinde eve gelip deli gömleğini giydirip götürecekler beni

Sporu ne icin yapiyorsun hocam ? Vakit gecirmek icinse hic yapmasan daha iyi.Benim hocam gunde en az 7 saat uyumam gerektigini soylerdi profesyoneller dakikasi dakikasina hesapliyorlar.Uyku cok onemli spor icin olmasa bile uyku duzenini sagla o zaman mutlu olabilirsin belki .

• quote:

kendimi özürlü+şizofren karışımı bir şey gibi hissediyorum mutlu da olamıyorum hadi oldum diyelim mutluluğun içinde boşluğa düşüyorum garip bir şey böyle en nihayetinde eve gelip deli gömleğini giydirip götürecekler beni

23 saat uykusuzluktan sonra gece 11 de yatım 7 de kalktım.Sonunda düzene girdi uykum mutluyum.
    Enerji içeceği daha iyi uyku açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

Sporu ne icin yapiyorsun hocam ? Vakit gecirmek icinse hic yapmasan daha iyi.Benim hocam gunde en az 7 saat uyumam gerektigini soylerdi profesyoneller dakikasi dakikasina hesapliyorlar.Uyku cok onemli spor icin olmasa bile uyku duzenini sagla o zaman mutlu olabilirsin belki .

ya uyuyorum ama 12 saati buluyor bu spora yeni başladım vücut gelişiyor ama ben o kadar uyumak istemiyorum bir bakmışım saat öğlen 3 bir bakmışım 18:00 bir bakmışım 20:00 22:00

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dralbansexi kullanıcısına yanıt
    Kendini sartlamayi denedin mi hic ? Bende sabah erken kalkamiyordum sonra arastirdim birseyler buldum.Yatmadan once kendini sartlaman lazim mesela "ben 6 da uyanacagim"
    Bunu uyumadan once surekli kendi kendine soyle sonra saatine bak uyu.Uyaninca saatine bak saniyesi saniyesine dogru oluyor ben denedim oldu simdi yapmama gerek kalmadi alisti vucut okul olmamasina ragmen 6 da ayaktayim.Tabi alistirarakta yapabilirsin. ilk spora basladiginda kac kilo dambilla calisiyodun 3 diyelim iki hafta sonra uc kilo oyuncak gibi oluyor.Uykuyuda once 11saate sonra 10 a sonra 9 a indiebilirsin.

• quote:

Kendini sartlamayi denedin mi hic ? Bende sabah erken kalkamiyordum sonra arastirdim birseyler buldum.Yatmadan once kendini sartlaman lazim mesela "ben 6 da uyanacagim"
    Bunu uyumadan once surekli kendi kendine soyle sonra saatine bak uyu.Uyaninca saatine bak saniyesi saniyesine dogru oluyor ben denedim oldu simdi yapmama gerek kalmadi alisti vucut okul olmamasina ragmen 6 da ayaktayim.Tabi alistirarakta yapabilirsin. ilk spora basladiginda kac kilo dambilla calisiyodun 3 diyelim iki hafta sonra uc kilo oyuncak gibi oluyor.Uykuyuda once 11saate sonra 10 a sonra 9 a indiebilirsin.

bu arada profesyonelim ben, yani beslenmem bile normal insanın beslenmesinden çok farklı 4 aydır bırakmıştım şimdi toparlamak 2 ayı bulur kaldı ki vücut geliştirme uyku saati günlük 10 saat olmalı 6 saatlik uyku çok yorar bünyeyi

Ben 6 saat demedim,saat 6 da dedim.Bende profesyonellik yolunda ilerliyorum ama oyle herseyi gramla almiyorum.
    Yalniz birde soyle birsey var siz simdi ara verdim dediniz bir arkadasimda ara vermisti oda belli bir sure uyku duzeni bozuklugu,asiri sinirlilik ,istahsizlik ,halsizlik vb. sorunlar cekti.
    Ek besin kullaniyordu amino asit takviyesi protein tozu derken oyle oldu diye dusunuyorum.

• quote:

Ben 6 saat demedim,saat 6 da dedim.Bende profesyonellik yolunda ilerliyorum ama oyle herseyi gramla almiyorum.
    Yalniz birde soyle birsey var siz simdi ara verdim dediniz bir arkadasimda ara vermisti oda belli bir sure uyku duzeni bozuklugu,asiri sinirlilik ,istahsizlik ,halsizlik vb. sorunlar cekti.
    Ek besin kullaniyordu amino asit takviyesi protein tozu derken oyle oldu diye dusunuyorum.

olur mu efenim, bir işe yaramıyor tozlar mozlar sadece motive ediyor şu ağrı kesici yerine şeker verilen bir deney vardı onun gibi düşünün kandırmaca reklam adamlar benzin gibi para kazanıyorlar
  • Benim bildiğim uyumazsan o gün ne kadar çalışırsan boşa gittiği yönünde (spordan sonra uyumamada)

Dogrudur Bende soguk hava deposunu tamir etmeye gidip donan kisi hakkinda bir sey okumustum adam bozuk soguk hava deposunda 20 derece sicaklikta donarak olmus.Hersey inanmakla ilgili galiba.

• quote:

Dogrudur Bende soguk hava deposunu tamir etmeye gidip donan kisi hakkinda bir sey okumustum adam bozuk soguk hava deposunda 20 derece sicaklikta donarak olmus.Hersey inanmakla ilgili galiba.

hahaha şaka yapıyorsunuz her halde efenim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.