Şimdi Ara

KAHROLSUN İSRAİL VE ONUN GİBİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

Zamanında hitlerin yahudilere yaptıklarından dolayı dünya daha hala bir şekilde sitem ve üzüntü duyarken şuanda yahudilerin filistin halkına ve çocuklarına yaptıklarından hiç bir ülke çıtını çıkartıyormu bir yaptırım uyğuluyormu

Arkadaşlar siz yoldan geçerken bir apache helikopterinden füze atılması ne demektir bir düşünün ve senin evinin bombalanması o masum çocukların gaz bombaları ile zehirlenmesi insan diyen bir kişinin yapabileceği birşeymidir. Bu savaş bile değildir. Benim bildiğim savaş iki ordunun çarpışmasıdır. aslında yazılacak çok şey olmasına rağmen valla ben burda bunları yazmaya dayanamıyorum. Ama orada ve bütün dünyada muhtemelen kıza bir zamanda ıraktada yaşanacak olan bu siviller ve çocuklar ölecek ama öldürenlerin diyeceği tek kelime hedef şaştı yanlışlık oldu.

• olurmu öyle şey kardeşim!israil haklarını savunuyor,amerika böyle diyor.amerika için böyleyse biizm içinde öyledir. alala karıştırıp durmayın.sandığa gidin sandığa.
  • Şakacı; Kesinlikle sana katılmıyorum!!!
  • filistin halkı zamanında israile topraklarını satarken bu günleri düşünmemişlerse bu ne senin nede bizim sorunumuz.bu demek değilki israil doğru yapıyor ama adamlar haklarını arıyorlar ,zamanında parasını bastırıp satın aldıkları toprakları geri istiyolar.Dünya üzerinde amerikanın hem parasal hemde silahlanma açısından en büyük yardımı yaptığı ülke israil daha ne ses çıkarsınki adamlar...Şunu unutma şakacı kardeş filistinliler Osmanlı zamanında bizi arkamızdan vuran milletlerden birisi idi...
  • ARKADAŞLAR BENİM DERDİM GEÇMİŞ DEĞİL BENİM DERDİM ŞUAN ÇLDÜRÜLEN ÇOCUKLAR BANA KATILMAYA BİLİRSİNİZ SORUN YOK

AMA DÜNYAYI YÖNETEN SİYONİZM VE İSRAİLİN MEZOPOTAMYA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLMEK UĞRUNA YAPTIĞI ZULUMLER VE KATLİYAMLARDIR

BİR SAVAŞ YAPACAKSAN GİT ASKERLERLE YAP SEN GELİPTE SOKAK ORTASINDA BİR HELİKOPTERDEN FÜZE NASIL ATARSIN YA SEN KİMSİN O YAVRUNUN HAYATINA SON VEREBİLİYORSUN VE SİZ NASIL BİR DÜNYASINIZKİ BU KATLİYAMA SESSİZ KALIYORSUNUZ. ORDA ÖLEN UFACIK BİR ÇOCUK LÜTFEN ARKADAŞLAR LÜTFEN İNSAN OLDUĞUMUZU UNUTMAYALIM LÜTFEN

SAYGILAR
  • israil yanlısı yazı yazacak kadar alçalmayın!dünya bile eli kolu bağlı g.tü amerikadan korktuğu için israile anca protesto çekiyorlar icraat yapabilen yok.bu yahudilerin helak olacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.ben bu forumda israili savunacak kadar düşük kişilerin olduğunu görmek,düşünmek,ihtimal bile vermek istemiyorum.kendinize gelin!konu hakkında bilginiz yoksa da yorum olsun diye yazı yazmayın!
  • olaya hangi persperktiften yaklaştığınıza göre değişir mesele.. ancak nasıl düşünürseniz düşünün; eninde sonunda soykırımdır bu. ve de toprakların "satılma" olayından bahseden arkadaşlar geçmişi tek taraflı okumuşlar. "yabani kızılderililerin saldırganlığına karşı kendini ve modern, adaletli düzenlerini koruyan amerikalılar" gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle ama yahudilerin helak olacağını günü sabırsızlıkla beklemekte aşağı yukarı aynı şey yorum falan değil hiç mi yahudi bebek yok.filistinliler intihar saldırılarını kime yapıyor askerlere mi?ben kimseyi savunmak için yazmıyorum o zaman herkesten aynı şeyi bekleme hakkım var..
    saygılar...
  • ben israilin soykırım yaptıgı konusunda hemfikirim.ama şuda bir gerçek filistinli militanlarda israil halkından masum insanları acımasızca öldürüyorlar.benim için insan hayatı önemlidir.uluslararası bir anlaşma yapılır ve iki tarftan insanlarda bu katliamdan kurtulmuş olur.
  • uzlaşmak taviz vermektir. insan hayatı uzlaşma ile korunamaz. korunsa da o hayat hayat olmaktan çıkar "hayat gibi" olur.
    (genel anlamda söyledim arkadaşlar; kimse anarşist olduğum yorumunu yapmasın:))
  • şimdi burdan konuşması kolay tabiki ... Orda olanları , onların psikolojisini anlamak lazım.. ailesi öldürülen elinden toprağı alınan bir filistin gencinin pimi çektiği yer bence önemli değil... Siz olsanız naparsınız.. İsrail askerlerinin arasına dalıp ordamı çekerdiniz pimi ???
    Sonuçta Cihad... aynı şey onun halkınıda yapılıyor..
  • pusu arkadaşım yahudilerin helak olacağı Kuran-ı Kerim de yazıyor.ben kafamdan uydurmuyorum.ve o günü gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by athloon</i>
    <br />filistin halkı zamanında israile topraklarını satarken bu günleri düşünmemişlerse bu ne senin nede bizim sorunumuz.bu demek değilki israil doğru yapıyor ama adamlar haklarını arıyorlar ,zamanında parasını bastırıp satın aldıkları toprakları geri istiyolar.Dünya üzerinde amerikanın hem parasal hemde silahlanma açısından en büyük yardımı yaptığı ülke israil daha ne ses çıkarsınki adamlar...Şunu unutma şakacı kardeş filistinliler Osmanlı zamanında bizi arkamızdan vuran milletlerden birisi idi...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

+1

filistin halkı terorist bir halktır.
    Türkiyenin şu günkü hallere düşürenlerden biridir.
    pkk olayını türkiyede yaratan ırk filistin ırkıdır.
    soyları kurumalı.

israil davasında haklıdır.
    zamanında satın aldıkları topraklar kendilerine söz verildiği gibi teslim edilmeyince. bu hırsız ırktan haklarını savaş yoluyla alıyorlar..

• helak değil ama eziyet çekcekler her daim diye hatırlıyorum(yanlışsa Allah affetsin)..lütfen kimsenin kuran hakkındaki yorumlarını dinlemeyin kendiniz okumaya calışın..
    ortada HAK kavramı kalmayan bir yer hakkında konuşuyorsunuz bunu unutmayın
  • İsrail ABD den aldığı güç ile filistin'e saldırıyor.. Geçmişte Bize ib.nelik yapmayan ülke zaten yok. Şu ülke bize şöyle yaptı ölsün demenin anlamı da yok.. ABD baş belası bir ülke.. Diğer ülkeler ondan korkmadıklarını göstermeli ve birleşmeli.. Yoksa ABD hepsinin başına bela!!!!!!
    Ben ABD ye tam anlamıyla sinir oluyorum. Adamlar dünyanın efendisi oldu.. Dünya üzerinde elinde toplu katliam silahları en çok olan ülke de ABD.. Neden başka yerlerde olmasın istiyor. Tek güç olmak için.. ABD bu dünyadan temizlenmeli ya da Güçsüzlendirilmeli.. Hiç bir ülkenin Dünya üzerinde bu kadar söz hakkı olmasını tasvip etmiyorum..
  • tehlike +1
    filistini bu kadar savunan arkadaşlar burada rahat evlerinde oturcaklarına oraya gidebilirler
    insanlık tarihinde araplardan ne zaman fayda gelmiş
    zamanında bizi arkamızdan ingilizlerin ****liğini yapıp vuran onlar
    pkk terörünü destekleyen onlar
    israilde hiçbir suçu olmayan insanları öldüren onlar
    neyine üzüliyim ben bunların
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.