Şimdi Ara

Kaft 2. Tshirt %50 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen bilir kaft tshirt konusunda oldukça kaliteli tasarımlara sahip bir marka. Fiyatlar uçuk ama bu %50 indirimi ile alınabilir fiyatlara iniyor.

http://www.kaft.com/

• Hoş tişörtler var ama hala o kadar etmeyeceğini düşünüyorum.
  • daha önce alıp giyen var mı? kalitesi ve kalıpları nasıl acaba?
  • modeller güzel fakat pahalı fiyatına göre
  • ben burdan yazın tshirt aldım, kumaşı ve baskıları güzel fakat boyun bölgesi beni anormal rahatsız etti. boyun aralığını çok geniş yapmışlar neredeyse omuzdan düşücek
  • jack jones'un da güzel modelleri var ama hep aynı modeller, bunlar da iyiymiş, keşke fiyatı da iyi olsa
  • merhaba,

arkadaşlar kaft'ı bilmiyorum ama ARQUEBUS'un tshirtleri son derece kalitelidir. Kullandığım için biliyorum.

Sanırım şuan Türkiyede sadece lidyanada satılıyor. Ve bir daha bu tshirtleri getirirlermi bilmiyorum. Çünkü geçtiğimiz seneden bu yana stok güncellemiyorlar.

Lidyana iphone uygulamasını kullanarak 3 tane birden alırsanız teki 23,40 TL'ye geliyor.
    iphone uygulamasına özel 100 tl'de 30 tl indirim kodu kullanabiliyorsunuz.

İki tane almak isterseniz Paypal %15 indirim kodunu kullanarak tekini 28,39 TL'ye alabiliyorsunuz.

Arquebus kalitesi için çok uygun bir fiyat diye düşünüyorum.

Ben ilk aşağıdaki modeli almıştım.

Bugünde aşağıdaki modelleri aldım.
     Kaft 2. Tshirt %50 indirimli Kaft 2. Tshirt %50 indirimli Kaft 2. Tshirt %50 indirimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 22 Ocak 2014; 13:56:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim ARQUEBUS tshirtler geldi.

• kapıda ödeme var mı
  • tasarım acısından güzel modeller var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba,

arkadaşlar kaft'ı bilmiyorum ama ARQUEBUS'un tshirtleri son derece kalitelidir. Kullandığım için biliyorum.

Sanırım şuan Türkiyede sadece lidyanada satılıyor. Ve bir daha bu tshirtleri getirirlermi bilmiyorum. Çünkü geçtiğimiz seneden bu yana stok güncellemiyorlar.

Lidyana iphone uygulamasını kullanarak 3 tane birden alırsanız teki 23,40 TL'ye geliyor.
    iphone uygulamasına özel 100 tl'de 30 tl indirim kodu kullanabiliyorsunuz.

İki tane almak isterseniz Paypal %15 indirim kodunu kullanarak tekini 28,39 TL'ye alabiliyorsunuz.

Arquebus kalitesi için çok uygun bir fiyat diye düşünüyorum.

Ben ilk aşağıdaki modeli almıştım.

Bugünde aşağıdaki modelleri aldım.
     Kaft 2. Tshirt %50 indirimli Kaft 2. Tshirt %50 indirimli Kaft 2. Tshirt %50 indirimli

Tshirtler çok guzel ama çok pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Redlife35 kullanıcısına yanıt
    Lidyana'nın outletine düştü ARQUEBUS markası. Satış fiyatları şuan 24,90 tl. %15 indirim kodu uygulanabiliyor. Lakin uygun bedeni bulmak zor. Outlete düşünce 2 tane daha aldım.
  • quote:

Lidyana'nın outletine düştü ARQUEBUS markası. Satış fiyatları şuan 24,90 tl. %15 indirim kodu uygulanabiliyor. Lakin uygun bedeni bulmak zor. Outlete düşünce 2 tane daha aldım.

Hayirli olsun simdi su Mavi den bende aldim lidyana da görünce resmi sitesinde fiyatlar ucuk ama çok kaliteli duruyor.

• 10 tlden fazla vermem böyle tshirtlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redlife35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizde şimdiden güzel günlerde giyin. Tshirtler gerçekten kaliteli. Quiksilver'ın tshirtleriyle aynı kalitede diyebilirim.

Redemption yazan lacivert olandan mı aldınız? Bende Redemption Lacivert 2 tane var. 1 tane de yine Redemption kahverengisini aldım. L beden giydiğim için indirimlerde kaçırmadım. 2 tane daha almayı düşünüyorum.
  • Kaft tavsiye etmem tişörtlerin kumaşı çok kalitesiz. zamanında biri burda tişört kalitesi için aynı şeyi demişti dinlemeyip almıştım. şu an aldığım tişörtlerin hiç birini giyimiyorum
  • quote:

Teşekkür ederim. Sizde şimdiden güzel günlerde giyin. Tshirtler gerçekten kaliteli. Quiksilver'ın tshirtleriyle aynı kalitede diyebilirim.

Redemption yazan lacivert olandan mı aldınız? Bende Redemption Lacivert 2 tane var. 1 tane de yine Redemption kahverengisini aldım. L beden giydiğim için indirimlerde kaçırmadım. 2 tane daha almayı düşünüyorum.

Tesekkurler, evet redemption Lacivert aldim.

• balabanraca kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında mı satılıyor bu ürünler ?
    Kargo durumu nedir ?
  • Priori Incantatem kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Arquebus markası USA Texas menşeli sanırım. Yurtdışında da satılıyor.

Ülkemizde Lidyana geçtiğimiz yıl satmaya başladı. Fiyatlar ilk zamanlarda yüksekti. Sonradan talep olmayınca fiyatlar düştü. Geçen yıldan bu yana stok güncellemedikleri için, ellerindeki ürünleri fiyat düşürüp sattıklarını düşünüyorum. Ben Lidyanadan Arquebus tshirtlerden alırken kargo bedavaydı. Şuan bilmiyorum.

Lidyana Arquebus sayfası : Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 21 Nisan 2014; 12:20:40 >
  • balabanraca kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkürler, USA üzerinden alsaydık yüzü astarını geçerdi. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.