Şimdi Ara

Kafsinkaf'ların Mekanı (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.816
Cevap
2
Favori
92.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynen imza şart. Görkem buralardaysa o anlar bu işlerden .
  • Rıdvan bu takımdan kesinlikle gönderilmeli. Takıma hiç faydası olmadığı gibi zararı dokunuyor. Bu oyuncu kesinlikle sezon sonunda gönrelimelidir.
  • Pazar günü maça gelicek ?
  • ceza gelecek diye bir söylenti vardı Kafkaf için bu hafta içi belli olacak dendi...inşallah sorun çıkmaz.

    deplasman için bekliyoruz Balıkesirliler olarak şimdiden başarılar...:)
  • Artık süper lige çık be karşıyakam.
  • 20-27 Mayıs'ta yapılacak mali kongreye yönetimi güçlendirmek için seçim maddesini ekleyen KSK Başkanı Fatih Diniz, beklediği maddi desteği göremediği için genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Diniz; Mustafa Özçakar, Mehmet Yaya, Korhan Yetiş ve Mithat Salepçioğlu ile birlikte kulüpte düzenlediği basın toplantısında geldikleri noktada Yaşar Holding dışında sponsorlarının olmadığını belirterek, "Bu şartlarda futbolu götürmek zor. 20 gün önce Yaşar Holding'e gidip durumu anlattım. Kongre yaptığımızı, önümüzdeki yılın bütçesini öğrenmek istediğimi söyledim. Hatta şu anki yangını söndürmek için bir miktar avans isteyip, devam etmek istediğimi bildirdim" dedi.

    Basketbol ve diğerleri
    O tarihten bu yana kendisine dönüş olmadığını vurgulayan Diniz, "İki gün önce tekrar aradım ama yine dönüş olmadı. Dolayısıyla bu mesajı ben şöyle algılıyorum, holdingin bakış açısı basketbol ve diğerleri olarak ayrılıyor. Daha ticari bakıyorlar, belki onlar açısından bu doğal. 'Biz sponsoruz gereğini yerine getiriyoruz' diye düşünüyorlar, haklılarda. Ama biz bir bütünüz ve şubelerimiz ayrılmaz. Haber bekledim, ışık bekledim, gelin masaya oturalım teklifi bekledim ama olmadı. Bütün bunlara bakarak devam etmeme kararı aldım" diye konuştu.

    Şimşek görevde kalmalı
    Bu külüpte bir yılda çok önemli gelişmelerin yaşandığını söyleyen Diniz, "İmajı toparlamaya çalıştık. Göreve geldiğimizde futbolcu vermek istemeyen menajerler bir haftadır beni sürekli arıyorlar. Personele mayıs ayı dışında borcumuz yok, onu da giderken ödeyeceğiz. Futbolculara hep samimi davrandık onlar da bize inandı. Varsa var, yoksa yok dedik. Ne idman boykotu ne de bir sıkıntı yaşadık. Yeni göreve gelecek yönetime tavsiyem Teknik Direktör Yusuf Şimşek'le yola devam etmeleri. Futbolcular Şimşek devam ederse takımda kalacak ve 5-6 transferle bu takım çok farklı yerlere gelebilir" ifadesini kullandı.




  • Müsait zaman buldukça Karşıyakamızın Futbol takımıyla ilgili güncel haberler paylaşılacaktır. Saygılar!
  • Karşıyaka'da 20-27 Mayıs'ta yapılacak seçim maddeli mali kongre öncesi mevcut Başkan Fatih Diniz ile geçen dönem ikinci başkanlık yapan Ali Erten dün kahvaltıda biraraya geldi. Diniz'in "Gerekli maddi destek bulamadığım için aday olmayacağım" açıklamasından sonra Erten'in çağrısıyla biraraya gelen ikili, güçlü bir Karşıyaka için neler yapabileceklerini konuştu. Diniz ile eski arkadaş olduklarını belirten Erten, "Fatih Diniz geçen sezon KSK için iyi işler yaptı ve devam etmesini bekliyor, istiyorduk. Ancak şartlar ve sorumluluk oldukça büyük" dedi.
    Erten, şöyle devam etti: Yeni dönem için bilgi alışverişi yaptık, birlikte birşeyler yapabilirmiyiz onu konuştuk. Hep beraber olalım. Bu büyük sorumluluğu el birliği ile düze çıkartabiliriz. Ego tatmini değil, hep beraber iş üretip sonuç alacağımız birşeyler yapabiliriz. Bir kaç gün sonra yeniden biraraya gelerek çalışmalar yapacağız. Sonuçta güçlü bir yönetim oluşturabiliriz. Hatta bu birlikteliği büyütüp tüm camiayı kapsayacak şekilde de yol almak isteriz." İkilinin pazartesi ya da salı günü tekrar biraraya gelip daha somut adımlar atması bekleniyor.

    Diniz yoksa bende yokum!

    Karşıyaka'nın başına ikinci yarıda geçip aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Diniz'in aday olmayacağını açıklamasından sonra ayrılık sinyali verdi. KSK'de çok mutlu olduğunu ancak birçok takımdan teklif aldığını belirten Şimşek, "Fatih başkan yoksa ben de diğer teklifleri değerlendirmek durumundayım. Ancak yeni yönetim belli olur, benimle çalışmak isterlerse oturur konuşuruz. Ben Karşıyaka'da güzel günler yaşadım ve taraftarla daha büyük hedeflere koşacağımı gördüm. Gönlüm KSK'de ama şartlar ne olur bilemem" dedi.




  • Şu ana kadar yönetime gelenlerin hiç yapıcı politika yapmamaları kulübün geleceğini hep belirsizliğe sürüklüyor. Başkan Fatih Diniz başkan ile birlikte bir şeylerin değişeceğini düşünüyorduk ki ekonomik sorunlardab dolayı hayal kırıklığına uğruyoruz. Önümüzdeki sezon işbirliği ile oluşmuş bir idare başa gelsin. Yusuf Şimşek, ikinci yarıda yaptıklarıyla önümüzdeki sezon takımı en azından ilk 6'da tutup play off yoluyla Süper Lig'e çıkartabilecek genç bir hocadır. Kim kulüp başkanı olursa olsun Yusuf Şimşek mutlaka takımında başında tutmasını sağlamalıdır.
  • Karşıyaka Spor Kulübü'nün dün akşam yapılan kongresinde, tüm camianın görevi sürdürmesi için baskı yaptığı ve her kesimden destek alan Fatih Diniz, güçlü bir yönetimle yeniden başkanlığa seçildi. Nikah Sarayı'nda toplanan genel kurula Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Divan Başkanı Sadri İşçimen, kulübün en eski üyesi ve eski Divan Başkanı Tahir Türetken ve 200'e yakın kongre üyesi katıldı. Seyhan Evlioğlu'nun divan başkanlığını yaptığı kongrenin açılış konuşmasını Başkan Fatih Diniz yaptı. PTT 1. Lig'de sezonu 8. bitirdiklerini ve futbolda başarılı olamadıklarını söyleyerek başladı. Diniz, "Futbolda yüzümüz gülmedi ancak mali disiplinde başarılı olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Süper Lig'den daha sert bir ligde mücadele ediyoruz. Yine de kötü bir sezon geçirdik diyemeyiz. Teknik Direktör Yusuf Şimşek'le iyi bir hava yakaladık. Bu havanın sürmesini istiyoruz ve Şimşek'le yeni sezonda da anlaşacağız" dedi.
    Basketbolda tarihi bir başarıya imza atıp Türkiye Kupası'nı kazandıklarını belirten Diniz, tüm kongre üyelerinden bu şubenin gösterdiği başarılı yönetiminden dolayı alkışlanmasını istedi. Salonda uzun süre basketbol şube yöneticileri alkışlandı. Diniz, vergi ve SGK borçlarının 2015'te sona ereceğini müjdeleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni dönemde haddimizi bilerek yol alacağız, macera peşinde koşmayacağız. Herkes şampiyonluklar istiyor ama, bu bir anda olmuyor, altyapısını oluşturmak gerekiyor. Biz iyi bir basketbol, voleybol, yelken, tenis ve futbol kulübüyüz, tek branşta yol almıyoruz. Çok daha fazla kişiye spor yaptırmak istiyoruz. Dönemimizde İzmir basına magazin malzemesi olmadık. Kulübü mütevazi bir şekilde götürdük, mali tablo bize bunu yapmamızı gerektirdi. Yeni bir tüzük hazırlıyoruz, hantal olanlarını çıkartıp bir ay sonra yeni bir tüzük kongresi yapmayı planlıyoruz" diye konuştu. Daha sonra yapılan seçimde tulum çıkararak yeniden başkanlık koltuğuna oturan Diniz, listesini önceki dönem Cihan Büyükoral ile başkanlık yarışı yapan Azat Yeşil ile güçlendirdi. Diniz'in listesi şu isimlerden oluştu: Azat Yeşil, Mehmet Peköz, Turgay Büyükkarcı, Mehmet Yaya, Metin Yıldırım, Erdal Çilengiroğlu, Vural Budak, Avni Yelkenbiçer, Mutlu Can Günel, Osman Dal, Cafer Aralı, Ayhan Gültekin, Mustafa Başman, Mithat Salepçioğlu, Mustafa Özçakar, Ali Talak, Korhan Yetiş, Yusuf İzzet Güven, Müjdat Bilgiç.

    İşbirliği şart

    Genel kurulda söz alan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, KSK'nin siyaset arenası olmadığını Karşıyaka'da spor sevdalısı insanların el ele vererek kulübü layık olduğu yere getireceğini belirterek, "Ciddi işbirliği ve güçbirliğine ihtiyaç var. Küçük ayrılıkları bir kenara bırakacağız, el ele verip istediğimiz hedefe ulaşacağız, kimin dönemi, başkanlığında olursa olsun başaracağız. Türkiye'de marka olduğunu KSK herkese gösterecek. Sporu bu kadar seven bir kent yok. Tesisleşme konusunda önemli adımlar atacağız. Stat yapılacaksa Karşıyaka'ya yakışacak şekilde olacak" dedi.




  • Yusuf Şimşek ile anlaşarak yeni sezonun hazırlıkları başlamalıdır. Geçen bu sezonun 2. yarısındaki performansın aynısı önümüzdeki sezonda da devam ederse Süper Lig'e çıkmamızı sağlayacak bir yerde bitirebiliriz. Elimizdeki iyi oyuncular tutularak ek olarak da kaliteli oyuncular transfer edilebilir.
  • Karşıyaka'da İşlem Tamam

    Bu sezon yönetim ve sportif anlamda 'İstikrar' parolasıyla sezona başlayan Karşıyaka, hedefine emin adımlarla ilerliyor. Fatih Diniz'in tekrar başkanlık koltuğuna oturmasından sonra teknik ekipler için kolları sıvayan yeşil-kırmızılı yönetim, önce futbol takımı teknik direktörü Yusuf Şimşek'le masaya oturdu. Yola devam etmek isteyen genç teknik adamla bir yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşan yönetim, transfer konusunda da ilk görüşmeleri yaptı.
  • PTT 1. Lig ekilerinden Karşıyaka, Tekden Denizlispor'dan savunma oyuncusu Yenal Tuncer'le anlaştı. Geçen sezonu Tekden Denizlispor'da tamamlayan 29 yaşındaki Yenal Tuncer'le 2 yıllık anlaşma sağlayan Karşıyaka, bu sezon ilk transferini yaptı. Futbola Denizlispor altyapısında başlayan Yenal Tuncer, sırasıyla Denizli Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor, Antalyaspor, Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu takımlarında forma giydi.
  • PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka Kazak kaleci David Loraiya ile anlaştı.
    Transferde dün Tekden Denizlispor'dan Yenal Tuncer'i kadrosuna dahil eden Karşıyaka, bugün de Kazak kaleci David Loriya'yı renklerine bağladı. 2 yıllık anlaşıldığı bildirilen Kazak kaleci Loriya, 2012-2013 sezonunda Çaykur Rizespor'da forma giymişti.
    Son olarak ülkesindeki Kairat Almaty'nin kadrosunda yer alan 33 yaşındaki Loriya, kendi ülkesinin milli takımında da mücadele etti.
    İç transferde Erdi Kasapoğlu ile anlaşan Karşıyaka'nın Ahmet Arı ile görüşmeye devam ettiği öğrenildi.
  • Mahir Şükürov resmen Karşıyaka'lı...

    Uzun süredir kendisi ile görüşmelerin sürdüğü Azarbeycan Milli takımının savunma oyuncularından Mahir Şükürov'la bugün bir yıl opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzaladık. 12 Aralık 1982, Bakü doğumlu Şükürov; Inter Bakü, FK Karvan, Olimpik Baku, PFC Neftchi Baku, Khazar Lankaran ve Antalyaspor gibi takımlarda forma giydi.53 kez Azerbaycan Milli takımının formasını giyen ve üç gol atan Mahir Şükürov takımımızda Türk asıllı oyuncu statüsünde oynayacak.
  • Genç orta saha oyuncuları Mehmet Sıddık İstemi ve Abdullah Topkara iki yıllık sözleşmeye imza atarak Karşıyaka'lı oldular.

    20.04.1991 doğumlu, Mehmet Sıddık İstemi Diyarbakır Gençlerbirliğispor alt yapısından yetişti, Diyarbakırspor'da oynadı ve son olarak geçen yıl 1461 Trabzonspor'da 35 maçta giydi.
    1989 doğumlu Abdullah Topkara, 28.12.1989 doğumlu, İstanbul Hasköy alt yapısında futbola başladıktan sonra Bayrampaşa ve Ümraniye takımlarında oynadı. Geçen yıl Kızılcahamamspor'da forma giydi.
  • Uzun süredir transferi için görüşmelerini sürdürdüğümüz Onur Okan'la anlaşıp, sözleşme imzaladık.
    Onur Okan, 26.07.1984 tarihinde İzmir’de doğdu. Aslen Ayvalıklıdır. Futbola her küçük çocuk gibi mahallede başlayan Okan, 12 yaşında oturduğu mahallenin takımı Mersinli Şimşek Spor’da futbola başladı. 2002 yılında Gaziantepspor’da profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla Gaziantep B.Belediye, Siirtspor, Gaski, Adana Demirspor, Kahramanmaraşspor ve Hatayspor’da oynadı. Son olarak 2011 yılında transfer olduğu Fethiyespor formasını giydi. Orta sahada oynayan ve profesyonel futbol yaşamında 362 resmi maç oynayan ve 109 gol atan Onur Okan geçen sezon Fethiyespor forması ile 8 gol atmıştı.
  • Transferde nokta atışı yapmak için ter döken Karşıyaka, Adana Demirspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Jose Carlos Nogueıra Junior (Juninho) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil kırmızılı kulüpte şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirten 29 yaşındaki Brezilyalı, "Karşıyaka'yı yakından tanıyorum. PTT 1. Lig'de tecrübeliyim. Ateşli taraftarı olan Adana Demirspor'da 2 yıl forma giydim. Karşıyaka taraftarı da onlar gibi çok coşkulu. Böyle bir atmosferde görev yapacağım için mutluyum" yorumunu yaptı. Başarılı olmak için elinden geleni yapmak istediğini belirten tecrübeli futbolcu, "Juninho'nun nasıl bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Ama KSK forması ile daha çok çalışarak daha verimli olmak istiyorum" diye konuştu.

    59 maçta 25 gol
    Brezilyalı oyuncu, Adana Demirspor formasıyla 2 sezonda 59 maçta 25 gol atma başarısını göstermişti. Juninho'nun KSK'yi tercih etmesinden mutlu olduğunu dile getiren Teknik Direktör Yusuf Şimşek, "Juninho, bu ligin en iyi futbolcularından biri. Ligi ve ülkemizi tanıması büyük avantaj. Forvet arkası oynamasına rağmen önceki sezon 14, geçen sezon 11 gol attı. Önümüzdeki dönem daha fazla gol üretmesi için onu hücumda kullanacağım. Juninho, yeni silahımız olacak" ifadesini kullandı.




  • Transferler güzel. Adam akıllı 2 stoper almak lazım hala en zayıf bölgemiz orası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

    Transferler güzel. Adam akıllı 2 stoper almak lazım hala en zayıf bölgemiz orası.

    Fatih başkan Kanal 35 ile röportajında bir yerli stoper alacaklarını söyledi. Umarım iyi stoper alırlar.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.