Şimdi Ara

Kafsinkaf'ların Mekanı (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.816
Cevap
1
Favori
93.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet başkan maç sonrasi yemekte olan futbolcuların yanına gidip galibiyet primi vereceğini söylemiş. Ama daha önceki primlerin bile yarısı ödenmiş. Yinede bu hareket takımı ateşler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Evet başkan maç sonrasi yemekte olan futbolcuların yanına gidip galibiyet primi vereceğini söylemiş. Ama daha önceki primlerin bile yarısı ödenmiş. Yinede bu hareket takımı ateşler.

Teşekkürler. Bu arada Basketbol takımı da prim alıyor. Masraflar da ağır hani. Yukarıdaki mesajlarımda belirtmiştim. İşini en iyi şekilde yapmaya çalış karşılığını alırsın. Aksi davranışların kimseye faydası olmaz. Bu yıl inşallah en iyi yılımız olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

Karşıyaka: 1 Boluspor: 0

Tebrikler; ancak hedefi olan bir takım hüviyetinde oynamıyoruz.

Anahtar cümle.

2 sezondur ptt 1. ligdeki izmir takımlarının hepsinin maçına gidiyorum. buca'yı bir kenara bırakırsak göztepe ve karşıyaka maçları o kadar zevksiz o kadar pozisyondan yoksun oynanıyor ki insan futboldan soğuyor. buca'nın maçları bu iki takıma göre daha heyecanlı, pozisyonu bol, gollü maçlar oluyor. nitekim onlar da amaçsız oynuyorlar o ayrı.

bi takım şampiyon olmak istiyorsa bu daha maçın başlama düdüğü çalmadan hissedilmeli. öyle bi atmosfer oluşturulmalı ki takım süper lige bir adım daha yaklaştıklarını hissedebilsin; rakip takım maça 1-0 yenik başlasın. ancak ksk maçlarında taraftar daha çok gözgöz ile ilgili tezahuratlar yapmayı tercih ediyor. bu işin taraftar boyutu. futbolculara gelirsek oynanan oyun hiç iç açıcı değil(son rize maçını izlemedim). sanki uzun vadeli bir hedefe ulaşmaktan çok günü kurtarmak adına oynuyor gibiler. maçlar 1-2 pozisyon haricinde heyecansız, fiziki mücadelenin ön planda olduğu, kim ayakta kalırsa topun onda kaldığı ama gol atmak adına pozisyonların üretilemediği yavan bir şekilde geçiyor. bu problemler çözülürse ksk'nın süper lige çıkma yolunda çok daha başarılı olacağını düşünüyorum, istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: vitoScaletta

quote:

Karşıyaka: 1 Boluspor: 0

Tebrikler; ancak hedefi olan bir takım hüviyetinde oynamıyoruz.

Anahtar cümle.

2 sezondur ptt 1. ligdeki izmir takımlarının hepsinin maçına gidiyorum. buca'yı bir kenara bırakırsak göztepe ve karşıyaka maçları o kadar zevksiz o kadar pozisyondan yoksun oynanıyor ki insan futboldan soğuyor. buca'nın maçları bu iki takıma göre daha heyecanlı, pozisyonu bol, gollü maçlar oluyor. nitekim onlar da amaçsız oynuyorlar o ayrı.

bi takım şampiyon olmak istiyorsa bu daha maçın başlama düdüğü çalmadan hissedilmeli. öyle bi atmosfer oluşturulmalı ki takım süper lige bir adım daha yaklaştıklarını hissedebilsin; rakip takım maça 1-0 yenik başlasın. ancak ksk maçlarında taraftar daha çok gözgöz ile ilgili tezahuratlar yapmayı tercih ediyor. bu işin taraftar boyutu. futbolculara gelirsek oynanan oyun hiç iç açıcı değil(son rize maçını izlemedim). sanki uzun vadeli bir hedefe ulaşmaktan çok günü kurtarmak adına oynuyor gibiler. maçlar 1-2 pozisyon haricinde heyecansız, fiziki mücadelenin ön planda olduğu, kim ayakta kalırsa topun onda kaldığı ama gol atmak adına pozisyonların üretilemediği yavan bir şekilde geçiyor. bu problemler çözülürse ksk'nın süper lige çıkma yolunda çok daha başarılı olacağını düşünüyorum, istiyorum...

Sayın vitoScaletta...

Görüş ve düşüncelerinizde haklısınız, size katılıyorum. Ancak bütün bunlarda sezon başında maddi anlamda yaşanan sıkıntılar sonucu eldeki imkanlar ile oluşturulan kadro ve geç açılan sezon v.s gibi nedenlerin etkisi var. Lige tedirgin başladık. Bırakın şampinyonluk kovalamayı lige tutunmak tehlike yaşamamak düşüncesi daha çok öne çıkıyordu. Ama lige biraz da şans eseri iyi başlangıç yapılması bütün bu kötümser havayı dağıttı ve Bu kez acaba bu sene mi demeye başladık. Lakin sizin dediğiniz pozisyon fakirliği olayı, maalesef kadroda hazır forvet elemanlarının olmayışı olduğu gibi, orta sahada da eksikliklerin olmasından kaynaklanıyor. Bu durumu herkes biliyor. Eğer ki ilk yarıyı umduğumuz gibi iyi bitirirsek yönetim ara transfer yapacaktır diye düşünüyorun. Bu arada oyuncuların futboluna etki eden sebeplerden birinin de yaşadıkları maddi sorunlar olduğunu düşünüyorum. Ama yönetim iyi niyet ile elinden geleni yapıyor. KSK de kimsenin alacağı kalmaz. Burada taraftarımızı özel olarak kutlamak gerekir. Böyle muhteşem bir taraftara sahip olmasak inanın bu takım buralarda olamazdı. Biliyorsunuz Göztepe ile yaptığımız derbi maçını izlemek için Avrupa'dan maçı izlemeye basın mensupları gelmişti. KSK süper lige yakışır. Hem de çok iyi renk katar. İnşallah O gece bu sene olur. Olumlu yorumun için teşekkürler. Bu gece şampiyonlar ligi maçında GS ya başarılar diliyorum.

• Ömer...

Dediğin gibi başkan maça galibiyet primi vercekmiş. Bu arada Yeni Asır gazetesinin maç ile ilgili hakem hatasına duyulan tepkileri yansıtan haberi aşağıdaki linkte;

http://www.yeniasir.com.tr/Spor/2012/11/20/ksk-adalet-istiyor
  • Bir galatasaray taraftarı olarak gönlümde her zaman yeri olan Karşıyaka'ya başarılar diliyorum her hafta takip ediyorum umarım bu sene süper lige yükselirler kalbim onlarla. Her yıl sacmasapan takımların Süperlig'e yükselişini içim cız ederek izlerken, Karşıyaka'nın bunu çoktan hakettiğini düşünüyorum.

Haydi Karşıyaka bu sene olsun artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Bir galatasaray taraftarı olarak gönlümde her zaman yeri olan Karşıyaka'ya başarılar diliyorum her hafta takip ediyorum umarım bu sene süper lige yükselirler kalbim onlarla. Her yıl sacmasapan takımların Süperlig'e yükselişini içim cız ederek izlerken, Karşıyaka'nın bunu çoktan hakettiğini düşünüyorum.

Haydi Karşıyaka bu sene olsun artık.

Teşekkürler mawci...

Gerçektende KSK Türkiyenin en köklü kulüplerinden biridir. Her ne şart altında olursa olsun her Karşıyaka'lı külübünü çok sever sahip çıkar. Taraftarmız çok muhteşem ateşleyici bir güç. GS da bana göre Türkiye'nin en başarılı kulübü Uefa ve Süper Kupa'yı alması taraflı tarafsız herkesin gururudur. Geçmişte kalan bu başarının yerini yeni zaferler alması dileğiyle GS ın şampiyonlar liginde bir üst tura çıkacağına kesinlikle inanıyorum. Sağlıkla kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgy355 -- 22 Kasım 2012; 0:10:05 >

• quote:

Rize: 2 - Karşıyaka: 2

Tebrikler KSK...

Lig başladığından beri KSK en iyi futbolunu oynadı. Takımda hırs, mücadele ve yardımlaşma adına her şey vardı. Artık kesin olarak inancım şudur ki; bizim bu ligde yenemeyeceğimiz takım yoktur. Maçı galip bitirmemiz içten bile değildi ama Rize'nin attığı golde bana göre hakemin yaptığı inanılmaz hata maçı berabere bitirmemize neden oldu. Yıllardır maçlara gidiyoruz, tv lerden Avrupa maçlarını izliyoruz. Benim bildiğim topun ele çarpması demek, her iki kol da vucuda yapışık olması ve topun çok sert olarak ele vurmasıdır. Ama yediğimiz golde Rize'li oyuncu ellerini yana açmış vaziyette iken top eline vuruyor. Bu golü hiç bir hakemin vereceğini sanmıyorum. KSK yönetimi bu hakemi Futbol Federasyonu'na şikayet etmelidir. Bana göre yönetim oyunculara galip gelmiş gibi prim vermelidir. Çünkü bunu hak ettiler. Son yazımda belirtmiştim. Bahanene sezonun en iyi oyununu oynadı. Ayrıca Makukukula da attığı gol ile ilerisi için iyi sinyaller verdi. İnşallah işler hep yolunda gider ve mutlu sona ulaşırız.

Bir hafta önce böyle yazmışım...

Peki bu akşam oynadığımız Denizli maçındaki futbola ne demeli; Yani takımın istikrarsız bir oyun yapısı var. Bir hafta diğerine uymuyor. Taraftarın heyacanı takıma yansımıyor. Takımın bu ligde geleceği hakkındaki düşüncem aşağı yukarı şekillenmeye başladı. Açık ve net söyleyeyim, bu oyun anlayışı ile biz ilk ikide olamayacağımız gibi play off a kalmak bile çok zor olacaktır. Çünkü ikinci yarı her takım için çok çetin ve zor geçecektir. Neredeyse ilk yarının sonuna geliyoruz ama Makukula hala hazır değil. Anlaşıldı ki Emre gol sorununa çare olamayacak. Bu maçta defans gol ile sonuçlanabilecek çok ciddi hatalar yaptı. Denizli'li oyuncular biraz becerikli olsaydı fark yemiştik. Bu arada sezon başında çok eleştirilen Necati'nin de hakkını teslim edelim. Şu an belki işler iyi gibi gidiyor göründüğü için maddi sorunlar pek dillendirilmese de maalesef oyuncular üzerinde olumsuz etki yarattığını düşünüyorum. Bir kaç kez yazdım. Hedefe giden bir takımın hırsı, mücadelesi oyun içinde görülmüyor. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.

• Bu haftaki maç futbol açısından değerlendirilecek bir maç değildi. Benim açımdan futbol adına bir şey yoktu. Bizi kale direkleri ve yanımızda olan büyük şansımız korudu. Bu arada Necati bu performans ile milli takıma bile çağrılabilinir. Takımda gol atacak oyuncu yok. Görüldü ki Emre yedek olacak bir oyuncu bile değil ama tüm ümitler ona bağlanmış. Orta saha ona keza başka bir sorun. Defans da çok ciddi hatalar yapmaya başladı. Bereket iki haftadır şans yanımızda. İlk yarı sonucunda puan cetvelinin neresinde olursak olalım, golcü ve orta saha elamanı şart. Bakalım zaman ne gösterecek.
  • Futbolun katili Türk hakemleri.

Kafaya oynayan takimlara karşi hep ayni şey.Rize'nin elle golü.Erciyes'te 1 penalti,1 kirmizi kart.

Bu böyle olmaz.Hakemler adam olursa,Karşiyaka Süper Lig'e çikar.

• Futboldaki hakemler baskette de ayni.Fener macinda ufaktan yaptilar.Banvit macinda direk verdiler maci.Galatasaray macinda tam basliyordu ki taraftar bozuk para su cakmak atti tezahurat yapti.Korktu iceri kacti sonra gelince adam gibi yonetti maci.

• Adana maçına da hakem damgasını vurdu.Süleyman Abay,bariz golümüzü vermedi.Haksız penaltı verdi.

Bunlar hakemse ben federasyon başkanıyım !
  • Yazıklar olsun türk futbolu bitmiştir.
  • Federasyonun istediği oldu taraftarı çıldırttılar.YETER ULAN !
  • Karşıyaka Çarşı Grubu ve Karşıyaka Taraftarlar Derneği Yönetime Talip Oldu.

http://www.kskcarsi.org/yonetime-talibiz/

Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu'nun resmi sitesinden yönetime talip oldukları ile ilgili yaptıkları açıklamaya istinaden Yeşil Kırmızı Ekibi olarak Çarşı Grubu lideri Taner Ütüklerli ile görüştük.
    Başkan Cihan Büyükoral'ın "yönetime talip varsa çıksın" açıklamasının ardından Karşıyaka'nın sahipsiz olmadığını göstermek için yönetime talip olduklarını  belirten Taner Ütüklerli; "Yıllardır tribünde, Karşıyaka Taraftarlar Derneği,  Çarşı Grubu çatısı altında  mücadele veren ben ve arkadaşlarım bu konuda çok ciddiyiz. Başkan bıraksın göreve talibiz. Yönetime talip olduğumuzu açıkladıktan sonra bir çok kesimden destek mesajı aldık. Şuan için hazırda 1 milyon TL'miz bulunuyor. İlk amacımız bu parayla futbolcuların alacaklarını ödeyip serbest kalmalarını önlemek" dedi. 

http://www.yesilkirmizi.net/haberdetay.asp?ID=8247

• İkinci yarı sonunda ligde kalmak bizim için başarı olacaktır. Allah bize kabus dolu günler yaşatmasın.
  • Sayın Hakan Güray bu yazısı ile durumu özetlemiş

http://www.yesilkirmizi.net/haberdetay.asp?ID=8300
  • Sayın Deniz Gezginci de yaşanan süreci böyle değerlendirmiş.

http://www.yesilkirmizi.net/haberdetay.asp?ID=8301
  • Kaleci Necati ...

Sezon başında bir çok kişi bu kardeşimizi eleştirmişti. Olabilir; saygı duymak gerekir. Ama ben bu kardeşimize güvendim ve bu güvenimi boşa çıkarmadı. İlk yarıda gösterdiği başarılı performans sonucu süper lig kulüplerinden transfer teklifleri aldığını medyadan izliyoruz. Ama kendisi kulübun içinde bulunduğu bu zor durumda, rahatça başka bir takıma transfer olabileceği halde, takımda kalacağını açıklayarak bir vefa örneği göstermiştir. Kendisini kutluyor ve bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.