Şimdi Ara

Kafayı yiyecem lütfen yardım Flash Bellek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen çok acil ama 1 saattir zaman harcadım bulamadım. Flash belleği okuldaki tahtaya taktım virüs vardı biliyordum ama eve gidince taratırım dedim eve gittim birşey yoktu 1 kere daha kullanayım dedim filim attım ardından tekrar bilgisayara taktığımda 1-2 gün sonra flash bellek 8gb ama 2gb si dolu görünüyordu içi de boş görünüyordu bende biçimlendir dedim sağ tıklayıp. Sonra artık gb çubuğu da çıkmadı mavi olan altında mesela %20 si dolu olduğunu gösteren çubukta gitti sadece disk resmi var, içine giriyorum birşey kopyalayınca kopyaladığınız dosya (örneğin masaüstünden kopyalıyorsam) artık o konumda değil diyor kopyalanmıyor hiç birşey, tekrar biçimlendirmek istiyorum ama sağ tıklayıp biçimlendire basınca hiçbirşey olmuyor. Eset ile taradım, 0 virüs buldu, Usb disk security ile taradım disk bulunamadı diyor. :/ Ne yapabilirim lütfen yardım!

• Norton ile taratın.
    quote:

Eset ile taradım, 0 virüs buldu, Usb disk security ile taradım disk bulunamadı diyor. :/ Ne yapabilirim lütfen yardım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga183

Arkadaşlar lütfen çok acil ama 1 saattir zaman harcadım bulamadım. Flash belleği okuldaki tahtaya taktım virüs vardı biliyordum ama eve gidince taratırım dedim eve gittim birşey yoktu 1 kere daha kullanayım dedim filim attım ardından tekrar bilgisayara taktığımda 1-2 gün sonra flash bellek 8gb ama 2gb si dolu görünüyordu içi de boş görünüyordu bende biçimlendir dedim sağ tıklayıp. Sonra artık gb çubuğu da çıkmadı mavi olan altında mesela %20 si dolu olduğunu gösteren çubukta gitti sadece disk resmi var, içine giriyorum birşey kopyalayınca kopyaladığınız dosya (örneğin masaüstünden kopyalıyorsam) artık o konumda değil diyor kopyalanmıyor hiç birşey, tekrar biçimlendirmek istiyorum ama sağ tıklayıp biçimlendire basınca hiçbirşey olmuyor. Eset ile taradım, 0 virüs buldu, Usb disk security ile taradım disk bulunamadı diyor. :/ Ne yapabilirim lütfen yardım!

Cmd>diskpart yoluyla low level format yöntemini kullanarak format at. Ne virüs kalır ne bişey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.gezginler.net/indir/hp-usb-disk-storage-format-tool.html

buyur kullan benmde başıma geldi %100 sonüç
  • Combofix deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.