Şimdi Ara

Kafayı Yiyeceğim! (Saat mevzusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
18.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kardesimde bir casio g shock saat var.abi yap diye bana verdi,2 saattir cebellesiyorum ama yapamadim.Saate SIG yaziyor,saat basi alarm caliyor.yani saat 10:00 oldu ya,biiip diye otuyor.Uyurken de uyandiriyor.Bunu nasil kapatacagim?Kullanim klavuzuda kayip :(. Modeli: Casio G-Shock G-7600

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kafayı Yiyeceğim! (Saat Başına Öten Saatler)

Dijital saatlerin saat başı ötmesi, özellikle gece veya sessiz ortamlarda sinir bozucu olabilir. Bu sorunu gidermek ve içinizin rahat etmesini sağlamak için şu adımları izleyebilirsin:

• Kenko Kronometre Saat Başına Ötüyorsa: Kenko kronometre saatlerinin saat başı ötmesini kapatmak için şu adımları uygula:

• "Mode" düğmesine basarak fonksiyon moduna gir.
      • "Alarm" seçeneğini bulmak için "Adjust" düğmesine bas.
      • "Alarm" seçeneğini seçmek için "Mode" düğmesine bas.
      • "Chime" özelliğini devre dışı bırakmak için "Adjust" düğmesine bas.
    • Casio Saat Başına Ötüyorsa: Casio saatlerinde saat başı ötmeyi kapatmak için şu adımları takip et:

• "Mode" düğmesine basarak fonksiyon moduna geç.
      • "Alarm" seçeneğini bulmak için "Adjust" düğmesine bas.
      • "Alarm" seçeneğini seçmek için "Mode" düğmesine bas.
      • "Hourly" özelliğini devre dışı bırakmak için "Adjust" düğmesine bas.
    • Dijital Saatlerdeki Saat Başına Ötmeyi Kapatmak: Genel olarak, dijital saatlerde saat başı ötmeyi kapatmak için şu adımları izle:

• "Mode" düğmesine basarak fonksiyon moduna gir.
      • "Alarm" veya "Chime" seçeneğini bulmak için "Adjust" veya "Set" düğmesine bas.
      • Alarmı veya saati devre dışı bırakmak için "Adjust" düğmesine bas.

Saat başı ötme özelliği, zamanı takip etmek için kullanışlı olabilir, ancak geceleri veya sessiz ortamlarda rahatsız edici olabilir. Yukarıdaki adımları izleyerek bu özelliği kapatabilir ve içinizin rahat etmesini sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir Allah'in kulu bilmiyormu ya,kafayi yiyecegim :(
  • Herseyi denedim,yok :(
  • Hocam saatin solunda ki 2. Düğmeye basılı tutup bekle ordan 2 kez mode tuşuna basıp alarm simgesini yok et :) umarım olur bendeki saat böyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastmafia

Hocam saatin solunda ki 2. Düğmeye basılı tutup bekle ordan 2 kez mode tuşuna basıp alarm simgesini yok et :) umarım olur bendeki saat böyle :)

Tesekkurler ama alarm simgesini yok etmeyi biliyorum,o alarmins ustunde SIG yaziyor,o her saat bip sesi cikarmasini sagliyor.onu nasil kaldiracagim?
  • Guncel
  • Guncel :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir yarım saattir kopuyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guncel :((((((((((
  • Hocam kusura bakmayın çok önceden kullandığım için hatırlayamıyorum pek :) sanırsam mode ye 6 kez ard arda basıyorduk o menünün çıkması için :)
  • Alarm menusune gır.adjust tusuna bas.sıg yazısı gıder dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ alttaki tuşa basılı tut saat başı bip kapanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Alarm menusune gır.adjust tusuna bas.sıg yazısı gıder dostum.

Hocam alarm menusunde adjusta basinca alarm aktif hale geliyor.basili tutunca ayarlarda oynama yapabiliyorsun (alarm kurma vb.) ama o yazi ile alakali hic birsey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

sağ alttaki tuşa basılı tut saat başı bip kapanır.

Hocam Allah razı olsun valla oldu oley :D Saatle cebellesiyorum 3 saattir oldu :D

Diger yardim eden herkese de tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.