Şimdi Ara

KAFAYI YİYECEĞİM !! LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PC YE ACRONİS TRUE PAGE PROG.UNU YÜKLEDİM.BİR YERDE YANLIŞ YAPMIŞ OLMALIYIM Kİ WİNDOWS GÖÇTÜ.C YE FORMAT ATMAK İSTİYORUM AMA C Yİ OLUŞTURDUKTAN SONRA VE YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA PC HEP AYNI EKRANA KUR PROGRAMINA GELİYOR.YANİ FORMAT ATAMIYORUM.3 GÜNDÜR BÖYLE .USTALARIMDAN YARDIM BEKLİYORUM.

DENEDİĞİM YÖNTEMLER;
    1 BAŞKA XP CD Sİ DENEDİM
    2 BİOSU SIFIRLADIM

LÜTFEN KAFEDEYİMVE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

cd yi taktiktan sonra baslattiginda xp yuklemek icin bir tusa basin diyor sen basiyorsun c ye format atiyorsun yuklemeyi tamamladiktan sonra tekrar baslatiyorsun. ve orda bilgisayar baslarken yukleme icin bir tusa basiniz dedigi zaman tekrar bir tusa bastigin icin hep ayni yerde donup duruyorsun SANIRIM.
    ilk yuklemeyi yapip bilgisayar tekrar basladiginda hicbir tusa basma.

bu cozum olmadiysa. kurarken c yi formatlamadan uzerine tekrar kurdugun icin bu sorunu yasiyor olabilirsin. bolumleri olusturduktan sonra hizli format secenegini secmeden kurmayi dene birde.
  • Bence 98 cd den aç sistemi ve normal bir formast at. Bad Sector olma ihtimaline karşı... varsada kesin göreceksindir.....Mutlaka Yap... Bed Sector yoksa hdd de yapacağın ikinci yöntem..

win2000 pro cd si ile kurulumu başlat buradan formatını at ve cihazı kapat. Tekrar xp cd si ile dene kesin olacaktır.
    ben yapamadım ama

Orjinalden alıntı: rackham

banada aynı sorun oldu hdd yi söküp farklı pcde kurdum
    arastırdım c ve dyi birlestirin dediler ondan sonra formata basla dediler
    ben yapamadım ama

PEKİ NASIL HALLETTİN SONRA ?????

@RUNDLL ARKADAŞIM EĞER O CD LERİ BULURSAM DENEYECEĞİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octavarium -- 28 Ağustos 2006; 12:45:55 >
    Lütfen yardım edin yaw
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belki halletmişsinizdir ama yinede bir yol söyleyeyim. elinizde pqmagic programı bulunan bir boot cd ile biçimlendirebilirsiniz. birçok hatayı kamufle edebiliyor bu program. yada format konusunda hakikaten bir sıkıntı içerisindeyseniz ozaman bir knoppix live cd ile açın oradan atın formatı hiç affetmez. sonrasında ise temiz bir xp ile tekrar yükleyebilirsiniz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.