|
Arkadaşlar biliyorsunuz şu aralar üniversiteler saçma sapan bir şekilde hibrit bir sistem uyguluyorlar ve hatta haftanın çoğu günü okula bile gitmiyorsunuz. Ben şimdiki okulumdan pek memnun değilim ve pandemi sebebiyle de hiç ısınamadım. Okul okuyor muyum okumuyor muyum hiç farkında değilim. Yeniden sınava hazırlanmayı düşünüyorum eşit ağırlıktan fakat şöyle bir problem var ki psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreçten geçtim ve hala çok iyi değilim. Bu nedenle sınava hazırlanmaya da cesaret edemiyorum pek. Sınava hazırlanmadığımda da burada boşa bakit kaybediyor gibi hissediyorum ve motivasyonum düşüyor. Ne kişisel gelişimime ne de başka bir şeye hiç vakit ayırasım gelmiyor her konuda ciddi bir bıkkınlık var açıkçası. Sizler de sınava hazırlanan öğrencilersiniz sizlerin fikirleri benim için çok önemli. Yaş falan inanın hiç umurumda değil bu arada şu an yaşım 21. Üniversiteye de çeşitli psikolojik etmenler sebebiyle geç başladım. Hazırlanmak istediğim branş TM Edit: Üniye 20 yaşımda başladım 19 yaşında liseden mezun oldum (sınıfta kalmadım okula geç yazıldım) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmerikanÖzentisi -- 6 Şubat 2022; 15:45:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı