Şimdi Ara

Kafayi yemek uzereyim beynim durdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar durumum inanin Yesilcam filmleri gibi o kadar kotu ki beynim ve kalbim farkli konusuyor bana.

sene 2009 da basladi bu iliski askerden yeni geldim. Annem ciddi bir hastalik gecirdi 2 ay hastanede yatip kalktik gelip giden cok oldu taki bu kiz karsima cikana kadar icime sinsi sinsi isledi o kadar cok aci cektim ki hala cekiyorum 6 sene oldu bitmiyor bu aci

En son bir konu acmistim evleniyorum diye soz yapilacakken kiz terketmisti beni 2 sene gecti ustunden bir kere bile kizi aramadim herseyini silmistim hayatimdan ama sevgisini silemiyorum cok seviyorum onu gecen hafta beni aradi ozur diledi bir sans istiyorum dedi pek dikkate almasamda kalbim ona dayanamadi simdi gene konusuyoruz ama bu yaptiklarini yediremiyorum kendime saat 13 oldu misal hic umrunda degil aramadi beni bekliyor aramam icin beni cepte goruyor. Kiz konusunda herkese akil veren ben kendime soz geciremiyorum kiz ile baya konustum seni tekrardan sevmek istiyorum diyor bulusalim zaman gecirelim diyor. Inanin stresten hasta oldum aylarca kendime gelemedim forumdan yakin olanlar bilir durumumu simdi her sey basa sariyor. Ben onsuz da yapamiyorum onunlaykende yapamiyorum cumartesi bulusup son vermeyi dusunuyorum ama cok seviyorum cok

Bu konuyu niye actim onuda bilmiyorum sabahdan beri agliyorum cok kotu durumdayim ben bu kizi nasil unuturum 6 sene oldu gecmiyor bu ates devamli parliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyin bedava

• Okumadım ama üyeliğinin 2004 olduğunu görünce saygı duydum

• Nikah masasında terket sende
  • Madem seviyorsun neden terk ediyorsun ? Ona bir şans tanı. Bak,pişman olmuş geri dönmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler

Madem seviyorsun neden terk ediyorsun ? Ona bir şans tanı. Bak,pişman olmuş geri dönmüş.

Hocam pisman olmus kisi bu saate kadar neden aramadi bir mesaj bile atmadi illa benim mi atmam lazim ben 1 sn bile geciremezken o hic tinlamiyor cumartesi bu konuyu konusup duruma gore ayrilacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldızlı Günler

Madem seviyorsun neden terk ediyorsun ? Ona bir şans tanı. Bak,pişman olmuş geri dönmüş.

Hocam pisman olmus kisi bu saate kadar neden aramadi bir mesaj bile atmadi illa benim mi atmam lazim ben 1 sn bile geciremezken o hic tinlamiyor cumartesi bu konuyu konusup duruma gore ayrilacagim

Seni üzmek gibi olmasın . Bu kızın ilki sen misin ? Yoksa ,görüştüğü başka kişilerde oldu mu?

Eğer olduysa onları da unutamaz.Büyük acı çekersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 yil nedir
     Kafayi yemek uzereyim beynim durdu

• Bence bu konudakileri aynen söyleyerek AYRIL kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

Bence bu konudakileri aynen söyleyerek AYRIL kesinlikle

Dostum hem ayrilmak istiyorum hem istemiyorum ikilemde kaliyorum hep

• Okumadım okumayın potur

• her zaman 2.seçenek olarak kalcıaksın aciz olucaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martin.

her zaman 2.seçenek olarak kalcıaksın aciz olucaksın

Olmayacagim dostum.nasil dustu isem kalkmasini bilirim biraz aci cekiyorum ama o kosacak pesimden

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Martin.

her zaman 2.seçenek olarak kalcıaksın aciz olucaksın

Olmayacagim dostum.nasil dustu isem kalkmasini bilirim biraz aci cekiyorum ama o kosacak pesimden

söz de kaçtıysa bır daha kaçar ya o kızı unutcan yada 2. seçenek olucaksın seçımını yap potor
  • Sen ağırlığını koy. Biraz soğuk davran bence. Ya da açık açık sor neden bu kadar zamandır aramadın diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Sen ağırlığını koy. Biraz soğuk davran bence. Ya da açık açık sor neden bu kadar zamandır aramadın diye...

Aynen bu sekil yapmak var aklimda cumartesi bir bitsin hal ve hareketlerinden anlarim bende zaten ona gore yol vericem yada sevmeye devam

• BAS TEKMEYİ, O SENİ EVLENMEK ÜZEREYKEN BIRAKMIŞ, SENDE KALBİNİ DİNLEME ARTIK, MANTIKLI DÜŞÜN, Bİ KERE BIRAKTI EMİN OL Kİ Bİ DAHA BIRAKACAK.

DEFOL SENİ LANET OLASICA DE ONA.
  • Murat kardeşim her şeyi çok takıyorsun be salla gitsin 3.5 milyar kız var şu dünyada ona mı kaldın

• kızın karşısına geç de ben artık seni sevemiyorum gg. bitsin gitsin. ezikleşmeyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.