Şimdi Ara

Kafayı bozdum 200 bin km'deki aracı alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydan fazladır araç arıyorum önceliğim 4 teker ve otomatik vites. Max bütçem 37-38 bin lira. daha sonra aradıklarım konfor, güç, güvenlik, biraz da bayanlarla özdeşleşmemiş(yaris, jazz), filolara düşmemiş(301, fluence) bir araç arıyorum.
    Aradığım şeyler zor biliyiorum. bu paraya bunları ararken bazı şeylerden feragat etmem gerekiyor(eski model bir araç, km'si yüksek bir araç yada hırpalanmış hor kullanılmış bir araç)

Bu aradığım özelliklerde bulabildiğim araç 1.9 tdi otomatik golf 5. ancak başlıkta da belirttiğim gibi araç 200 bin km de. Bu araca iyice baktırdıktan sonra motor, enjektör, turbo gibi masraflar açmayacağına kanaat getirdikten sonra almalı mıyım?
    Bu konudaki fikirlerinizi ve varsa alternatif tekliflerinize açığım. B sınıfı araç düşün müyorum C ve D segmentlerine bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 9 Aralık 2016; 19:37:59 >

• Cruze ve lancer bakabilirsiniz bence. Sınıf olarak bilmiyorum o bütçe arasında tavsiye ediliyor ancak.
  • Arayıp bulduğun aracı ilk defa duyuyorum

"aradığım özelliklerde bulabildiğim araç 1.9 tdi otomatik golf 5."
  • O paraya 407 bakmanızı öneririm. Hem 1.6 hdi motor 1.9 a göre vergi ve yakıt avantajı sunar hemde geniş raht donanımlı konforlu bir araç binmiş olursunuz. Hatta bu bütçeyke cebinize parada kalabilir ...
  • O km de dizel motor tavsiye etmem pek. Benzinli al bari tüp takarsın
  • Bakımlı bir motor olduktan sonra neden 200 bin KM olmasın ki? Adamlar 200 binden sonra çöpe atmıyor bu araçları sonuçta.

Bu yüzden çoğu aracın fiyatı gereksiz yüksek bu ülkede.
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    çok doğru örnek vermek gerikirse dandik fiatın arabaları bile sarı takside 700 bin 800 bin

km civarı hepsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2011 1.5 elegance otm impreza satıyorum.

Kazasız, boyasız 76bin kmde. Bu yetkili servis bakımlı.

39bin.

• @Penanggalan hocam lancer atmosferik istemiyorum alacağım araç biraz güçlü olsun istiyorum. Cruze 2.0 Dizellere baktım onlarda bütçemi aşıyor yüksek bütçeme anca pert kayıtlıları alabiliyorum. yorumunuz için teşekkür ederim.

@C4_1400 nasıl duymadınız hocam PD motor 1.9 TDI otomatik vites 2005-2008 arası golfler, 5 kasa olarak geçiyor.

@orhan1461 hocam kayınpederimde 407 1.6 hdi manuel vardı sıfır almıştı 200 bin kmlerde sattı o km ye kadar çok masraf açtı full servis bakımlı olmasına rağmen o yüzden fransız araçlarına pek sıcak bakmıyorum.

@commandx hocam kazasız belasız binin. bildiğim kadarıyla 1.5 imprezalar gitmediği gibi çok da yakıyor. ben biraz da güçlü araç istiyorum.

@Abstraction hocam atmosferik hiç düşünmüyorum. Ya turbo benzinli alır benzinde binerim ya da 1.6 üstü dizel

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. İyice baktırıp kısa vadede arıza açmayacak gibi ise alınabilir gibi düşünüyorum hala

• Forumdaki konuya on tane cvp gelir hepsi de farklı farklı olur o yuzden foruma danisilip arac alan pek gormedim kafana yatiyorsa baktirip al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,9 tdı motorların enjektör yakıt sistemi ,pumpe duse (pompa enjektör)tabir edilen
    sistemdir ,az yakar ,fakat promlemlıdir ,bir ara VW servisleri ücretsiz
    enjektör değişim yapıyorlardı, alacaksanız ,mutlaka enjektörlere baktırın ,
    genelde bobın kısa devre yapıyor ,ve motor çalışmıyor ,2006 passat ile Gönen de yolda kalmıştık
    motor bır anda stop ettı ,çekıcıyle Bandırmada Şener pompa diye bir yer de arac bir gün kaldı ,
    enjektör İstanbuldan getırtıldı , geçen sene , 1500tl tek enjektör
  • Kardeş 2009 da dayımın oğlu sıfır aldı istanbulda kullanıyor hala, benimde daha önce 2006 model iki sefer 407m oldu. Başımızı ağırtmadı ama kayınpederine öyle denk gelmiş. Soğutmuştur sizi daha ısrar etmemin bir anlamı yok artık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 9 Aralık 2016; 19:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

golf ve prestij ???

o paraya şundan verelim de sadece lafta prestij olmasın

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-agaoglu-emsalsiz-k.isitma-deri-xenon-jaguar-x-type-20d-executive-368022409/detay

Hocam prestij ile ne kastettiğimi açıklamıştım tam okumamışsınız sanırım corsa, i10, jazz gibi bayanlarla özdeşleşmiş ekonomik sınıf araba yerine focus megane gibi nispeten daha ağır araçlardan bahsetmiştim. Linkini verdiğiniz araç hakikaten çok güzel ama 28 yaşıma ve istanbul trafiğinde kullanıma pek uygun değil bence. yine de ilginize teşekkür ederim.

• Eski s60'lara bakın daha mutlu edecektir. Hatchback arabanın da prestiji bir yere kadar zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

1,9 tdı motorların enjektör yakıt sistemi ,pumpe duse (pompa enjektör)tabir edilen
    sistemdir ,az yakar ,fakat promlemlıdir ,bir ara VW servisleri ücretsiz
    enjektör değişim yapıyorlardı, alacaksanız ,mutlaka enjektörlere baktırın ,
    genelde bobın kısa devre yapıyor ,ve motor çalışmıyor ,2006 passat ile Gönen de yolda kalmıştık
    motor bır anda stop ettı ,çekıcıyle Bandırmada Şener pompa diye bir yer de arac bir gün kaldı ,
    enjektör İstanbuldan getırtıldı , geçen sene , 1500tl tek enjektör

Merakla beklediğim bilinçli kullanıcı mesajlarından biri. Çok teşekkür ederim. VW Türkiye'nin ücretsiz değişim kampanyasını duydum sanırım sadece passatlarda kullanılan Siemens enjektörlerde bahsettiğiniz sorun vardı başka bir marka ile değiştiriyorlardı. Tecrübenize göre bu aracın enjektör, yakıt sistemi, turbosu ve şanzımanı sağlıklı görünüyor ise 200 bin de alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Eski s60'lara bakın daha mutlu edecektir. Hatchback arabanın da prestiji bir yere kadar zaten.

Prestij kelimesini yanlış yerde kullandım sanırım. Daha doğrusu b sınıfı değil de C, D sınıfı demem gerekiyordu sanırım. Bayanlarla özdeşleşmiş ve Filoların eline düşmüş araçlardan istemiyorum sadece. Hatchback istanbulda park vs biraz daha uygun aslında.
  • cobra41 C kullanıcısına yanıt
    prestij +1
  • Forumda 100bini gecen araba çöptür 200bin çöp oğlu çöptür. 1.9 tidiay golf 5te belki bir tık daha az yakar ama golf 4e gore ağır olduğundan gene de ekonomik olmayacaktir gunumuz arabalarina gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.