Bildirim
kafaya tek kursun ile intihar etmek.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaç yaşındasınız, intihara sizi ne yöneltti? Size belki daha fazla canınızı sıkacak ama belki beni anlayacağınız bir kaç detaydan bahsedeceğim ama önce cevaplarımı bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
20-22 diyelim.
Hayat , toplum vs...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl -
quote:
Orijinalden alıntı: fromhellhound
20-22 diyelim.
Hayat , toplum vs...
Çok berbat şeyler yaşadım. Ben de intiharı denedim, kendime dair hiçbir umudum kalmadı. Şimdi de pek yok gerçi ama biraz huzurluyum.
Facebook, Instagram, Twitter kullanmam. Google hesaplarını mecburen kullanıyorum. Telefon rehberimde doğru düzgün kişi yok. Evden ya spora gitmek ya da derse gitmek için çıkıyorum. Üniversiteden samimi olduğum kimse yok. Kendi başıma sinirli bir ifadeyle etrafta geziyorum (Okulda) ve zaten insanlar benimle konuşmaya gelmiyor.
Başarılı bir mühendis olmak istiyorum ve bu konuda da iddialıyım ama insan ilişkilerim de çok önemli olacak. Bu sebeple iş bulmada zorluk çekebilirim.
Ama güzel olan tarafı ne biliyor musun? Kimseyi takmıyorum, kimse umurumda değil. Onlar beni sevmiyor mu? Ben onları artık tanımıyorum bile.
Bak, en fazla 3 bin hafta daha yaşar ve göçersin. Haftaların ne kadar hızlı geçtiğini düşün. Yaşamın zaten çok da uzak olmayan bir gelecekte bitecek. Neden tadını çıkarmayasın? Üniversite olmazsa başka işlere yönel. Sana bu konuda fikir veremem ama üniversite okuyanlar da zaten genel olarak başka işler yapıyorlar.
Takma, değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul of Eagle -- 10 Ekim 2016; 3:15:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
En azından mühendissin.Kürkün var.
İnsanlar bir kişinin şerefsiz karaktersiz olduğunu bilir fakat sadece parası vR diye yada bir ünvanı olduğu için o kişi onlar için tanrılaşmıştır.
Yani sen şeytanın bacağını kırmışsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl -
Bi adam öldürdüm , tetiği çektim ve şimdi o ölü , hayat daha yeni başlamıştı.
O adam benim ruhumdu.
Psikolojik sorunların neler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Bi adam öldürdüm , tetiği çektim ve şimdi o ölü , hayat daha yeni başlamıştı.
O adam benim ruhumdu.
En azından müzik zevkin iyi. Queen en sevdiğim 10 grup arasında, bu sözlerini yazdığın şarkı da favorim.
Queen in bu şarkısını ezberledim.Bohmein rhapsody.Şarkının hikayesini açıklamadılar.Herkes içinde bulsun dediler.Buldumda.Bir şarkı bu kadar içten ve gerçekçi olabilir.
Freddy'in ölümsüz bir eseri ne zaman dinlesem o teği çekesim geliyor.
quote:
Queen in bu şarkısını ezberledim.Bohmein rhapsody.Şarkının hikayesini açıklamadılar.Herkes içinde bulsun dediler.Buldumda.Bir şarkı bu kadar içten ve gerçekçi olabilir.
Ölmek istemiyorum ama bazen hiç doğmamış olmayı diliyorum.
http://ceviri.alternatifim.com/data.asp?ID=2999&sarki=Bohemian%20Rhapsody&sarkici=Queen
Önüme dünyanın tüm şarkılarını koysunlar.Yinede bunu seçerim.Arabeskten daha çok damardan giriyor.Gerçekler hayatlar , hayata toz pembe bakılmadan...
Bohemian rhapsody'siz bir hayat müzik dünyası düşünemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Soul of Eagle
quote:
Ölmek istemiyorum ama bazen hiç doğmamış olmayı diliyorum.
Sanatçı diyoeuz şöhret para , şu sözleri yazabilmek için yaşamak hissetmek lazım.
Kim bilir neler yaşadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı