Şimdi Ara

Kafasını soğuk suyla yıkayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl başlarında beynimde iltihap olduğu çıktı fakat bu genetikmi yoksa kafamı soğuk suyla yıkamamdan dolayımı onu anlamaya çalışıyorum.

• soğuk suyla duş almak, kafa yıkamak, hiçbiri sağlıklı değil. bunların sağlıklı olduğuna dair videolar safsata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var daha doğrusu vardı.Şuan sinüzit akıntısı olmamasına rağmen kafamı kesip atasım geliyor garip bir his var.Bazen artıyor bazen azalıyor kafanın arkasına,kaşların köşesine masaj yapınca rahatlatıyor.

Bu belayı edinmek isteyen buyursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupalı , Slav dayılar teyzeler her gün sauna yapıp buzlu suya atlıyor hepsi de zımba gibiler soğuk sudan zarar gelmez.

Tabi soğuk suya uzun süre maruz kalıp hipotermi geçirin demiyorum. Bence abartmadan yapılırsa sorun yok.

Ben duştayken ılık su ile yıkanıyorum finali soğuk ile yapıyorum öneririm

Edit; sıcak su ile yıkanmayın zaten hem cildiniz için iyi değil hemde masaj gibi geliyor gereğinden fazla vakit geçiriyorsunuz cildiniz iyice kuruyor daha hızlı yaşlanıyorsunuz…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 10 Nisan 2025; 3:40:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Senin söylediğin doğru olabilir bu hastlığa sahip olduğum için çok araştırdım beyin iltihabı şans işiymiş.Avrupa, abd, kanada ve uzak doğu ülkelerinde çocukken okulda beyin iltihabı aşısı yapıyorlarmış ama Türkiye de yok.Burda devlet diğer devletlere kahramanlık gösterisi yapmaktan böyle şeyleri düşünmüyor.İnsanda normal ve doğuştan olabilecek bir şeymiş yurt dışında çocukluktan aşı ile çözüm bulmuşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.