Şimdi Ara

kafamı kurcalayan ve mantıklı bulduğum yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dhye verilen Az önceki vidyoda

Bakıyorumda bu videyoya bu gün saldırmışlar herkes yorum yazmış. ben hep derim bu millet salağın daniskası diye hödük bunlar televizyon ne verirse bunların eline alır onunla oynar. bu kafayla giderseniz sizi daha çook apolar ve yaşar büyükanıtlar, ilker başbuğlar ..... Davarlar sürüler bu görüntüler daha 9 mayısın yani 5 ay öncesinin. sizin çobanlar .......... ama. 29 asker 2 pkkli ölmüştü sürü olamyın akıllı olun. herkes herkes

herkes herşeyi biliyor inanmıyorum artık bu filme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 5 Ekim 2008; 0:40:09 >

• ne demek istedin birde anlasak...??? ne filmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: projist

ne demek istedin birde anlasak...??? ne filmi?

doğuda çekilen ve bitmek bilmeyen film
  • apo , büyükanıt, başbuğ?? tamam da ne demek istiyorsun?
  • http://sabah.com.tr/2008/04/19/haber,A334EFC0338B41D7892C37AA7FD3F750.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 5 Ekim 2008; 0:38:33 >
  • şehitlerimizin hep yoksul ailelerden olması ve hiç bürokrat oğlu olmaması yada çok önemli oğulların çürük raporu alması ama başka kıtalarda yaşayacak kadar sağlam olması... vicdan meselesi...
  • Türk toplumunun mizaha olan ilgisi sizce zekasından mı ileri geliyor? sorusu üzerine
    "Ne zekası? Bu milletin yüzde doksan biri 82 anayasası'na evet demiştir. Geriye kalıyor yüzde dokuz. Hadi biraz iyimser olalım, ama yüzde altmışı aptal bir milletiz" demiştir. Bu cevaptan sonra mahkemeye verilmiştir "Yapmayın, etmeyin. Eğer mahkemeyi ben kazanırsam sizin aptallığınız mahkeme kararı ile tescillenmiş olur" dediyse de alıngan insanlarımıza söz dinletememiş, sonuçta mahkemeyi kazanmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: projist

şehitlerimizin hep yoksul ailelerden olması ve hiç bürokrat oğlu olmaması yada çok önemli oğulların çürük raporu alması ama başka kıtalarda yaşayacak kadar sağlam olması... vicdan meselesi...

aslında asıl anlatmak istediğim bu değil tabi ki buda işin başka bir boyutuda asıl anlatmak istediğim şey bu değil tepki almak istemiyorum ama artık ben pkk nın film olduğuna inanıyorum herkes herşeyin farkında aklınıza kim geliyorsa herkes herşeyi biliyor ama filmin çekimleri bitmedi olan kime oluyor olayın diğer boyutundakilere oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 5 Ekim 2008; 1:02:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.