Şimdi Ara

Kafamı Allak Bullak Ettiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir haftadır evdeki Beko makine ,çamaşır yıkarken ses yapıyordu. Kaynanam da ''Damat sizin makine bozulacak. Demedi deme. Eh alırsın yenisini. Nasılsa sizde para çok '' gibisinden moralimi bozuyordu. Sonunda dün müjdeli haberi verdı hanım. Sabah tamirci eve gelmiş. Motor demiş, rulman demiş...Kısaca 200 lira sıkışmış. 7 yıl önce buraya tayin çıkınca ,en ucuzundan almıştık. Bugünün 500-600 liralık makinesi ayarında.Ben de gene ucuz bir şey alıp geçerim dedim ama...

Dh ahalisine danışmadan çorap bile alamıyorum artık...Fakat her zamanki gibi 600'lük diye girdim, 1600'e doğru çıktım. Okudukça canım çekti.... Daha önce de başka eşyaları alırken eşim forumdaki arkadaşların yazılarını okuyunca şaşırmıştı zaten. Servislerde bu kadar bilgi yok.

Evde biri 4.5 yaşında, biri 10 günlük iki çocuk var. Yani durum acil. Hepsiburada'dan falan alıp 10 gün bekleyemem.Tokat-Almus'tayız. En basitinden en yakın Gorenje servisi 230 km. Gerçi garanti varken servis lazım olmuyor ya...

Tambur hacmi büyük olsa iyi olur. Geçenlerde bir yorgan yıkattım, dünya para verdim. 1000 liranın altına maaletsem çok iyi olur.

Şimdiden cevaplar için teşkkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

İşin eprisi bir yana...

Bir haftadır evdeki Beko makine ,çamaşır yıkarken ses yapıyordu. Kaynanam da ''Damat sizin makine bozulacak. Demedi deme. Eh alırsın yenisini. Nasılsa sizde para çok '' gibisinden moralimi bozuyordu. Sonunda dün müjdeli haberi verdı hanım. Sabah tamirci eve gelmiş. Motor demiş, rulman demiş...Kısaca 200 lira sıkışmış. 7 yıl önce buraya tayin çıkınca ,en ucuzundan almıştık. Bugünün 500-600 liralık makinesi ayarında.Ben de gene ucuz bir şey alıp geçerim dedim ama...

Dh ahalisine danışmadan çorap bile alamıyorum artık...Fakat her zamanki gibi 600'lük diye girdim, 1600'e doğru çıktım. Okudukça canım çekti.... Daha önce de başka eşyaları alırken eşim forumdaki arkadaşların yazılarını okuyunca şaşırmıştı zaten. Servislerde bu kadar bilgi yok.

Evde biri 4.5 yaşında, biri 10 günlük iki çocuk var. Yani durum acil. Hepsiburada'dan falan alıp 10 gün bekleyemem.Tokat-Almus'tayız. En basitinden en yakın Gorenje servisi 230 km. Gerçi garanti varken servis lazım olmuyor ya...

Tambur hacmi büyük olsa iyi olur. Geçenlerde bir yorgan yıkattım, dünya para verdim. 1000 liranın altına maaletsem çok iyi olur.

profilo cm1000dtr 63 lt tambur hacmi güzel fiyatı da uygun 850 civarı. (yeni modeli çıkmış 58 lt'lik onu gönderelim diyorlar ona dikkat et)

kendim electrolux ewf 1286 lew alacağım 8kg 66 lt tambur, buharlı vs. 1300 civarıydı 1500 lere çıktı bekliyorum düşmesini.
    aeg L75280FL örnek olabilir.

üstadların yorumlarının yer aldığı konular var bence bir incele. süzdüklerimi yazdım ben sana.

kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettughan

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

İşin eprisi bir yana...

profilo cm1000dtr 63 lt tambur hacmi güzel fiyatı da uygun 850 civarı. (yeni modeli çıkmış 58 lt'lik onu gönderelim diyorlar ona dikkat et)

kendim electrolux ewf 1286 lew alacağım 8kg 66 lt tambur, buharlı vs. 1300 civarıydı 1500 lere çıktı bekliyorum düşmesini.
    aeg L75280FL örnek olabilir.

üstadların yorumlarının yer aldığı konular var bence bir incele. süzdüklerimi yazdım ben sana.

kolay gelsin.

Ahmet bey teknosada aeg 75280fl 1.349 küsürlü fiyata satılıyor haberiniz olsun. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler gördüm onu da mediamarkt da 1300 dü geçen hafta almadım.
    su jeti var diye electrolux kovalıyorum hala vaktim var :))
  • 1300 e AEG çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettughan

teşekkürler gördüm onu da mediamarkt da 1300 dü geçen hafta almadım.
    su jeti var diye electrolux kovalıyorum hala vaktim var :))

O zaman birşey diyemem. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Electrolux ewf 1286 lew ya da Aeg L75280FL kovalıyorum, hanımın çeyizinde getirdiği ariston 11 yıl sonra ruhunu teslim etmek üzere, ama daha ölmedi, son nefesini vermesini bekliyorum, o yüzden yılbaşına kadar bekleyip daha iyi bir fiyat yakalamayı umuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AEG bosch 7-8-9 kg makineler sağlam makinelerdir

• Bende şu 3 makina arasında kaldım. Profilo 9 kilo fiyat olarak cazip geliyor ama kalite olarak aeg ve elektrolux görünüyor forumda. Mantıklı olarak hangisi seçilmelidir?

A+++ AEG L75280FL 8KG 1200 DEVİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ 1400TL

A++++ Electrolux EWF1487HDW Time Manager 8kg. Çamaşır Makinesi 1600TL

A+++ Profilo CM1201DTR 9 Kg. Çamaşır Makinesi XXL tambur hacmi: 65l - 1360TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

1300 e AEG çok iyi

evet hocam su jeti olsa dakika durmazdım. zamanım olduğu için o fiyatlara bulurum diye umut ediyorum.
  • Electroluxe bakin su jeti var

• Aeg n11 kampanyasında 1179 tl alsam mı Ne dersiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.