Şimdi Ara

KAFAMDAKİ ÇILGIN TOSTOS PROJESİNİ AÇIKLIYORUM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
4
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafamda tostos toplama projesi var fakat değişik bir proje bunu yapabilirim fakat etik olmadığı için emin değilim ve kafamda bu tür ideolojik bir düşünce taşımıyorum bunu belirtmek isterim..

geçelim tostos projeme.. arkadaşlar projemdeki araç aşağıda gördüğünüze yakın olacak şekil olarak

resimlerle:

aracın stopları ve arka camı bunun gibi olacak arka motor kaputu aynısı olacak bombesiz düz. aracın şekli %90 bu şekilde olacak.. aracın rengi mat siyah olacak kaplama siyah değil boya şeklinde kaplamada olabilir hangisinin daha şık olacağını kestirmek güç deneme yanılma.. şeklinde arkada kızıl bir nazi kartalı baskı değil boyama şeklinde olacak motor kaputnun hemen üstünde ortalanmış bir şekilde.. aracın jantları resimdeki gibi kalın taban en uygun mangels janltardan oluşacak..

aracın iç kısmında koltukları krem olabilir diye düşünüyorum döşeme rengi konusunda kafamda belirgin birşey yok.. aracın arka döşemelerinde ortaya dikişle işlenmiş SS amblemi düşünüyorum şu şekilde

aracın motorunda iyileştirmeye giderim ama motoruyla ekstrem şekilde oynama yapmayı düşünmüyorum zaten karbüratörlü vosvos motoru çok şekil ötüyor..

aracın önünde ise sol ön kaput kısmına vosvoslarda biliyorsunuz ortadan bir bombe geçer ayrılır ön kaput şöför tarafına rammstein arması düşünüyorum şu şekilde o da yine baskı değil boya şeklinde resimde olduğu gibi kızıla kaçan bir renkte..

ve aklımda birkaç ayrıntı daha var.. tabi bu proje şuan olacak diye birşey yok

ilgilenen herkese teşekkürler..

• 1303s kullanan biri olarak destekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimdeki vosvos baya iyiymiş şunların üstü açığı olsa süper olurdu birtane ama böyle bir proje yaparsan desteklerim baya güzel bişey olcak gibi geliyor
  • teşekkür ederim ikinizede arkadaşlar şuan sadece kafamda bir köşede duran bir proje ilerde hayata geçirirmiyim bilemem..
  • tostos ne la? tosbağa ve vosvos mutasyonu mu?
  • lisedeki tarih hocamızın lakabı tostos du kendisi bir ilahtır tebeşir fırlatması derste balgam çıkarıp yutmaları meşhurdur birde öğrencilere 'döverim ağlarsın bak' deyişi hala kulaklarımda tostos anlatılmaz yaşanır duygulandm ağlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 20 Şubat 2013; 22:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

tostos ne la? tosbağa ve vosvos mutasyonu mu?

bu araçlara tostos da denir vosvosta tospağada kafer de beetle da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 20 Şubat 2013; 22:24:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkabuğu

lisedeki tarih hocamızın lakabı tostos du kendisi bir ilahtır tebeşir fırlatması derste balgam çıkarıp yutmaları meşhurdur birde öğrencilere 'döverim ağlarsın bak' deyişi hala kulaklarımda tostos anlatılmaz yaşanır duygulandm ağlıyorum

• Bende suzuki marutti alcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonunuDusunenKahraman

1303s kullanan biri olarak destekliyorum.

parça fiyatları uygundur demişlerdi.. öylemidir hocam..teşekkür ederim desteklediğiniz için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 20 Şubat 2013; 23:38:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

parça fiyatları uygundur demişlerdi.. öylemidir hocam..teşekkür ederim desteklediğiniz için..

Uygun hocam ama biraz gezmeniz gerek.

• quote:

quote:

quote:

e-baydan da geliyor mu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

e-baydan da geliyor mu

Orayı bilmiyorum hocam, gümrük sorun çıkartabilir.

• voswos projem pek ilgi görmedi
  • Ramstein seyi olmasa inanki daha iyi olur hocam

• Sadece kartal olsa iyi de gamalı haç ve ss büyük sıkıntı yaratır üzerine yıka beni değil sabunla beni yazarlar
  • güzel olur bence cidden şu eski model araçlara aşırı ilgi duyuyorum Kaça bulunur şu aracın düzgünü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

güzel olur bence cidden şu eski model araçlara aşırı ilgi duyuyorum Kaça bulunur şu aracın düzgünü acaba?

benim kafamda 15 16bin rakam var 6.000 e tostosu alıp 9 kadarda masrafla toplamayı düşünüyorum arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Ramstein seyi olmasa inanki daha iyi olur hocam

Niçin hocam?
  • başarılar bide çıkma v8 motor bul tam olsun :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.