Şimdi Ara

KAFAMDA SIVILCELER YADIMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
19.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar birkac yildan beri sacimin icinde kafamin biryerlerinde surekli sivilceler cikiyor. genellikle tepe ve on bolgelerde iltihap dolu sivilceler cikiyor. bu sivilcelerin citigi yerde de saclarim belirgin bir sekilde dokuluyor. belirli bir tedavi uyguladim fakat sonuc alamadim. tanidigi duydugu iyi bir uzman olan ya da tavsiyesi olanlar yardim etsinler lutfen.

• kafanıza sürekli elliyormusunuz? oraya?
  • Benimde kafamda buna benzer bir sorun vardı.Doktora gittim örnek aldılar sivilceden ve bakteriyel enfeksiyonları kurutmaya yönelik bir ilaç verdi bana Tetradox 100 mg şimdi bir sorunum yok allaha şükür.
    Tabi senin doktora gitmende fayda var.Bünyene en uygun olan ilacı onlar verecektir sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 30 Ekim 2007; 14:29:03 >
  • Hergün yıkan ben öyle yapıyorum, ergenlik çağında olmama rağmen sivilcelerimde azaldı, yağlanma da
  • cilthekimi.com/sorusor

site benim değil hiç diilse doktor bilgilendiriyo orda
  • bence doktora danısmadan ilaç kullanma..
  • arkadaslar ozel doktora bir prof a gittim baana ilaclar ve sampuanlar verdi 3 ay kullandim ama tekara cikti. saclarimi hergun yikiyorum.benim de sivilcelerden ornek aldi ve antibiotik yazdi.ama simdi sorun tekrar edince bende istanbulda iyi bir doktor var mi die arastiriyorum. internetten cok bise bulamadim hep guzellik uzmanlari falan cikiyo ben adam akilli konusunda uzman tecrubeli bir doktor ariyorum yardimlariniz icin tesekkurler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bende de aynı problem var ama berbere gittikten sonra başladı, demek ki aletler iyi yıkanmamış enfeksiyon bulaştı. ben de hergün mutlaka yıkıyorum ama nafile, enseye yakın yerlerde çıkıyor maretler. bu arada kepek de var. giresundan fındik yağlı sabun almıştım iyi gelir diye ama siz uzak durun. saçlar kuruyunca çok pis bi koku yapıyo ve kendine bile faydası yok. bi çaresini bulursam yazarım hergün bişey deniyorum, ya kel olacam yada işi çözecem :))
  • Düzelir sorunun umarım. bendede nadir cıkar ve yine farkettim yeni çıkmış. Saç bakımında dahamı hassas olmak lazım acaba. Zaten dökülmeyle başım dertte. Başımız dertten kurtulmuyor malesef
    quote:

Orjinalden alıntı: Pal

Dostum bende de aynı problem var ama berbere gittikten sonra başladı, demek ki aletler iyi yıkanmamış enfeksiyon bulaştı. ben de hergün mutlaka yıkıyorum ama nafile, enseye yakın yerlerde çıkıyor maretler. bu arada kepek de var. giresundan fındik yağlı sabun almıştım iyi gelir diye ama siz uzak durun. saçlar kuruyunca çok pis bi koku yapıyo ve kendine bile faydası yok. bi çaresini bulursam yazarım hergün bişey deniyorum, ya kel olacam yada işi çözecem :))

• arkadaslar yine de konu burda dursun bari biz de milleti uyaralim berberlerine dikkat etsinler , biz buyuk ihtimal o hicbir zaman yikanmayan makina ve makaslardan bi mikrop kapmisiz galiba hem sac dokuyo hemde sivilce cikiyor baskalari dikkat etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Benimde kafamda buna benzer bir sorun vardı.Doktora gittim örnek aldılar sivilceden ve bakteriyel enfeksiyonları kurutmaya yönelik bir ilaç verdi bana Tetradox 100 mg şimdi bir sorunum yok allaha şükür.
    Tabi senin doktora gitmende fayda var.Bünyene en uygun olan ilacı onlar verecektir sana.

keşke ilaç ismi yazmasaydın

• ilacı yazdı diye koşup almaya gidicek degiliz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

ilacı yazdı diye koşup almaya gidicek degiliz ya

Hemen alıyım merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 2 Kasım 2007; 18:43:49 >
  • Birisi bi konu açmıs ağrı kesici çiğnemek beyin kanaması yapıyo diye bi arkadasta gitmiş çiğnemiş denemek için bişiy olmadı yazıyo
  • ketoral sampuan kullan genelde iyi geliyor. şapka takiyorsan belli süre şağka takma sacinda sabun kullaniyorsan kullanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pal

Dostum bende de aynı problem var ama berbere gittikten sonra başladı, demek ki aletler iyi yıkanmamış enfeksiyon bulaştı. ben de hergün mutlaka yıkıyorum ama nafile, enseye yakın yerlerde çıkıyor maretler. bu arada kepek de var. giresundan fındik yağlı sabun almıştım iyi gelir diye ama siz uzak durun. saçlar kuruyunca çok pis bi koku yapıyo ve kendine bile faydası yok. bi çaresini bulursam yazarım hergün bişey deniyorum, ya kel olacam yada işi çözecem :))

Hocam noldu düzeltebildinmi?
  • Bende de aynı sorun var. Doktorlar kesin bir çözüm vermiyor verdikleri ilaç durduruyor ama hali hazırda bekliyor, dört ay sonra ilacı almayı kesince ilk halini alıyor. Saçlarda inceliyor ve dökülüyor, sivilce benzeri iltihaplar yüzünden kafamı yastığa bile koyamıyorum. Ya stresten başladı ya da berberde saç bakımı adı altında kafaya beyaz kil sürmüşlerdi , muhemelen aynı fırça herkeste kullanılmış. Çare bilen ,İzmir civarı doktor öneren yok mu Allah rızası için... Saç kökü iltihabı olabilir demişerdi. Hastalığın adını bile bilmiyoruz......

• quote:

Orijinalden alıntı: temenothyrai

Bende de aynı sorun var. Doktorlar kesin bir çözüm vermiyor verdikleri ilaç durduruyor ama hali hazırda bekliyor, dört ay sonra ilacı almayı kesince ilk halini alıyor. Saçlarda inceliyor ve dökülüyor, sivilce benzeri iltihaplar yüzünden kafamı yastığa bile koyamıyorum. Ya stresten başladı ya da berberde saç bakımı adı altında kafaya beyaz kil sürmüşlerdi , muhemelen aynı fırça herkeste kullanılmış. Çare bilen ,İzmir civarı doktor öneren yok mu Allah rızası için... Saç kökü iltihabı olabilir demişerdi. Hastalığın adını bile bilmiyoruz......

Bndede cikiyodu bunlar psikosomatik mis yani stres vb antidepresana başladım gecti bi psikiyatriye git

• Kandida.

Bakın tek kelimeyle size kaynağı gösterdim, artık araştırma ve diyet konusu size kalmış... Uğraşırsanız iyileşirsiniz, yok tembellik ederseniz bu sıkıntıları çekmeye devam edersiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.