Bildirim
kafam karışık lütfen yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence değer, sonuçta alırken 150 fazla verirsen satarken daha az zarar edersin misal şimdi Nokia c2 yi 300 e alırsın, 90 a satarsın, %60 zarar edersin, SII yi 1.400 e alırsın 1000 e satarsın %30 zarar edersin... gibi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mc191
Bence değer, sonuçta alırken 150 fazla verirsen satarken daha az zarar edersin misal şimdi Nokia c2 yi 300 e alırsın, 90 a satarsın, %60 zarar edersin, SII yi 1.400 e alırsın 1000 e satarsın %30 zarar edersin... gibi :)
maliyet değilde özellikler açısından -
anlaşıldı biraz daha bekleyeyim ben -
5830i yi sakın almayın gpu su yok yani şöyle söyliyim 3d performansı yok denecek kadar az . Herhangi bir oyunu rahatça çalıştırabileceğini sanmıyorum.
İki telefon arasında dağlar kadar fark var . Eğer maddi sıkıntı yoksa kesinlikle galaxy w yi tercih edin .
1.4 ghz işlemci - 800 mhz işlemci
3.7 inch ekran - 3.5 inch ekran
480*800 ekran- 320*480 ekran
İkisinide bir yerde deneyin bence farkı o zaman çok iyi görürsünüz.
Hatta bence ics güncellemsi alan sony ericsson neo v yi yercih edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmm10 -- 26 Nisan 2012; 14:02:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X