Şimdi Ara

KAFAM ÇOK KARIŞTI.. HANGİ LUMİA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Artık şu androidden kurtulup wp ye geçmek istiyorum. Ama hangi lumia karar veremiyorum. bütçede kısıtlı oldugu için kafam iyice karıştı.
    max 800 bütçem var. şuanda gm discovery sahibiyim. ekranı 4.7" . ekran aynı daha büyük olabilir. ve şarjda önemli bir faktör benim için. kullacıların yardımlarını bekliyorum. şimdiden cevap veren herkeze teşekkürler :)

• Dostum hiç wp ye bulaşma pişman olursun şuhan kulakları çınlıyor microsoftun nokianın alayının.. Zenfone lere bak çok iyi onlar.
  • Zenphone 6da var kafamda ama android olması bin kere düşündürüyor. telefonda öyle çok işim olmuyor. int e girerim müzik dinlerim video izlerim bu yani:) androidde bunları yaptığım halde cihaz şişiyor sürekli. sıkıldım kısacası bu stabilsizlikten. siz neden memnun değilsiniz ?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 19 Ağustos 2014; 23:11:13 >
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Değilim kardeşim hiç bulaşma dinle beni sakın bulaşma samsung arayüzleri kasıyor oda 1000 lira altı tellerde zenfone 5 - 6 al sıkıntı çıkmaz

Bu zenfone 5 konusu
    http://forum.donanimhaber.com/m_94489111/tm.htm

Buda zenfone 6 konusu
    http://forum.donanimhaber.com/m_95992868/tm.htm
  • Hani çok stabildi wp :/ ne gibi sıkıntılar yarattı size ?
    ya yerim stabilitesini olsa ne olur birşey varmı hocam sim siyah bir arayüz pişman olursun hiç bulaşma güncelleme özürlüler nisandan beri beta
  • şuan tüm umutlarım yıkıldı hocam. ne güzel kurtulurum androidden diyordum wp dede bir halt yokmuş eger dediginiz gibiyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    bulaşma hele nokiaya telefonun modeli düşük numarası büyük olandan daha iyi bu kafayla battılar gene devam tabi sabırlı biriyseniz kullanın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 19 Ağustos 2014; 23:22:34 >
  • Galaxy gio - ace, xperia arc s, s3 mini ve şuandada discovery var hocam. kullandıgım tüm android telefonlar çöptü benim gözümde. ama sadece kullandıklarım :) gönül isterki z1, note 3 alayım ama limitide o kadar yukarı taşıyamyorum hiçbir zaman
  • eksileyeceğine neden olduğunu yazsanda bende bilsem be kardeşim. şimdi bana hoş görünüyor ama aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum..
  • Zenfone 6nın yazılımı berbat. guncelleme destegi de rezil asusun.

1320 al gitsin fiyatina gore cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil islemci acisindan Intel basarili degildir.wp stabil bir isletim sistemidir.Uygun fiyata performans android cihazlarda mumkun degil gibi arayuz ve dalvik ile de mumkun olmayacak gibi.amiral gemiler bile sisme yapiyor.maxims 1 1.5 yil sonra rom arama derdine dusmek istemiyorsaniz androidden uzak durun.saf android alcaksaniz karismam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben l925 kullanıyorum. Cyan güncellemeyi alalı nerdeyse 1 ay oluyor ve tüm telefonlara yavaş yavaş geliyor. Üstüne beta update 1 ide yükledim. Bugun gene bir güncelleme geldi. Kardeş almayı düşünüyor isen git mağazalarda yada bir arkadaşından dene. Ben memnunum ama memnun olmayanlarda var tabi en iyisi kendin gör. Uygulama mağazasına da bir bak.

• dostum hiç bulaşma, bulaşma sakın, dostum şöyle bulaşma böyle bulaşma, arayüz kötü bulaşma, zenfone var ve yerim stabilitesini.

foruma ve başlığı açan arkadaşa hiç bir faydası olmayan yorumlar.

egowest kardeşim; sana söyleyeceğim öncelikle beklentilerini iyi belirle sonra bu beklentilerini karşılayacağını düşündüğün telefonu forumda kullanan arkadaşlara sor (kronik bir sorunu var mı kullananlar nesinden memnun değil). ben motog, zenfone6, xperia t2 ultra yı eleyip eksilerini bilerek 1320 aldım çok memnunum. wp dan memnun kaldığım içinde kısmetse yakında kız kardeşime de bir wp alacağım 625,720,820 adaylar. senin istediğin fiyat ve ekran boyutunda 625 ve 1320 var 625 i araştırma aşamasındayım ama 1320 için konuşacak olursak:

artıları: uzun pil ömrü, kaliteli ekran, başarılı kulaklık sesi (iyi bir kulaklık ile kullanıldığında yanında gelen yetersiz) şıkır şıkır akan bir işletim sistemi. başarılı mail yönetimi. arka kapak değiştirme imkanı, başarılı wifi çekimi, nokia ya özel yazılımlar: navigsyon, mix radyo vs vs.

eksileri: en önemli eksi ısınma, ön kamerayı beğenmedim, androide göre zayıf mağaza. ha birde nokia bilen göz olaydı iyiydi.

arka kamerayı çok eleştiren var bence gayet yeterli amaç anı yakalamak ise. bunun haricinde kişiselleştirme seçeneklerini yetersiz bulan var kullanan kişiye göre değişir. 1320 için 8.1 in henüz ülkemize gelmemesinden haklı olarak rahatsız olan arkadaşlarımız var benim için sorun değil geç olsun temiz olsun.

şimdilik aklıma gelenler bunlar başka sorun olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım. unutmadan eski nexus7 kullanıcısıyım android kullanacaksan nexus cihaz yada motog almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZQ -- 20 Ağustos 2014; 6:18:18 >

• Boşa hayal kurmayın hiçbir zaman nokia eskisi gibi olmayacak wp pazar kaybı yaşamış haberleri takip edersen diğer forumlara bak adam en sonunda küfür etti wp ye güncelleme yüzünden dalga geçer gibi günde 1 telefona güncelleme veriyorlar windows phone o sıkıcı arayüzünü bir değiştirsin normal android iostaki gibi masaüstü şeklinde görelim isteyen metro arabirimini kullansa daha kullanışlı olmazmı ?

@orktas
    Evet güncellemeye çok sinirliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Boşa hayal kurmayın hiçbir zaman nokia eskisi gibi olmayacak wp pazar kaybı yaşamış haberleri takip edersen diğer forumlara bak adam en sonunda küfür etti wp ye güncelleme yüzünden dalga geçer gibi günde 1 telefona güncelleme veriyorlar windows phone o sıkıcı arayüzünü bir değiştirsin normal android iostaki gibi masaüstü şeklinde görelim isteyen metro arabirimini kullansa daha kullanışlı olmazmı ?

@orktas

Güncelleme konusunda sonuna kadar haklısınız
    Fakat beni yanlış anladınız ben Nokia çıkış yapacak demedim Windows Phone çıkış yapacak dedim Windows Phone da sadece Nokia değil Samsung Htc Acer Fujitsu Sony Huawei hepsi var

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Benim sıkıntım wp nin güncelleme yüzünden ha geldi gelecek gidiyor başka tele veriyor en sonunda patladım bari tarih verin bu zaman gelicek eyvallah günde 1 telefona geliyor bazen 1 haftayı buluyor telden veya şuhan kullandığım wp den sıkıntım yok hakkını veriyor ama güncelleme yüzünden delirdim delirecem.Umarım wp 9 uda bize verirler yarı yolda bırakmazlar.
  • quote:

Benim sıkıntım wp nin güncelleme yüzünden ha geldi gelecek gidiyor başka tele veriyor en sonunda patladım bari tarih verin bu zaman gelicek eyvallah günde 1 telefona geliyor bazen 1 haftayı buluyor telden veya şuhan kullandığım wp den sıkıntım yok hakkını veriyor ama güncelleme yüzünden delirdim delirecem.Umarım wp 9 uda bize verirler yarı yolda bırakmazlar.

Böyle giderlerse wp 9 bize gelmeyecek

• Windows Androidin çok gerisinde ve sanıldığı kadar da stabil değil. Hafızayı doldurunca yavaşlıyor. Arkadaşta gmd vardı benim l520den daha hızlıydı karar senin.

• quote:

Boşa hayal kurmayın hiçbir zaman nokia eskisi gibi olmayacak wp pazar kaybı yaşamış haberleri takip edersen diğer forumlara bak adam en sonunda küfür etti wp ye güncelleme yüzünden dalga geçer gibi günde 1 telefona güncelleme veriyorlar windows phone o sıkıcı arayüzünü bir değiştirsin normal android iostaki gibi masaüstü şeklinde görelim isteyen metro arabirimini kullansa daha kullanışlı olmazmı ?

@orktas

Google tüm telefonlara aynı anda güncelleme veriyoda bizmi duymadık, trolluk yapma

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.