EVDE ARKADAŞLAR KUZENLER VE KIZ ERKEK ARKADAŞLARIM VAR KAFAM Bİ DÜNYAA MİLLLET PERT GEÇTİM BİLGİSAYARA DÜN DOĞUM GÜNÜMDÜ BU GÜN KUTLUYORUZ MİLLET SİYASET MUHABBETİNE GİRİNCE DEDİM GİDİYİM DH DA TAKILIYIM MSNDE TAKILIYIM TELEFONDAN KIZ ARKADAŞIMLA MSJLAŞIYIM BİTANEDE EXTRA ALDIM SİZ NAPIYORSUNUZ BEYLER
Neyse ben uzanıyorum yatağımda öyle takılcam ne işim var buralarda hadi görüşürüz beyler
quote:
Orjinalden alıntı: KuzuXx
Neyse ben uzanıyorum yatağımda öyle takılcam ne işim var buralarda hadi görüşürüz beyler
kimse takmıyo seni. bencede uzansan ve öyle kal
o kadar mesajı boşa yazmışsın sadece başlığı yazsadın kafanın bir milyon olduğunu anlardık
ne içtin la?
Sabah bir lokma yemek yemeden dayımla beraber dışarı çıktık Vodka içtik tabi sek değil redbulla beraber %50 %50 bir su bardağı kadar bitirdim üstüne yarım extra içtim eve geldim tam yemek yiyip dinlenicem kapı çaldı arkadaşlar geldi nargileye gidiyoz diye 5 arkadaşımla beraber atladık dolmuşa gittik 1 çilekli 1 naneli getirttik arka arkaya 7 kez naneliyi kökledim (naneli nargileyi bilen bilir bilmeyende nargileden bişe olmaz deyip rezil etmesin kendini) 5 dk dinlenip çilekliden ve naneliden sırayla devam ettim masadan nasıl kalktığımı eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum sadece hayal meyal dolmuşa bindiğimi hatırlıyorum cebimdende 8.5ytl para eksilmiş (nargile içerken cips yiyip kola içmiştim) eve geldim yemek yedim fanta içtim kendime anca geldim haftaya cumartesi gene gidiyoz bu sefer nargilenin içine biraz marihuana katıcaz gelmek isteyen varsa gelsin şehir adana barajyolu veya gazipaşa takılyoz bu arada 92liyim
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
Sabah bir lokma yemek yemeden dayımla beraber dışarı çıktık Vodka içtik tabi sek değil redbulla beraber %50 %50 bir su bardağı kadar bitirdim üstüne yarım extra içtim eve geldim tam yemek yiyip dinlenicem kapı çaldı arkadaşlar geldi nargileye gidiyoz diye 5 arkadaşımla beraber atladık dolmuşa gittik 1 çilekli 1 naneli getirttik arka arkaya 7 kez naneliyi kökledim (naneli nargileyi bilen bilir bilmeyende nargileden bişe olmaz deyip rezil etmesin kendini) 5 dk dinlenip çilekliden ve naneliden sırayla devam ettim masadan nasıl kalktığımı eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum sadece hayal meyal dolmuşa bindiğimi hatırlıyorum cebimdende 8.5ytl para eksilmiş (nargile içerken cips yiyip kola içmiştim) eve geldim yemek yedim fanta içtim kendime anca geldim haftaya cumartesi gene gidiyoz bu sefer nargilenin içine biraz marihuana katıcaz gelmek isteyen varsa gelsin şehir adana barajyolu veya gazipaşa takılyoz bu arada 92liyim
aferim. sağlık önemli boyle içki nargile nereye kadar...
aferim. sağlık önemli boyle içki nargile nereye kadar...
Sağlık önemlide öz babam öz dayım dostlarım arkadaşlarım hepsi alkol,sigara içiyor hepsininde sağlığı yerinde turp gibiler büyükbabam 82 yaşında(elazığlı) ben bu yazıları yazarke o şuan 70liği tek başına bitiriyordur diğeri yani dedem 65 yaşında(sivaslı) babam 36 yaşında annem 35 dayım 24 ...
Yani açıkcası ben dumanlı ve alkollü besinlerin sağlığa zararlı olduğuna inanmıyorum su yürür yolunu bulur
sigara içipde çok uzun mesafe hızlı koşabilen arkadaşlarım var. Babamın kafası 7 gün 24 saat bir milyon olmasına rağmen işinde çok başarılı bir gazeteci
@GökaLp. bu yazdıklarını yaşına veriyorum. dünyada yanlışları yapıp doğruları elde edemezsin. bu sağlıklı yaşamak için de geçerli.
yada sigara içip uzun mesafe koşucusu olmazsın mesela bu BESİNLERLE
quote:
Orjinalden alıntı: odrin34
@GökaLp. bu yazdıklarını yaşına veriyorum. dünyada yanlışları yapıp doğruları elde edemezsin. bu sağlıklı yaşamak için de geçerli.
yada sigara içip uzun mesafe koşucusu olmazsın mesela bu BESİNLERLE
Sigaradan gıcık aldığım kadar hiç birşeyden gıcık almıyorum ya bağımlılık yapan hiç birşey hoşuma gitmiyor kolayıda bu yüzden bıraktım zaten(bıraktımda noldu fantaya başladım). Bide hep bu kızlar yüzünden başladım zaten birçoğumuzda böyledir kızla takılıcaz yapacak birşey yok hemen ya duman diyorlar yada alkol geçen gün sigarayı uzattı dene dedi yok canım istemiyor dedim bozuluyor hemen. Hayatımda hiç görmediğim duymadığım alkol çeşitlerinden bahsediyorlar geçen gün Bazuka diye bir içki var onla redbulu karıştırdılar falan valla bu kafayı yararlı şeylere verseler Türkiye kalkınır. Kız siyasi görüşümü sordu Atatürkçüyüm dedim bende devrimciyim dedi devrim ne demek dedim onu bile bilmiyor daha Che' nin fotoğrafını telefonunda taşıyor ama Chenin niye mücadele verdiğini neyi kazanmak istediğini hatta ne şekilde mücadele verdiğini dahi bilmiyor valla özentilikde son nokta ya geçen gün forumda birisi Türk kızı hint kızı gibidir öküze tapar demişti gerçekden doğru bir söz zekâ seviyeleri çok düşük yaratıklar ya (bir çoğu)
quote:
Orjinalden alıntı: KuzuXx
Biz mi seni çağırdık? Kenin geldin, konu açtın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme