arkadaslar nihayet emektar kasamla vedalaşıyorum..almaya karar verdigim parcalar: amd athlon64 3000+ samsung200gb hdd kingston 1gb (512*2)ram ama ne yazıkki anakarta ve ekran kartına karar veremedim anakartı amd için epox düsünüyorum hatta epox ep-9npa3j(105$+kdv) ile ep-9npaj sli(173$+kdv) arasında kaldım ekran kartında ise cok süpheliyim simdi 128mb çok iyi bir kart mı yoksa 256 mb orta halli bir kartmı bilmiyorum. simdi biliyorum 128 in iyisi mantıklı ama yeni bi oyun cıkıpta 256mb ekran karı isterse ve oyunu 256 lık orta kart calıstırırda 128in iyisi calıstırmazsa(not: bu konuyu cahilligime verin lütfen)deliririm simdi önümde az bir zaman var ve ben para babasıda olmadıgıma göre... ekran kartı olarak 128mb 6600gt veya 128mb x700pro düsünüyorum ama 256 orta derseniz 256 9550 falan alırım hem daha ucuz olur. bu arada kasa olarak ucuz ama iyi bisi almak istiyorum yani orta halli... BU KARARSIZA YARDIM ELİNİZİ UZATIN DOSTLAR.
256 mb ekran kartı ve kasa için aopen önerrim
peki anakarta ne diyeceksiniz
sevgili arkaşım forumda arama aptırırsan görürsün board tavsiyelerini.Ama sana kısaca söyliyeyim.Ben de ilk başta epox düşünüyordum ve epox bulamadım izmirde.Beende asus a8n sli aldım yanınada x700 256 asus vga aldım.Gayet güzel benım işimi gördü düşünebilirsin..
Asus almanı tavsiye eder mutluluklar dilerim
abit al
ekran kartı olarak 256 alabilirim o zaman söyle bi 150-200 dolara cıkabilirim ekran kartı icin dediginiz gibi asus anakartı alırsam. ekran kartı için öneriz ne olur?