Şimdi Ara

KAFA YAPAN TANTUMLA SPREY TANTUM AYNI ŞEY Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dudağımın içinde aft çıktı doktor tantum verdi 30 ml sprey devamlı sıkıyorum uyuşturuyor acısını hissetmiyorum lan dedim başıma iş gelmesin internet bir bakayım.

Millet bunun tabletini kafa yapmak için kullanıyormuş tablet ile spreyin içeriği hemen hemen aynı spreyde ek olarak etil alkol var.2. şişeyi bitirdim

Dünden beri diyorum ben neden sersemim ağzımı uyuştururken kafamıda uyuşturmasın bu

Kafa Yapan Tantum Sprey ve Tantum Arasındaki Farklar

"Kafa yapan spreyler" olarak bilinen maddeler, genellikle bazı tıbbi spreylerde bulunan ve psikoaktif etkilere neden olabilen uçucu maddelerdir. Bu maddeler, püskürtüldüklerinde solunur ve beyindeki nörotransmiter seviyelerini etkileyerek halüsinasyonlar, öfori ve diğer psikolojik etkilere neden olabilir.

"Tantum", ağız ve boğaz enfeksiyonlarını tedavi etmek için kullanılan bir antiseptik spreydir. Tantum, benzidamin hidroklorür içerir ve bu madde kafa yapıcı özellikler taşımaz.

Tantum Kafa Yapar mı?

Hayır, Tantum kafa yapmaz. Tantum, antiseptik bir spreydir ve psikoaktif madde içermez. Kafa yapıcı etkilere neden olan spreyler genellikle "popper" veya "nitrit spreyleri" olarak bilinir.

Kafa Yapan Spreylerin Riskleri

Kafa yapan spreylerin kullanımı ciddi sağlık riskleri taşımaktadır. Bu spreyler beyne ve diğer organlara zarar verebilir, hatta ölüme yol açabilir. Kafa yapan sprey kullanımı bağımlılık yapabilir ve uzun vadeli sağlık sorunlarına neden olabilir.

Sonuç

Tantum ve kafa yapan spreyler tamamen farklı maddelerdir. Tantum, ağız ve boğaz enfeksiyonlarını tedavi etmek için kullanılan bir antiseptik spreydir ve kafa yapıcı etkisi yoktur. Kafa yapan spreylerin kullanımı ciddi sağlık riskleri taşır ve bu spreylerden kaçınılmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kafayi uyusturmak icin nasil kullanacagiz?
    Agzi calkaladigimda agzimi hissetmiyorum o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Kafayi uyusturmak icin nasil kullanacagiz?
    Agzi calkaladigimda agzimi hissetmiyorum o kadar.

Valla hocam gargarasını kullanmadım kullanmadım ama spreyi sıkıp sıkıp yutuyorum ben
    sigara kafa yapar mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.