Şimdi Ara

Kafa Dağıtmak İçin Ne Yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, işten geldikten sonra bir şekilde vakit geçiyorum. Kitap okumasıydı, dizi izlemesiydi, bilgisayardı filan ama bu içimdeki stresi atmıyor.

Haftasonları bir şekilde stresimi alacak hobi bulamıyorum. Bir ara yapboz yapıyordum fakat yapboz da sıkılmaya başladım.

Playstation 4 almayı düşünüyorum ama çok para. Oyunlar da çok para. Aslında alsam alırım ama aldıktan sonra günlerimi başında geçirmek de istemiyorum.

Kafamı bir şekilde dağıtmam gerekiyor ama bir türlü bulamadım. Siz ne yapıyorsunuz, ne önerirsiniz?

• Hocam hayatı böyle şeylerle geçirme.Yani playstation oynama demiyorum ama biraz daha gerçek hayata dönük yaşa bence.Kızlar falan olur.Piyano,gitar,yan flut calmayi öğren.Yani insanlarla haşır neşir olacağın aktiviteler iyi olur diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen kafayı toplamak için ne yapıyorsun söyle işe yararsa kafayı toplayınca mesaj atarım sana
  • senin haftalık halısaha maçına çıkman gerekiyor, arada ufak tefek kavgalarda çıkar sinir stress atarsın, olmadı toptan çıkarırsın hıncını

(⌐■_■)

Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapıcak bişey bulamadığım zaman alıyorum bagetlerimi bateri için el alıştırması yapıyorum

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • gülüyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.