Şimdi Ara

Kaf1 bitince...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaf1 bitince bir hafta tekrar yapıp konuları bilgi sarmaldan temizleyeceğim. Sonra kaf2 siparişini vereceğim. Zaten kaf 2de aytye giriş var gibi. 40 gün içinde onu bitirmeyi düşünüyorum. Tyt için elimde acil de var acili tekrar amaçlı kullanabilirim. Bilgi Sarmalı hoca zorla aldırdı ya. Gereksiz mi sizce tytsi? Tyt için bu üçlü yeter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar geometri ne zamana kadar bitmeli bu arada?

• bence yeter geo içinde son 2 ay kala bitirip denemelere ve tekrarlarlara başlarsın geoda çok hızlı gidemezsin.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Aynen sindirerek gitmek istiyorum üçgenler sağlam olsun da...

• Arkadaşlar sizce her gün kaf çalışmalı mıyım 2-3 saat?

• Kaf 1den sonra sarmala gerek yok acili sene içine yayarak çöz geo yu en geç nisan mayıs arasına kadar bitir sonrasında full deneme abanırsın

• Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bence de yoktu ya kaf 1 bol tekrarla ve Acil beni götürürdü hoca zorla aldırdı bir iki kitap daha ekleyecekti Allahtan eklemedi ayt varken 1000 tane tyt mi çözem

• Towns T kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen o da mantıklı ama onu bir düzene oturtamadım Behzat hoca duysa beni iyi azarlayacak öyle de olabilir yine yapmassam diye korkuyorum :(

• Hocam ayt'ye girişten kastın nedir? Bende 1 ve 2 var dilci olduğum için tyt çözeceğim sadece. Tyt için gereksiz zor kısımlar falan mı var yoksa?
  • jusufk kullanıcısına yanıt
    Hocam yok o manada demedim hani fonksiyonlar ayt kısmında da var ya 2de polinom parabol felan da var ben onları ayt diye düşündüm kendimce o yüzden güzel kitaptır temeliniz varsa alın ama böyle çok yeni nesil yok içinde ama ben çözüyorum gelişmek için

• Anladım hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.