Şimdi Ara

Kaf Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaf 1 in sonuna geldim ama kaf 1 yaparken sanki soru ezberliyormuş gibi hissettim cidden öylemi kitap yoksa benim mi yaptığım bişey fikirlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ben de çözmeye başladım kaf1’i pek bir temelim yok netlerim 13 14 civarı matematikte fakat yapamadıklarımı behzat hocadan dinleyebiliyor olmam iyi geliyor bana. ayrıca haklısın ben de ezberliyor gibi hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strangeer123 -- 18 Kasım 2017; 2:13:12 >
  • Bende mezunum gecen sene 16 net yapmışdım karekök sb aldım cidden çok benzer soruları direk ilerliyorsun yani acaba ezbere yapiyoruz gibi oluyor sonradan patlamakda istemiyorum doğrusu nedir bunun acaba :)

Orijinalden alıntı: Sergio99

Bende mezunum gecen sene 16 net yapmışdım karekök sb aldım cidden çok benzer soruları direk ilerliyorsun yani acaba ezbere yapiyoruz gibi oluyor sonradan patlamakda istemiyorum doğrusu nedir bunun acaba :)

Kaf ile mi 16 net yaptınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 18 Kasım 2017; 3:34:46 >

Daha Fazla Göster
  • Adam zaten karekökle birebir örnekleri çözdüğü için karekökte zorlanmamanız normaldir, sonuçta aynı kalıbı görüyorsun sayılarla bile pek oynadıkları söylenemez. Tavsiyem yapamadıklarınızı bir kenarda biriktirin ardından uzun süre geçtikten sonra çözmeye çalışın.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.