Şimdi Ara

2014-2015-2016 Mercedes e serisi mi Bmw 5 serisi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar fiyata takilmaksizin 14 15 16 model olarak bmw 5 serisimi mercedes e serisi mi tercih edilmeli daha once hic mercedes kullanmadim bmw 3 serisi ve 5 serisi arkadaslarimda vardi ve hayatimda en cok zevk aldigim araclar oldugunu soyleyebilirim ama masraf cikartmasi acisindan veya kronik sorunlari konfor ve surus olarak kisaca akliniza gelebilecek her konuda bu araclardan hangisini tercih etmeliyim lutfen yardimci olur musunuz bilgisi olanlar.

Gerek duyup cevap veren herkese sonsuz tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2014 E220 CDI sahibiyim. Ben de 5.20, 3.30, C220, C250, Audi A5 vs. çoğu model arasında bi gidip geldim araç almadan önce. BMW 5 serisini araç seçmeye çalışırken deneme şansım oldu epey, E serisi zaten arkadaşlarımda olduğu için epey sürmüştüm. Ben açıkcası 5 serisinde, E serisinin konforunu bulamadım. Görünüş olarak epey beğeniyorum 5 serisini fakat, birkaç sürüş tecrübesinden sonra ilgim kalmadı.

Kaç motor ve benzin mi dizel mi düşündüğünüzü bilmiyorum fakat E220 170 HP gücünde, BMW 5.20d de yanlış değilsem hemen hemen aynı değerlerde. Performans açısından her iki araç ile de bir sorun yaşayacağınızı pek sanmam.

Forumda bir laf vardır 'İlk sahibi BMW'ye biner, ondan sonra BMW sahiplerine biner' Bu olayı yaşayan çok insana denk geldiğim için, kendi sürüş tecrübelerime de dayanarak hiç düşünmeden Mercedes derim. W212 Facelift AMG paket E serisi, tüm muadillerinden de daha yakışıklı bence.

• Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Vakit ayirip cevapladiginiz için teşekkur ederim. Alacagim aracin benzinli olacagindan eminim fakat motor hakkinda hicbir bilgim yok.1 haftalik sureyle Bmw 3 serisinde 2018 3.18 deneyimleme firsatim oldu cok yetersiz buldum arac gitmiyordu benzinliydi. Kisa bir sure( birkac saatlik ) de 2017 5.20i kullandim fakat onda da ayni sekilde cok agir buldum belkide benim o gorunuslerden daha atiklik bekledigimdennmidir yoksa o kasalari o motorlar kaldirmiyor mu bilemem ama. Burdan yola cikarak Sizin benzinli modelde onerdiginiz bir motor var midir acaba ?

• Hocam bu nasil mesela sizce alinirmi

Orijinalden alıntı: Ukazanova

Vakit ayirip cevapladiginiz için teşekkur ederim. Alacagim aracin benzinli olacagindan eminim fakat motor hakkinda hicbir bilgim yok.1 haftalik sureyle Bmw 3 serisinde 2018 3.18 deneyimleme firsatim oldu cok yetersiz buldum arac gitmiyordu benzinliydi. Kisa bir sure( birkac saatlik ) de 2017 5.20i kullandim fakat onda da ayni sekilde cok agir buldum belkide benim o gorunuslerden daha atiklik bekledigimdennmidir yoksa o kasalari o motorlar kaldirmiyor mu bilemem ama. Burdan yola cikarak Sizin benzinli modelde onerdiginiz bir motor var midir acaba ?
    Rica ederim hocam. Bahsettiğimiz klasmanda hiç benzinli kullanmadım açıkcası. Dizel araç torku nedeniyle hep daha keyifli gelmiştir bana. Bu yüzden yüksek hacimli motora sahip turbo dizel tercih ettim son 2 aracımda. Önceki aracım da Mercedes 2.2 motor C200 dizeldi.

Ağır gelmesinin sebebi tork kaynaklı olabilir. 5.20i 270nm torka sahip. Benzinli kullanmadığım için net birşey söyleyemiyorum fakat 5.20d test ettiğimde bi hantallık hissetmedim. Hem benzin hem de dizelini kullanmış arkadaşlar daha doğru yanıt verebilirler sanırım.

Hocam peki donanim olarak avantgarde en iyisi sanirim degilmi?

Bu arac sizce nasil?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam peki donanim olarak avantgarde en iyisi sanirim degilmi?https://www.autoscout24.com.tr/teklifler/mercedes-benz-e-200-coupe-7g-aut-facelift-standheizung-navi-panorama-benzin-siyah-51ab6ade-0703-4266-874f-a3e0327d459a?cldtidx=2&cldtsrc=listPage

Bu arac sizce nasil?
    AMG ve Avantgarde en dolusu yanlış değilsem. Fakat yılın da etkisi var. 2015 ve üzerinde ön farlar değişiklik gösteriyor. AMG paketlerde direksiyondan vites, altı kesik direksiyon, ön tamponda lip, arka tamponda difüzör gibi değişiklikler var. İç donanımda Avantgarde ile pek bir farkları yok sanırım. Sunroof ise pakete bağlı bir değişken değil. Aynı yıla ait, ikisi de Avantgarde olan iki aracın biri sunrooflu, diğeri sunroofsuz olabiliyor mesela. Attığınız araçlar benzinli olduğu için alınır veya alınmaz diyerek yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum çünkü şahsen benzinli asla almam kendi zevkimden dolayı yanlış bilgi vermek istemem. Fakat hem coupe hem de sedan olarak benim hoşuma giden paketler aşağıda resimlerini attığım araçlar.

Hocam hakkini helal et birsuru soru sordum. Cok sagol

Hocam hakkini helal et birsuru soru sordum. Cok sagol
    Ne demek hocam keşke istediğin cevapları verebilseydim fakat dediğim gibi bilgim olmayan konularda hatalı yönlendirme yapmak istemiyorum. Dizel olsa çok daha iyi yardcımcı olabilirdim. Ama forumda bilgili arkadaşlar vardır mutlaka benzinli konusunda. Yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.