Şimdi Ara

KAF baris ayhan sizce nasildir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce nasıldır arkadaşlar ya 2 nasıldır arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyidir.Kesinlikle şiddetle tavsiye edilir
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Sen kullandın mi hocam

• herkes kaf 1 ve 2 eski diyor bence de doğru ama kaf 3 ve 4 kesinlikle iyi ayt açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Çok iyidir.Kesinlikle şiddetle tavsiye edilir
    1 ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-241F26A22

herkes kaf 1 ve 2 eski diyor bence de doğru ama kaf 3 ve 4 kesinlikle iyi ayt açısından
    zannedersem 1 de ayt temeli oluşturuyor.
  • Kullandım 1-2-3-4 hepsini cözün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hâlâ var mı peki uyeligin bana satar mısın

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    ben mikail hocanın tyt'sini dinleyip kaf'ın 3 ve 4ü behzattan satın alacağım.herkes eski nesil demiş 1 ve 2'ye kesinlikle doğru ygs'den tyt'ye geçtik hala 1 ve 2'yi alcak olan varsa alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-241F26A22 -- 13 Ağustos 2019; 13:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-241F26A22

ben mikail hocanın tyt'sini dinleyip kaf'ın 3 ve 4ü behzattan satın alacağım.herkes eski nesil demiş 1 ve 2'ye kesinlikle doğru ygs'den tyt'ye geçtik hala 1 ve 2'yi alcak olan varsa alsın.
    eski nesil olmasından ziyade eskinden de böyle sorular gelmiyordu içindeki sorular çok abartı gereksiz kasıntı ve zaman çalıyor sınavda eski nesil gelecekse de o şekil gelmeyecek gereksiz bir sürü ayrıntı var içinde ezberlemeni istediği şeyler var sürekli tekrar etmezsen unutacağın soru tipleri var. kaf 1 zaten tyt ile birlikte acayip anlamsızlaştı matematiği tam öğreneceğim mottosuyla çözen arkadaşlar yanlış yapıyorlar mat 1 öyle öğrenilmez deneme çözeceksin sen istediğin kadar teknik bilgi ezberle sınavda hızlı düşünebilme yeteneğin ön plana çıkacak ve bunu deneme çözerek arttırırsın.

şimdi çözüp başarılı olanlar var diyeceksiniz zaten var kaf'ı adam akıllı çözebilen başarılı olur zaten ama amaç vakit kazanmak ona ayıracğaın vakti mat 2'ye ayırsan oradan daha iyi yapacaksın mat 1 için kaf 1 gibi bir kaynakla vakit kaybetmek yerine deneme abanın bu şekilde de çok iyi netler yapabilirsiniz hemde çok çok daha az zaman harcarsınız kaf gibi bir kaynağa göre.

matematiği 38-39'larda gezinen biri olarak söylüyorum.

ama tabii biz ne desek boş deneme çözmekten kaçmak bir şey kazandırmayacak size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 13 Ağustos 2019; 14:9:7 >

• yok ben denemede çözeceğim zaten.
    tyt için 345+3d+apotemi problemler alacağım sadece gerisi deneme
  • Sınav senemde 1.kitabını almıştım yarısına kadar ancak çözdüm, çok kolay konuları sınavda da kolay çıkan konuları adam öyle bir zorlaştırarak anlatıyordu ki çıldırıyordum, mesela mutlak değer konusu sınavda çıkanlar rahat yapılıyor(kişisel görüşüm) ama adam öyle bir anlatyıyordu ki grafikler çiziyor bilmem neler çiziyor. Bence youtube da kat be kat daha güzel bir sürü hoca var, sormak istersen özelden söylerim izlediğim hocaların isimlerini
  • Katılıyorum KAF'ları ben de çözdüm inanılmaz zaman yiyor ve 2 ay sonra o fazla zaman verdiğin yerlerin %80inini unutuyorsun ister istemez
  • 1 i kesinlikle çözmeyin derim. eğer üslü sayılar hakkında en ufak bir fikriniz yoksa falan çözün

2 de fonks. parabol polinom 2.der denk çözün

3 de trigo pkob log dizi çözün

bunlar dışında kaf a ayırdığınız zaman çöptür. hiç kaf almayacağım benim matematiğim süper diyorsanız bile bu adamdan fonksiyon ve trigo dinleyin. efsane anlatıyor ve 'anlamış' oluyorsunuz

kaf 1 2 3 ün tüm derslerini dinlemiş biri olarak söylüyorum
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Hocam trigo fonksiyona katılırım da Allah aşkına permütasyonu önerme ya hocaya mesajdan kaç kez yazdım bir sürü hatalı soru çözümü var halen düzeltmedi temel kavramları hiç iyi değil mantığını falan da anlamadım konunun ful soru ezberi üzerine gitti hiçbir şey anlamadım

• Sence ne yapmalıyım bu sene evdeyim matakademi mi alaykm.yoksa kaf mi

• almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim senin hala Kaf uyeligin var mı peki bana satar misin

• yok bitti
  • ozan123426 O kullanıcısına yanıt
    Kaf üyeliğin var mi peki hala bana satar misin

• Söyler misin özelden rica etsem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.