Şimdi Ara

BEKİR AVSAR PALME COZUMU SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam çözeceğim dedi. Aldım kitabı. Ağustos sonuna kadar a b bitecek dedi. Sonra başka kitaplar cozecekti güya. Arkadaş, 10 günde bir test çozuyor herif. Arada bir de bilgilendirme videosu çekmiş. Yok neymiş merak etmeyin ben sizi gecerimmis. Öyle bir cozerim ki hızıma yetişemezsinizmis. Egoya bak. Fazla sisirildi. Her halta video çekiyor. Kendi branşı olmadığı konularda yorum yapıyor. İyice kıl oldum. Fazla izlendiği tarzda video çekiyor herhalde. Kimseye vermeyip çözümü buna veren palmenin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16971905 -- 12 Ağustos 2019; 15:35:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bence bekir hocanın sadece 6 saat çalışın demesi mantıklı 4 blok halinde.her şeyini uygulayanda ne bileyim yani
  • Ya her şeyi de geçtim tavırları vs cidden uyuz. Selin hoca limit kitabını aciklaya aciklaya çözdü. Geçen sene onu cozmustum. Çocuğu vs de var ama kadın işini yapıyor ya. Keşke palmeyi de o cozseydi diyorum içimden

• Kitabı bitirme zamanı geldi kendi demesine göre. Ama hala hücrede 😂

• biyolojide soru çözümü takip etmek kadar aptalca bir şey yok çözemiyorsan anlamamışsındır konuyu matematik veya fizik değil bu
  • bazı konuları çözemiyo olabilirsin biyolojide fakat bu senin bilgi eksikliğinden kaynaklanır.çünkü bazı yayınlar mesela 1.ünitede canlının ortak özellikleri konusuna 2.ünitedeki hücreyi ekliyor çözemiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikail Plus VS Behzat Rasuli
    5 yıl önce açıldı
    KAF vs Mikail Hoca
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle en kötü bir nüansı kaçırırsın video çözümünü izlersin ama o da soruyu komple değil anlamadığın şık üzerine yoğunlaşmak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-241F26A22 -- 12 Ağustos 2019; 16:0:17 >
  • Ben okuduktan sonra izleyip yanlarına ufak notlar alarak anlıyorum. 50 k dan bu sene mezuna kaldım işte. Biyolojim iyi idi. Sanırım anlama tarzı farklı hocam. Beni bitiren kimya ve Türkçe oldu bu sene. Alışmışım bu tarza sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16971905 -- 12 Ağustos 2019; 16:3:28 >
  • kapasiteylede alakası var sözel bir ders olduğu için
    Ben izlemiyordum. Palmeyi çekeceğini görünce abone oldum bildirim gelsin diye. Sorma sürekli böyle videolar 😄

• Aynen öyle ya. Çok yorum isteyen sorular var. Konunuzu inceleyecegim. Tebrik ederim 🙂

• Kitap hâlâ bitmedi cozmeye devam ediyor ama artık salmış bitirmek icin bu böyle işte deyip geçiyor konu videomuzu izleyin falan diyor yorumlarda biri bunu belirtince de dellenmiş fark edilmesi zoruna gitmiş olabilir

• drstrikerins D kullanıcısına yanıt
    Bir de arkadaşın dediğine göre ağustos sonu bitireceğim deyip bu zamana kadar bitirememiş yazık günah onu bekleyen öğrencilere

• Tamamen kepaze bi durum.

• Palmenin uygulamasinda çözümleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.