Şimdi Ara

Kadro üst borusu hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorum olacaktı emin olamadım sizden bilgi almak istedim.

Boyum 1.73 cm bacak arası 78 cm civarı. Geçen hafta Carraro Sportive 225'in 2015 modelini satın aldım ve buradaki bayide kurulumunu yaptırdım. Öncelikle sele çok rahatsız edici onu değiştireceğim. Ancak seleden inip sele borusunun üzerine geldiğimde çıplak ayakla 1 parmak yada biraz üzeri bir boşluk kalıyor bu normal midir? Aniden sele borusunun üstüne indiğim bir durum olursa can acıtır mı yoksa sınırda mı kalıyorum bu kadro için? Sportive 225 modelinde 28" jant olduğundan yüksek kalıyor sanırım ön taraf yüksek olduğu içinde olabilir. 26" bir bisiklet alsam o da küçük kalacaktı bana. Açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum.

Çözüm öneriniz nedir? Bisikleti geri verme ihtimalim maalesef yok bunu belirtmek isterim. Şimdiden yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim.

• Bir boy küçük kadro alsaydınız keşke ama iade durumu yoksa yapacak birşey yok sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir çözüm yolu var mıdır? 46 kadro aldım bundan küçük kadro yoktu malesef :(
  • Bisikletinizi çıplak ayakla sürmeyecekseniz fazla problem olmaz. Ergonomik olarak sıkıntısız hale getirmek için gerekiyorsa gidon boğazı daha kısa ölçü ile değiştirilebilir.

Ayrıca 700x28c gibi daha ince bir lastik kullanırsanız bisikletin yerden yüksekliği de birazcık azalır. Yine rahatsız olursanız satıp bir başka bisiklet almaktan başka şansınız yok gibi. Sorularınızı aldıktan sonra değil, almadan önce sorun ki doğru karar verme imkanınız olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Bisikletinizi çıplak ayakla sürmeyecekseniz fazla problem olmaz. Ergonomik olarak sıkıntısız hale getirmek için gerekiyorsa gidon boğazı daha kısa ölçü ile değiştirilebilir.

Ayrıca 700x28c gibi daha ince bir lastik kullanırsanız bisikletin yerden yüksekliği de birazcık azalır. Yine rahatsız olursanız satıp bir başka bisiklet almaktan başka şansınız yok gibi. Sorularınızı aldıktan sonra değil, almadan önce sorun ki doğru karar verme imkanınız olsun.

haklısınız aslında biraz bisikletin görünüşüne aldandım ama artık yapacak birşey yok alışacağım zamanla inşallah :)
  • quote:

Bisikletinizi çıplak ayakla sürmeyecekseniz fazla problem olmaz. Ergonomik olarak sıkıntısız hale getirmek için gerekiyorsa gidon boğazı daha kısa ölçü ile değiştirilebilir.

hocal sele borusunu kestirip biraz kısaltsam önerir misiniz?
  • Kesinlikle önermem. Ayarlanabilir tip sele borusu ile kadro boyunun hiç ilgisi yok. Aksine fazla kısa bir sele borusunun kadroya zarar verme ihtimali söz konusu.

Boydan kazanç için uygulanabilecek bir yöntem pedalları ve ayakkabıları değiştirmek olabilir. Yol grubu SPD-SL tip pedal ve ayakkabılar ile boyunuzu 2 cm kadar daha uzatmak mümkün. Lastikleri de 700x28c yaparsanız hem 1 cm daha alçak, hem daha akıcı, hem de kilitli pedal bir bisikletiniz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı saha var sistemi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kesinlikle önermem. Ayarlanabilir tip sele borusu ile kadro boyunun hiç ilgisi yok. Aksine fazla kısa bir sele borusunun kadroya zarar verme ihtimali söz konusu.

Boydan kazanç için uygulanabilecek bir yöntem pedalları ve ayakkabıları değiştirmek olabilir. Yol grubu SPD-SL tip pedal ve ayakkabılar ile boyunuzu 2 cm kadar daha uzatmak mümkün. Lastikleri de 700x28c yaparsanız hem 1 cm daha alçak, hem daha akıcı, hem de kilitli pedal bir bisikletiniz olur.

çok teşekkür ederim üstadım önerilerinizi dikkate alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.