Şimdi Ara

Kadri'nin götürdüğü yere git / şafak sezer ne diyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar görmüşsünüzdür şafak sezerin yeni filmini..ilginç bi şeye benziyor gitmeyi düşünüyorum.. neyse soruma geleyim ben..

Şimdi bu filmin bi kısa fragmanı çıktı tv de reklamlarda çıkıyor arada..Orda şafak sezer rap yaparmışçasına bişeyler söylüyor hızlı hızlı, arka fon da da bi ritim var böyle.. orda ne diyor, ben anlayamadım ya, gerçekten merak ettim, ne diyor orda çözebilen varsa sölesin yaw

• cuma gunu gittim bi kac komik sahnesi dışında pek bişi yok

edit : "dil dile değmeden dil öğrenilmez kanka" lafı cok güzel yarıldık arkadaşlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alm.oz -- 18 Ocak 2009; 0:18:07 >
  • bu arada demin kingo disko da konu oldu bu .. ingilizce bişeyler söylüomuş ama bi kısmı da sallamaymış
    anlamamamız normalmiş
  • ben hatırlamıyorum ama o fragmanın linki varsa ne oldugun söyliyebilirim
  • pump it up diye bir şarkı vardı sanırım..o şarkının müziği ve sözlerini alır gibi yapmış..müziği almış ama sözleri sallama söylüyo..bende çok sevdim o kısmı
  • hey mr.jam gibi bişiy diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 18 Ocak 2009; 0:56:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

cuma gunu gittim bi kac komik sahnesi dışında pek bişi yok

edit : "dil dile değmeden dil öğrenilmez kanka" lafı cok güzel yarıldık arkadaşlarla

bu laf yurt disininda yasayan Turk ler arsinda cok yaygindir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • poo potur ceyn şarkısını söylüyo onu bi türlü bulamadım yaaa

nası bulurum yutuba baktım bulamadım

• Pump Up The Jam
  • kutsal damacanadan sonra bir daha şafak sezer filmi seyretmem neden mi ? bir filmin her 5 dakikasında bir küfür olur mu yahu böyle komedi mi olur ne bu
  • Çocuk Havuzu Sahnesi Nasıldı Ama
  • kufurle komedi o kadar bomba oluyor ki.... Step Brothers's i (Uvey Kardesler) izlemediyseniz muhakkak izleyin yada henuz Turkiyeye geldimi bilmiyorum.her cumlede bir kufur var ama gulmekten yariliyorsunuz o derece....
  • o popturceeen popture assin kopturceeen
  • http://www.youtube.com/watch?v=QFUMC8aMbgA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turksauron -- 18 Ocak 2009; 3:26:25 >

• süper
  • arog marog hikaye bu film manyak olcak ya

hastayım bu adama ya kutsal damacanada gülmekten salyalarım akıyodu en son ağzımı kapayamıyodum
  • Pump up the jam pump it up yo pump it
  • bugün sevgilimle bu filme gittim açıkçası çok hoşuma gitmedi ama gülünecek kahkaha atılacak sahneler vardı arog tan daha çok vardı ama senaryo olsun işleniş olsun çok gereksiz bölümlerde vardı

açıkçası filmede çok bakamadım sevgilimle ilgilenmekten çok güzel bi gündü
  • bu da başka bir versiyonu
    http://www.youtube.com/watch?v=qrgw-3oznMo

bir de bunu buldumhttp://www.youtube.com/watch?v=NdZ51WIC6n4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mSilver -- 19 Ocak 2009; 3:20:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.