![]() ![]() ![]() Yayın Tarihi: 1966 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kadir Mısıroğlu - Yunan Meselesi

-
-
Bir ara bunamış olacakki tam ters konuşmaya başlamış.
Bir de bazı troller izmiri türkler mi yaktı yunanlar mı yaktı diye soruyor. Halbuki yunanlar çekilmekte oldukları tüm illerimizde aynı tahribatı yaptı, izmir de son çekildikleri yerdi. Taş üstünde taş bırakmadılar ve hala troller bu yunan katilleri savunuyor.
Yunanlar neredeyse 1 milyon kişiyi katletti, kendi askerlerini bile katlettiler sivile kursun sıkmadıkları için. Sonra türkler barbar derler. Halbuki aynadaki yansımaları bunlar. Bize ne yaptılarsa aynen iade ettik.
Turuvanin intikamını aldık, oh olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 13 Haziran 2021; 16:36:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadir MISIROĞLU her ne kadar ciddiye alınmayacak biri olsa da şu konuda hakkını yememem lazım bizim muhalefetin diline doladığı " Yunan bile galip gelse " diye başlayan cümlesi muhalifler tarafından tamamen bilinçli olarak anlamamazlığa geliniyor.
Bizim muhalifler edebiyat bilmiyor değiller. Anlamamak işlerine geliyor sadece :)
-
50 senede fikri değişmiş demekki :)))))
bu adam sokakta savunan adamla aynı kişi olabilir :)))))))))))))
-
quote:
Orijinalden alıntı: TrethKadir MISIROĞLU her ne kadar ciddiye alınmayacak biri olsa da şu konuda hakkını yememem lazım bizim muhalefetin diline doladığı " Yunan bile galip gelse " diye başlayan cümlesi muhalifler tarafından tamamen bilinçli olarak anlamamazlığa geliniyor.
Bizim muhalifler edebiyat bilmiyor değiller. Anlamamak işlerine geliyor sadece :)
Aynen olay tam olarak bu. Orada kastettiği şey belli, imada bulunuyor. "Keşke Yunan galip gelseydi bu kadar zarar veremezdi". Çünkü halk Yunan'a direnir karşılık verir yine def ederdi, soydaşım diye bakmazdı. Bahsettiği mesele bu.
Ben de Mısıroğlu takipçisi değilim ama her konuda bu iftirayı kullanıp sağa sola sataşmaları sıktığı için açtım konuyu. Doğrusunu bildiğin bi konuda iftiraya karşı çıkmak insani yükümlülüktür. Şimdi de "demek ki sonradan kafayı yemiş" demeye başlamışlar. Herşeye bi cevapları var :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sonic.StormAynen olay tam olarak bu. Orada kastettiği şey belli, imada bulunuyor. "Keşke Yunan galip gelseydi bu kadar zarar veremezdi". Çünkü halk Yunan'a direnir karşılık verir yine def ederdi, soydaşım diye bakmazdı. Bahsettiği mesele bu.
Ben de Mısıroğlu takipçisi değilim ama her konuda bu iftirayı kullanıp sağa sola sataşmaları sıktığı için açtım konuyu. Doğrusunu bildiğin bi konuda iftiraya karşı çıkmak insani yükümlülüktür. Şimdi de "demek ki sonradan kafayı yemiş" demeye başlamışlar. Herşeye bi cevapları var :)
Alıntıları Gösterişlerine geldiği gibi burada çoğunluk onlarda olduğu için tiranlık yapıyorlar normal halleri.
-
Burada da 10 Kasım'da ölen Yunan generali kastediyor sanırım.
-
Yunan bile galip gelse demedi keşke Yunan galip gelseydi dedi
Olur mu ya ne tiranlığı, onlar demokrasi ve hürriyet şovalyeleri
Video acilmiyor fakat mesaj senden geldigine göre muhtemelen konu ile alakasiz olayi baska bir yere cekmeye calisan bir seydir.quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler GörürBurada da 10 Kasım'da ölen Yunan generali kastediyor sanırım.
Buyuk ihtimal Ataturk ile ilgili birseydir. Ataturk u pek sevmiyordu yanlis hatirlamiyorsam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cumlenin tamami kotu bir durumu elestirirken daha kotu bir ornek ile betimlenmesinden meydana geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Yunan bile galip gelse demedi keşke Yunan galip gelseydi dedi
Orada Yunan degilde atiyorum Pers demiş olsa yaptigi sey Perslere sovmek olacakti.
Ya bunu benim yazmama gerek yok. Bilgisayar kullabilecek seviyede beyni olan herkes durumun farkinda zaten iste laf sokiyim ben kazayim hirsindan milletin aptala yatmasi anlamamazliga gelmesi olayi bu baska birsey degil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadir Mısıroğlu çok saçma bir laf etti orda.Yunan kazansaydı belki toprak kaybederdik ama şeriatla yönetirdik demeye getirdi.Saçma bir laf.Muhaliflere kızmanın anlamı yok öyle bir laf edersen sen adam seninle sonsuza kadar alay eder.
Ben ara sıra onun videolarını izliyorum ha sevdiğimden değil onunla kafa yapımız tamamen farklı.Ama Mısıroğlu’nun bazı dediği şeyler doğru.Mesela şey demişti;sen imparatorluk varisi bir ülkeyi nasıl ırk üzerine kurarsın diye(Atatürk’e diyor)Çok doğru mesela.Atatürk heralde milliyetçilik duygusunu güçlendirmek için böyle birşey yaptı
Tam körler sağırlar birbirini ağırlar konusu olmuş iki troll boş yapıyor yine.
-
Adam zaten M.Kemal muhalifi. Bunu herkes biliyor. Burada mesele "keşke Yunan galip gelseydi dediii, bunlar Yunan hayranııı, ülkenin %60'ı böyle, dinci yobazlaaar" diye boş gürültü yapılarak, söylediği şey çarpıtılarak geniş bi nüfusun hedef alınması. Yoksa adamın çizgisi belli zaten. Ki Atatürk'ü eleştirmek bir insanı Yunan dostu yapmaz. Yüzlerce fikir cephesi var, Atatürk hayranı Yunan da dolu. Milli Mücadelede birlikte omuz omuza savaşıp, sonrasında siyaseten tamamen zıt kutuplara gitti komutanların çoğu. Tarih okuyun biraz. Ben de Büyük Taarruz gazisi İstiklal Madalyası sahibi iki dedenin torunuyum. Sizinle aynı ideolojiye sahip olmaması kimseyi Yunan hayranı yapmaz. Adam 1966'da yazmış bunları. Fetö konusunda 90'larda açık açık konuşmuş. Ben objektif bakıyorum, burada akitler aktroller hahaha hohoho yazıp ego tatmini yapınca bişey olmuyor. Adam gibi muhalefet yapılsa ülke bu halde olmazdı zaten.
-
Ben kendisini bu forumdan biliyorum. Hic oturup dinlemedim zamanim yetmez bir tane arkadasim vardi hep alinti yapardi ama o ciddi mi dalga mi geciyordu bilmiyorum acikcasi pek bir alakam yok yani.quote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Kadir Mısıroğlu çok saçma bir laf etti orda.Yunan kazansaydı belki toprak kaybederdik ama şeriatla yönetirdik demeye getirdi.Saçma bir laf.Muhaliflere kızmanın anlamı yok öyle bir laf edersen sen adam seninle sonsuza kadar alay eder.
Ben ara sıra onun videolarını izliyorum ha sevdiğimden değil onunla kafa yapımız tamamen farklı.Ama Mısıroğlu’nun bazı dediği şeyler doğru.Mesela şey demişti;sen imparatorluk varisi bir ülkeyi nasıl ırk üzerine kurarsın diye(Atatürk’e diyor)Çok doğru mesela.Atatürk heralde milliyetçilik duygusunu güçlendirmek için böyle birşey yaptı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
konuda körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş
Bu adamı savunanlar, siz 9.05 de kenefe gidebilirsiniz, bizler atamızın için saygı duruşu yaparız.
-
Bir devleti içe kapatmak, hakimiyet alanını sınırlamak için etnik milliyetçiliği körüklersin. Üstüne bu devlet politikası halini de alırsa elini kolunu bağlamış olursun. Naziler, Moğollar tarihten silinip gittiler. Bizim çekildiğimiz her yere İngilizler el attı. İngiliz devleti, ABD vs neden güçlü? En büyük sebebi bu. İngiltere petrol ve yer altı zengini bir toprak parçası değil sonuçta. Osmanlı Yunanları da, Arapları da, Sırpları, Hırvatları da dile kolay 72 farklı milleti yönetiyordu. Türkiye'nin şu anki siyasi anayasal yapısıyla Musul, Kerkük de bile hakimiyet kurulamaz. Asıl milliyetçilik batının yaptığıdır. ABD'de onlarca farklı ulustan insan ABD menfaatleri için çalışıyor, çünkü insanları o hale getirecek bir sistem var. Bizde dışladığın, alt sınıf yaptığın insanların ülkeye düşman olmamalarını beklemek saçma olur. Ülke bölünmesin diyip duruyoruz, zihniyet olarak bölündükten sonra toprak bölünmese ne olur? Hakkari Şırnak benim elimde olsa bana ne faydası var birlik olmadıktan sonra. Ama gerçek bi birlik olunsa Musul'daki petrolün kaymağını İngilizi Almanı ABD'si değil bu coğrafyanın insanı yer. Şimdi Musul'daki insan da Türkiye'deki insanda kendi toprağından çıkan şeye batılıdan 10 kat fazla para ödüyor, anca izliyor. Petrol çıkan yer Irak, sefalet içinde yaşayan yine oranın halkı.
-
o videoyuda seyredememiş ya
çalışmıyormuş
orada süper edebiyat yapmış bir türlü anlayamıyoruz :) @Cem
-
quote:
Orijinalden alıntı: Naganzoo videoyuda seyredememiş ya
çalışmıyormuş
orada süper edebiyat yapmış bir türlü anlayamıyoruz :) @Cem
Bu akapelilerin en önemli skilli zaten. İşlerine gelmeyen hiçbir şeyi görmezler, duymazlar, haberleri yoktur.
Tam körler sağırlar birbirini ağırlar konusu olmuş iki troll boş yapıyor yine. |
Sizin sevdiğiniz adamlar neden hep böyle? |
Bu akapelilerin en önemli skilli zaten. İşlerine gelmeyen hiçbir şeyi görmezler, duymazlar, haberleri yoktur. |
Kadir MISIROĞLU her ne kadar ciddiye alınmayacak biri olsa da şu konuda hakkını yememem lazım bizim muhalefetin diline doladığı " Yunan bile galip gelse " diye başlayan cümlesi muhalifler tarafından tamamen bilinçli olarak anlamamazlığa geliniyor. Bizim muhalifler edebiyat bilmiyor değiller. Anlamamak işlerine geliyor sadece :) |
Aynen olay tam olarak bu. Orada kastettiği şey belli, imada bulunuyor. "Keşke Yunan galip gelseydi bu kadar zarar veremezdi". Çünkü halk Yunan'a direnir karşılık verir yine def ederdi, soydaşım diye bakmazdı. Bahsettiği mesele bu. Ben de Mısıroğlu takipçisi değilim ama her konuda bu iftirayı kullanıp sağa sola sataşmaları sıktığı için açtım konuyu. Doğrusunu bildiğin bi konuda iftiraya karşı çıkmak insani yükümlülüktür. Şimdi de "demek ki sonradan kafayı yemiş" demeye başlamışlar. Herşeye bi cevapları var :) |
Adam zaten M.Kemal muhalifi. Bunu herkes biliyor. Burada mesele "keşke Yunan galip gelseydi dediii, bunlar Yunan hayranııı, ülkenin %60'ı böyle, dinci yobazlaaar" diye boş gürültü yapılarak, söylediği şey çarpıtılarak geniş bi nüfusun hedef alınması. Yoksa adamın çizgisi belli zaten. Ki Atatürk'ü eleştirmek bir insanı Yunan dostu yapmaz. Yüzlerce fikir cephesi var, Atatürk hayranı Yunan da dolu. Milli Mücadelede birlikte omuz omuza savaşıp, sonrasında siyaseten tamamen zıt kutuplara gitti komutanların çoğu. Tarih okuyun biraz. Ben de Büyük Taarruz gazisi İstiklal Madalyası sahibi iki dedenin torunuyum. Sizinle aynı ideolojiye sahip olmaması kimseyi Yunan hayranı yapmaz. Adam 1966'da yazmış bunları. Fetö konusunda 90'larda açık açık konuşmuş. Ben objektif bakıyorum, burada akitler aktroller hahaha hohoho yazıp ego tatmini yapınca bişey olmuyor. Adam gibi muhalefet yapılsa ülke bu halde olmazdı zaten. |
Bu adamı savunanlar, siz 9.05 de kenefe gidebilirsiniz, bizler atamızın için saygı duruşu yaparız. |
Yunan bile galip gelse demedi keşke Yunan galip gelseydi dedi |
Burada da 10 Kasım'da ölen Yunan generali kastediyor sanırım. |
Benzer içerikler
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- sayısal loto'da son 10 haftada en çok çıkan rakamlar
- atık su bedeli nedir
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- sinop nükleer santrali son durum
- yüzde 40 yerli araçlar
- 2024 en çok satan arabalar
- en iyi hava durumu uygulaması
- 2025 elektrikli araç satış rakamları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X