Şimdi Ara

Kadınların tayt modası hakkında düşündükleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
3
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi biraz ülkeye topluma bakılıp hareket edilebilir. Bu şekilde de yaşamak zorunda değiller tabi ama sonuçta giyen memnunsa sorunda yok bence kimseye karışacak değiliz. Ayrıca tayt giyilir mi insanın anası babası neder tarzında konuşanlar eminim dışarıda bir güzel o tayt giyenlere göz banyosu yapıyordur. Kişisel algılamayın lütfen genel böyle zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D1F6CB07 -- 25 Mayıs 2014; 12:48:49 >
  • Bence şaet reklam yapan varsa giysin sorun yok.Şayet vücudu belli edip orasını burasını göstemek isteyen varsa giysin.

Moda diye giyen varsa da giysin.

Ama fiziği düzgün olmayan giymesin arkadaşım şunu

Rahat diye giymek sadece bahane bence o zaman rahatsa Şalvarda giy deyince o ne demesini bilirler.

Ya da eşofman giy onlar daha rahat değil mi?

Sevgilim olsa giymesini istemem şayet.

Birde bunu giyen 40-50 yaşında kadınlar var ben kendi anneme giydirmem.40-50 yaşına gelmişse bence bir kadının artık ağırlığını bilmesi lazım.

Bence taytı şık ve rahat diye giyiyorsa şalvarı da giymeli eşofmanı da olay bu bence.Onu giymem derse düşünürsün.

Kendi vücutları belli olunca ne kazanıyorlar ki.7

Kilolu briyim erkek olarak kilolu slim fit giyenlere de neden giyiyorsun kardeşim diyorum.

Ben bir kilolu bir erkek olarak bol kesim almayı tercih ediyorum üstüme yapışmasından haz etmiyorum.

• Rahat diyenleri anlamıyorum daracık heryerini saran bişey terletir bunlatır insanı.Giyip giyilmemesinden ziyade bazen aşırı kilolu birisini görüyorum sıcakta kan ter içinde kalmış ama altında tayt ve o kilolarla hoş görünmüyo özgüvenlerine şaşırıyorum.Lafı açılmışken geçen hafta arkadaşımı spor salonundan alacaktım kapıda beklemeyeyimde içeri gireyim dedim spor yapan bi kız gördüm fiziği inanılmaz düzgün üste pembe askılı bişey altta beyaz tayt ve taytın altına iç çamaşırı giymediği apaçık ortadaydı ne var ne yok belliydi.Giyer giymez ayrı mevzu ama abartıyolar artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında erkeklerde giymeye baslıcak görselleri var bakmak isteyen baksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "avrupada bikiniyle geziliyor da bişey olmuyor"

bu cümle açık giyinen kadının bunu c,nsel düşüncelerle yapmadığını kanıtlayan bi cümle değil ki. bana ne avrupa erkeği bikinili kız görüp de tahrik olmuyorsa. bu kavram kadını açık giyinmeye iten nedeni değiştirmez. çünkü bu bir sonuç cümlesidir.

bir işi yapmanın nedeni farklıdır, sonucu farklıdır. ben nedenden bahsediyorum, nedeninin soruyorum, kız bana nedeni söylemiyor sonucu söylüyor.

neden: sen azgınsın ondan dolayı öndeki cinsel organını belli eden kıyafet giyiyorsun.
    sonuç: erkek tahrik olmuyor.

şimdi ben kıza bu nedeni soruyorum, kızın verdiği cevap: "avrupoa erkekleri bikinili kızdan tahrik olmuyor" e iyi tahrik olmuyor da, bana ne??? ben bunu sormadım ki.

kadın malı göstermek için açık giyinir, bu %90 böyledir.

hava sıcak da ondan soyunuk geziyorlar diyen cool erkeklere hitaben: hava sıcaksa bol giyinir insanlar, dar giyinmezler, dar giyinmek hava almama ve terletme sıkıntısı yaratır ve pis bi durumdur ama sizin o: "hava sıcak ondan soyunuyorlar" dediğiniz kızlar sıcak havada bile dapdar giyiniyor. neden? madem amaçları serinlemek o zaman neden pis pis kendilerini terletecek kıyafet giyiyorlar? cevap: mal belli olsun diye. yazi azgınlıktan.

azgın olmak kötü bişey değil, azmış kadının malı gösteren kıyafetler giymesine de karşı değilim. ben demiyorum ki kızlar açık giyinmesin, giyinen giyinsin bana ne ama inkar etmeyin. kadın göstermek ister. bu kadar basit.

bin insan fındık kadar cinsel organını tüm detayları ile 3D olarak belli edecek kıyafet giyip de nasıl: "benim cinsellikle ilgili hiçbir düşüncem yok" diyebiliyor hakikaten hayret

tabi bunlar hep yalan dolan, yoksa kızlarla samimi olduğunuzda kendileri de illa ki kabul ediyorlar bunun nedenini. ama her doğru her yerde söylenmeyeceği için netteki sitede kız kalkıp da: "erkeğe organımı göstermeyi arzuluyorum" diyecek değil heraldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Mayıs 2014; 11:44:59 >

• Bu konu kanser etti beni

Tartışılmaz bunlarla bırakın...
  • Arkadaşlar dininizi çok merak ediyorum ? İslamda dar kıyafet giymek günahdır. Karşı cinsi tahrik ettiğinden ama anlamadığım bir şekilde hem Müslümanım diyorsunuz hem de özgürüm istediğimi giyerim. Affedersiniz ama Dince yasak olanları siz belirleyemezsiniz ve de beni tahrik edip günaha sokuyorsanız o günaha sizde ortaksınız.

Ha Müslüman değilseniz ahlaklı olun başka bir şey diyemem.

Bu arada ben bisikletçiyim tayt gerçekten çok rahat oluyor bisiklet sürerken ama şehir içinde üstüne bir şort giyiyorum çünkü her şey ortada belli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanberxd

Arkadaşlar dininizi çok merak ediyorum ? İslamda dar kıyafet giymek günahdır. Karşı cinsi tahrik ettiğinden ama anlamadığım bir şekilde hem Müslümanım diyorsunuz hem de özgürüm istediğimi giyerim. Affedersiniz ama Dince yasak olanları siz belirleyemezsiniz ve de beni tahrik edip günaha sokuyorsanız o günaha sizde ortaksınız.

Ha Müslüman değilseniz ahlaklı olun başka bir şey diyemem.

Bu arada ben bisikletçiyim tayt gerçekten çok rahat oluyor bisiklet sürerken ama şehir içinde üstüne bir şort giyiyorum çünkü her şey ortada belli oluyor

ben de başını kapatıp suratta bir kilo makyajla gezenlerin dinlerini çok merak ediyorum ama soramıyorum, bana düşmez, senin dinin sana, benim dinim bana

• Arif kullanıcısına yanıt
    Başını kapattığı için Müslüman sanıyoruz değil mi ? Ama makyaj yapıp dar kıyafet giyince bu nasıl Müslümanlık diyoruz. İşte benim dinim kötüleniyor onun cahilliğinden ve ya rahatlığından. Fakat baş örtüsünü takmasa bana ne derim inan bana.

Bu ara da makyaj yine kötünün iyisi bir de baş örtüsü takıp alta tayt giydiğini düşün.
  • Abi bıktım şu müslüman ülkede cinselliğe aç insanlardan ve geri kafalılıklarından. Sana ne arkadaş isteyen giyer, isteyen bakar, illa ana baba mı katacaksınız? bakan bakabilir normal bir durum. Niye fransa, italya, almanya gibi ülkelerde böyle olayların lafı bile geçmiyorken bizim ülkede sadece vücud hatları belli oluyor diye iki büklüm oluyorsunuz. Bakmayın, bir şey olmaz, he bakıp içinden oyşşşş hatuna bak falan diyip dışarıdan bu ne arkadaş ne böyle açık saçık kıyafetler dersen, kusura bakma kardeş ama sen harbi iki yüzlü bir iradesiz gevşeksindir o kadar
  • Penisine hakim olamayanlar ne biçim anne baba demeye başlamışlar bile.

Konuyu açan akp kuluna değinmiyorum bile. Onunla zerre bir şey tartışmam.

• taytlı kadınlara öküz gibi bakıyorum. hiç de rahatsız olmuyorlar.

acımam bu konuda...
  • Tayt giymek isteyen giysin, bakmak isteyende dilediği kadar bakabilsin.

VİVA Liberalista!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 26 Mayıs 2014; 22:32:00 >
  • Sokaklarda hayvanlar ciplak geziyor da bazilari ciftlesme mevsimleri gelmedikce sevisme geregi bile duymuyorlar, peki sizi bu hale getiren ne hic dusundunuz mu? Bu igrencligin sebebi ne giyim tarzi ne de kadinlarin gorusleri, bu tamamen igrenc din ve ahlak yapimizdan kaynaklaniyor. O ornek verdiginiz ulkelerde insanlar mutlu arkadaslar, kadinlar cok guzel olmasalar da kendine guvenli sekilde, hayattaki sorunlara gogus germis bir sekilde ilerliyor, ya bizimkiler nasil? Hic sokakta gezerken bakiyor musunuz etrafa kizlarimizin nasil suratlari somurtuyor hep? İnsanlari kasa kasa mutsuz ediyor bu toplum, neden bunu anlamakta bu kadar zorlaniyorsunuz? Simdiki turkler islamdan cok once de yok muydu? Bundan binlerce yil once Turk adi altinda olmasa da yasayan atalarimiz yok muydu? Gunahkar miydi onlar? Biraz kendinizi asin artik, ailenizden duyduklarinia dinden duyduklarinizla konusmayin, kafanizi kaldirin ve gercegi soyleyin.

• Birakin giysinler ne isterlerse, şişmanlar giymesin derseniz ona da bir şey demem. mahalle baskısı denen şey yüzünden kadını geçtim erkeği de baskı altında, ülkemizde olanları az çok biliyoruz, kapali kapilar ardında olanlar da vardir bilmedigimiz.
    Bir nehrin önüne set vurursan su birikir ve potansiyeli artar ve bir yerlerden sizdirmaya başlar ve sonra da o set patlar, ilk başta o potansiyel yikici olsa da zamanla su normal akışına döner ve kimse icin zararli değildir artık, topluma da olacak olan bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Sokaklarda hayvanlar ciplak geziyor da bazilari ciftlesme mevsimleri gelmedikce sevisme geregi bile duymuyorlar, peki sizi bu hale getiren ne hic dusundunuz mu? Bu igrencligin sebebi ne giyim tarzi ne de kadinlarin gorusleri, bu tamamen igrenc din ve ahlak yapimizdan kaynaklaniyor. O ornek verdiginiz ulkelerde insanlar mutlu arkadaslar, kadinlar cok guzel olmasalar da kendine guvenli sekilde, hayattaki sorunlara gogus germis bir sekilde ilerliyor, ya bizimkiler nasil? Hic sokakta gezerken bakiyor musunuz etrafa kizlarimizin nasil suratlari somurtuyor hep? İnsanlari kasa kasa mutsuz ediyor bu toplum, neden bunu anlamakta bu kadar zorlaniyorsunuz? Simdiki turkler islamdan cok once de yok muydu? Bundan binlerce yil once Turk adi altinda olmasa da yasayan atalarimiz yok muydu? Gunahkar miydi onlar? Biraz kendinizi asin artik, ailenizden duyduklarinia dinden duyduklarinizla konusmayin, kafanizi kaldirin ve gercegi soyleyin.

Gerçek ne ki la?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen o kadar tahrik et, yoldan çıkarmaya çalış sonra birisi bakınca beni taciz etti, erkekler bizi seks objesi olarak görüyor de. Dediğinle yaptığın birbirini tutmalı. Giyer giyer karışmak hakkımuz değil ama şikayet etmek de onların hakkı değil.

• Konuyu açan arkadaşı geçen taytla gezerken gördüm konu kilit üye ban forum kapatılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Sokaklarda hayvanlar ciplak geziyor da bazilari ciftlesme mevsimleri gelmedikce sevisme geregi bile duymuyorlar, peki sizi bu hale getiren ne hic dusundunuz mu? Bu igrencligin sebebi ne giyim tarzi ne de kadinlarin gorusleri, bu tamamen igrenc din ve ahlak yapimizdan kaynaklaniyor. O ornek verdiginiz ulkelerde insanlar mutlu arkadaslar, kadinlar cok guzel olmasalar da kendine guvenli sekilde, hayattaki sorunlara gogus germis bir sekilde ilerliyor, ya bizimkiler nasil? Hic sokakta gezerken bakiyor musunuz etrafa kizlarimizin nasil suratlari somurtuyor hep? İnsanlari kasa kasa mutsuz ediyor bu toplum, neden bunu anlamakta bu kadar zorlaniyorsunuz? Simdiki turkler islamdan cok once de yok muydu? Bundan binlerce yil once Turk adi altinda olmasa da yasayan atalarimiz yok muydu? Gunahkar miydi onlar? Biraz kendinizi asin artik, ailenizden duyduklarinia dinden duyduklarinizla konusmayin, kafanizi kaldirin ve gercegi soyleyin.

Gerçek ne ki la?

Gercek bu ananiz baciniz giyse hosunuza gider mi diyenlerin tamaminin baskidan abazalasmis ve kendini suclamak agir geldigi icin bunlari giyen kizlara b.ku atiyor olmasidir. Bunu kabullenen insan zaten bir sure sonra "insan" olmaya baslayacaktir.

• Avrupayla karşılaştırılmış da güldüm.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.