Şimdi Ara

Kadınların paraya ve hazıra konması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dikkat etmeniz gereken durum cidden okumuş bir akrabam vardı iyi bir işi var kadında dandik bir uniden işletme mezunu fakat olay bu değil aslında evlendikten sonra nasıl değiştiği evlenmeden önceki gözlemlerime göre çok iyi pısırık sakin süt dökmüş kedi gibi bir havası varken sonra evlendikten sonra adeta bir canavara dönüştü hazıırdan ev sahibi oldu ve kaynanasını evden kovdu bakmadı bizzat şahit oldum cidden kaynanası da benim annanem olur bu kadın muhtemelen geçmişte ne haltlar yedi kimbilir akrabam ders çalışırken bu kadın hiç bir özveri göstermeden hazır evi arabası oldu neden yazdım bilmiyorum ama dikkat edin ders alın diye

• Kadınların bu yazdıklarını yapabilmesinde büyük ölçüde insanımızın abazalığı yatıyor. Adamlar sırf veriyor diye sesini çıkarmıyor çoğu zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Kadınların bu yazdıklarını yapabilmesinde büyük ölçüde insanımızın abazalığı yatıyor. Adamlar sırf veriyor diye sesini çıkarmıyor çoğu zaman.

Aynen öyle
  • erkeklerin mallığı başka birşey değil.

Bırakın şimdi tip ağız kaslı muhabbetlerini neler gördü bu gözler neler. Kız babası olsanız kızınızı vermeyeceğiniz kişiler neler neler götürüyor sırf para var diye.

Tipin olursa tabi ki artı ağzın laf yapıyorsa tabi ki artı fakat paran varsa diğer bütün gereklilikleri unutuyorlar. Bizzat şahit olduğum olay şudur. Bir tanıdığın evindeyiz kızı benden 2 yaş küçük üni mezunu çalışmaya başladı, muhabbeti babannesi açtı, hanım kızımız çemkirmeye başladı, evi olacak olmazsa içini istediğim gibi döşiyecek, arabası olacak falanda filanda.... Sorun şu ki yolda görseniz yüzüne bakmazsınız ama istediklerini sizi yazdığımda sanki süper güzel çok havalı bir kızdan bahsediyormuşum gibi geliyor dimi. Ne yazık ki kapitalist toplumun patlak lastiğinden bahsediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

Artık çoğu kız annesi kızını büyütürken tembihler zengine vericem zengin bul paralı olsun zart olmasın zurt olmasın en önemlisi züğürt olmasın diye.

Bırakın şimdi tip ağız kaslı muhabbetlerini neler gördü bu gözler neler. Kız babası olsanız kızınızı vermeyeceğiniz kişiler neler neler götürüyor sırf para var diye.

Tipin olursa tabi ki artı ağzın laf yapıyorsa tabi ki artı fakat paran varsa diğer bütün gereklilikleri unutuyorlar. Bizzat şahit olduğum olay şudur. Bir tanıdığın evindeyiz kızı benden 2 yaş küçük üni mezunu çalışmaya başladı, muhabbeti babannesi açtı, hanım kızımız çemkirmeye başladı, evi olacak olmazsa içini istediğim gibi döşiyecek, arabası olacak falanda filanda.... Sorun şu ki yolda görseniz yüzüne bakmazsınız ama istediklerini sizi yazdığımda sanki süper güzel çok havalı bir kızdan bahsediyormuşum gibi geliyor dimi. Ne yazık ki kapitalist toplumun patlak lastiğinden bahsediyorum.

o yüzden bekarlık sultanlık demişler

• quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

Artık çoğu kız annesi kızını büyütürken tembihler zengine vericem zengin bul paralı olsun zart olmasın zurt olmasın en önemlisi züğürt olmasın diye.

o yüzden bekarlık sultanlık demişler

O da büyük bir yalan ya neyse.

Yabancı ülkelere niye gidiyor bu millet çünkü orada kafa yapısı farklı, anlaştığı sevdiği kişiyi tercih ediyorlar para onlar için 2. planda.
    Önemli olan bu tarz kafa yapısını bu ülkede bulmak.

• Bende Kız annelerinin çok zengin olsun şuyu olsun buyu olsun demesine hastayım, anlayamışki o zengin adam aptal değil o kızına kalana kadar ne kızlar var "Davul bile dengi dengine"
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.