Şimdi Ara

Kadınların otpbüste tek oturmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu duruma sinir olan bi benmiyim ayrıcakları ne cam kenarını boş bırakıp yandaki koltuğa oturuyorlar Kalabalık olsa bunu yapıyorlar resmen gözümün içine bakıyor şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben umursamıyorum yol verir misiniz ? yada şu oşeti * çantayı kaldırır mısınız ? diye soruyorum.

Sıkıntı çıkaran olursa madem yanına kimse otursun istemiyorsun o zaman ayakta dur kimse senin yüzünden rahatsız olmak zorunda değil diyorum. Böyle durumlarda bir kaç tane cins tip dışında genelde tüm otobüs destek çıktığı için kadın ister istemez yol vermek zorunda kalıyor.
  • Kesin yaşanmıştır bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki 2 durak sonra inecektir.
    müsade isteyip geçebilirsin.
    Biraz güveninizi olsun..
  • Eger dilsiz degilsen gecebilir miyim de sikinti cikarirsa gerekli aciklamayi yaparsin

Toplu tasima fazla kullanmiyorum ama dediginle hic.karsilasmadim

• 2-3 kadin böyle diye direk etiketi basmayın hocam belki kötü bi olay yaşadı bu durumla ilgili bilemeyiz ki

• HaykırEzhel kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız bişey demiyorum ama insanlarında biraz saygı göstermesi gerekmezmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenup

belki 2 durak sonra inecektir.
    müsade isteyip geçebilirsin.
    Biraz güveninizi olsun..

Güvenle alakası yok gerektiği yerde zaten söylüyorum ama böyle olunca niyeyse çok sinir oluyorum.

• Dilsiz değilim söylüyorum zaten de söylememe gerek varmı herkes eşit o otobüse binen insanlardan daha fazla paramı veriyor ben izin istemek zorundamıyım anlatmak istediğim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Saygın Üye

Hocam haklısınız bişey demiyorum ama insanlarında biraz saygı göstermesi gerekmezmi

Dedigim giibi az bi kesim böyle saygisizlik oldugunu düşünüyorsan sende 1 saniye oturabilir miyim de gec otur yanina rminim bisey diyemezler

• Bizim burada çok sık sık oluyor ama bir süre sonra ayakta insan kalınca mecbur kendisi kayıyor

Not:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 17 Ağustos 2017; 18:22:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaykırEzhel

quote:

Orijinalden alıntı: Saygın Üye

Dedigim giibi az bi kesim böyle saygisizlik oldugunu düşünüyorsan sende 1 saniye oturabilir miyim de gec otur yanina rminim bisey diyemezler

Rahatsızlık vermek istemiyorum hocam zaten bu yüzden sorun oluyor

• okul servisinde başıma geldi. erkeklerin alayı abaza ama kızların yanına oturamıyorlar. kızda çantasını koyuyor bir tarafa cam kenarında oturuyor. çantasını aldım kızın üstüne attım oturdum. kız çık kalkacağım dedi inadına dursun öyle kalkarım dedim durdu. yavaş yavaş hareket ettim servis tekrar hareket edince oturdum dursun inerim gene dedim. kız tabi sinir olmuş gibi hareketler yaptı ertesi gün inadına boş yer olmasına rağmen geçtim oturdum kalkmadım da hiç en son o iniyor ondan öncede ben servisin her yeri boştu ama kızın yanında embesil gibi durdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Bizim burada çok sık sık oluyor ama bir süre sonra ayakta insan kalınca mecbur kendisi kayıyor

Not:

Hiç denk gelmedim böylesine Allah insanlara sabır versin adam belki işten güçten geliyor kadının yaptığına bak ne diyim

• Valla mugla da herkez birbirine saygili oyle yanima oturma diyen kiz gormedim. Oturmayin diyen herhangi bi yerlide gormedim

Yerlileri rahat insanlar zaten. Hatta kizlar gelip yanima oturuyo.

Karaman da ama oyle yapan tipler cikabilir cunku bura ic anadolu ve %60 evet cikti burdan. Burda da zaten dolmus kullanmiyom kendi arabam motorum var

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Gerçekleri

Valla mugla da herkez birbirine saygili oyle yanima oturma diyen kiz gormedim. Oturmayin diyen herhangi bi yerlide gormedim

Yerlileri rahat insanlar zaten. Hatta kizlar gelip yanima oturuyo.

Karaman da ama oyle yapan tipler cikabilir cunku bura ic anadolu ve %60 evet cikti burdan. Burda da zaten dolmus kullanmiyom kendi arabam motorum var

Böyle tipler genelde istanbul da oluyorlar. Karma memleket olduğu için kimin ne olduğu pek belli değil.
  • Ne fark eder. Git diğer koltuğa da sen otur.

• Saygın Üye kullanıcısına yanıt
    Adam ne güzel söylemiş ama oturtturmuş bayağı genç olsan filan oh mis
  • Ben tersleyerek yana kayda oturalım derim hiç çekinmem lafımı söylerim azarlarım. Birde bu kadınlar genç bile olsa yaşlılara yer vermezler bu yüzden kadınlara yer vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

okul servisinde başıma geldi. erkeklerin alayı abaza ama kızların yanına oturamıyorlar. kızda çantasını koyuyor bir tarafa cam kenarında oturuyor. çantasını aldım kızın üstüne attım oturdum. kız çık kalkacağım dedi inadına dursun öyle kalkarım dedim durdu. yavaş yavaş hareket ettim servis tekrar hareket edince oturdum dursun inerim gene dedim. kız tabi sinir olmuş gibi hareketler yaptı ertesi gün inadına boş yer olmasına rağmen geçtim oturdum kalkmadım da hiç en son o iniyor ondan öncede ben servisin her yeri boştu ama kızın yanında embesil gibi durdum

tmm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.